Čit Čet post #3

Dok slažem dojmove o tome kako je bilo na ItGirls@Givenchy eventu, palo mi ja na pamet nešto ... :D



U današnjem Čit Čet postu vi meni postavite pitanje, jedna, dva, pet... nebitno. Šta god vam padne na pamet, šta bi tili znat, šta vas zanima.. nije bitno. Ali budite pristojne. :) :) :) :)

Eto, ako ima slučajno neko od vas, ko je možda tija nešto znati o meni ili u s vezi sa mnom, a nisam do sada napisala ili ne znate, slobodno pitajte u komentarima.

A, najoriginalanije pitanje ću nagradit BB kremom po svom izboru, koju ću naručiti direktno na vašu adresu.

Eto.. pucajte do sride 24.04.2013. :)

Maja xx

Broj komentara: 39:

  1. EEEEEEEEEEEEEE imam ja :D Nikako da te pitam i svaki put zaboravim xD
    Mene ti zanima koliko si ti visoka :D
    Znam da si 2xja+maslacak :D ali nikako da pitam koliko to dodje u cm ;)
    Pa da cujem :))) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ahahahha.. di si našla taj maslačak! :D :D
      ja san ti 192 cm. :D

      iako, kad me ljudi onako u lice pitaju koliko san visoka i kad kažem 2 i 15, neki se šokiraju, a neki prihvate misleći da stvarno toliko jesam. :D Neprocjenjiv mi je taj izraz na licu. Neprocjenjiv. :D :D

      Izbriši
  2. Hahahaha kakav post. Bas zanimljivo. Sta da te pitaaaaam....Zamisli da treba da nasminkas veliki broj zena razlicitog izgleda, da izgledaju lepo, ali imas pravo da uzmes samo jedan komad sminke. Sta bi izabrala?:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome si mi dobro pitanje postavila. :D Tribala bi razmislit malo. hmmm...možda nekakav mat bronzer za konturiranje lica. Jer to značajno može promijeniti izgled lica, istaknuti prednosti i vizualno sakriti mane. :)

      Izbriši
  3. Hahaha komedijo!!! :D Moje pitanje glasi: ženo šta radiš u Zagrebu??? ;) Jesi li ka i ja došla radi ljubavi?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D :D

      Odgovor za Lenku i 12

      Ja san iz Splita <3 rodom, a zadnjih 11 mjeseci već, živim u ZG. Došla san sa familijon zbog posla prvenstveno. Ne mog posla, koliko muževog. A, ja tražin posa. :D Slobodno pišite, ako znate di ima slobodno radno misto. :D :D

      Izbriši
    2. Aaaaa, znači tu smo negdi. Ja san isto došla zbog muževog posla (on je isto iz Splita), ali prije godinu i po. A šta si po struci? Šta tražiš?

      Izbriši
    3. A, tražin u biti skoro pa svašta ili barem ovo šta san do sad radila, a radila san uredske poslove najduže, nešto malo na izradi web stranice, isto i ka prodavač u butiku.. pišem honorarno transkripte... i to je valjda to. :D po struci upravni referent.

      Izbriši
    4. A ebemu, valjda će se štagod nać... :/

      Izbriši
  4. S obzirom da sam nova u blogosferi :) i tek vas počinjem sve čitati, primjetila sam po tvojim postovima Dalmatinski naglasak, iako čitajući sam shvatila da živiš u Zagrebu? Zanima me odakle si, i što radiš "gore"? :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajme ovo je super! :D Mene zanima o čemu bi pisala i koji bi hobi (il kako se to već zove:D) izabrala prvi u slučaju da u potpunosti i zauvik nestane šminke? :D

    Palac gori za Split <3 i čudin se kako već cilu familiju nisi spakirala i vratila ih nazad hahah :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Hvala!
      Ako misliš vezano za blog, šta se tiče pisanja, za to zaista ne znam. Jer ipak šminke imam najviše, pa za to znam da je na neki način neiscrpan izvor za pisanje.
      A, šta se tiče hobija, vrlo vjerojatno nešto informatičkog tipa, da je vezano za kompjutere i mobitele.
      A, da iman puuuno para bacila bi se u spravljanje mirisa. :D E, to bi bilo lipo.

      Izbriši
  6. Mene zanima koji je bio prvi komad šminke koji si kupila i jesi li već tada razvila veliku ljubav prema kozmetici ili te je to spopalo tek kasnije? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahha.. sad si me vratila u srednjoškolske dane.
      Inače, jako kasno sam se počela šminkati u odnosu na ostale cure u srednjoj školi. To je bija 4. srednje i bila sam zaluđena sa Maybelline Great Lash maskarom (zeleno - roza ambalaža) i sićan se da san se sa jednom curom u razredu uvik natjecala koja će dobiti efekat dužih trepavica. A, na trepaviciama sto slojeva maskare, sestra me uvik zezala da imam paukove nožice umisto trepavica. hahhahahah...
      Prvo se razvila ljubav prema parfemima, jako jako davno.. prije nekih 15-ak godina. A, ljubav prema kozmetici se rodila kasnije, dosta kasnije. I sad se ne mogu kontrolirati. :/

      Izbriši
    2. Ahahahahahaha, paukove nožice :D Baš si me nasmijala! :) Sjećam se te maskare jer su ju jedno vrijeme sve, ali baš sve žene oko mene koristile... Ne znam zašto jer je se ja ne sjećam kao neke uber kul maskare, ali ja skoro da ni nemam trepavice pa rijetko koja maskara uopće ostavi dojam na mene :D Skontala sam da se kužiš u parfeme, nisam primjetila da je neka druga naša blogerica pisala o niche parfemima a to mi je baš zanimljiva tema jer o njoj malo toga znam, pa si mi zato zapela za oko :)

      Izbriši
    3. :D :D Drago mi je da san te nasmijala.. hvala šta si me malo vratila u prošlost. :D I sama sam se sebi nasmijala.
      Pisala bi ja i češće o niche, kao i o mirisima općenito, ali oni zahtjevaju dosta više vremena, razmišljanja i slaganja posta, pa su zato makeup proizvodi češći kod mene. Ali s vrimenom će to sve koliko toliko doći na red. :)

      Izbriši
  7. Mene zanima kad ce Antisa ponovno pokrenit temu :D Kako izgleda jedan tvoj zagrebacki dan?:) Jel ti se cini (ka i meni) kad se setas od centra prema Zrinjevcu kao evo jos malo, samo par koraka i na rivi sam, slusam more, mogu ga namirisati, ma evo tu..iza ugla..stoji riva najlipsa..i onda shvatis..

    Petra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Iman čak jednu temu by Antiša. Samo se mislin oću li je napisat ili ne. hahhahahha...

      Moj jedan zagrebački dan izgleda ovako:
      Ujutro me dica probude oko 7 (nekad prije je bilo i ranije), kad njih sredim i prisvučen sidnen malo za komp i odgovaram na vaše mailove, komentare ili eventualno počnem pisati neki post ako imam spremam.

      Nakon toga ili izveden dicu vani, ako iman vrimena tj. ovisi jel' ručak skuvan dan prije ili koliko mi triba vrimena za novi ručak. Po tome rasporedim izlazak vani s njima. Posli toga ih stavim leć, mlađi zaspe, stariji odbija spavat.
      Kad se mlađi probudi, ručak bude uglavnom gotov. Onda kroz popodne, odem do nekog centra ako trebam obaviti spizu, i uvik mora jedno dite ić sa mnom, Antiša se ne može nosit sa njima dvojicom jer su previše živi :D :D ili odem na neki event (onda Antiši ne bude lako) ili odemo svi skupa negdi vani i tako kombiniramo.. vratimo se kući, dicu okupamo i moram biti kraj njih dok ne zaspu.. a, to nekad traje satima.

      Nakon toga sam opet na kompu da vam odgovorim na mailove, komentare i sve ostalo. Završim ili počnem pisati neki post. Sredim po kući šta treba, otuširam se i ako imam dovoljno snage vratim se na blog, ako ne počnem gledati neku seriju ili film i uglavnom zaspem u sred toga. :D

      eto.. sve se vrti oko dice. :)

      Jel' ti meni viruješ da ti ja nisan do sad nikako šetala od centra prema Zrinjevcu? :/ Nažalost nije mi nikako zgodno, jer živim na zapadnom dijelu ZG. I nije mi zgodno, a volila bi.
      Ali zato imam deja vu situacije kad se poklopi neka sličnost sa zagrebačkom ulicom, pisma neka svira u autu i na tren mislin da san u Splitu, uvati me nostalgija gotovo svaki dan bez obzira na deja vu. Fali mi Split puno.
      Ima ZG svojih prednost, ne mogu reći da nema, nije loše ode, ali Split je Split. More sunce i PUNO lipšeg vrimena ne može niko platit. Naposljetku, da nisan došla u ZG ne znan da li bi uopće počela pisati blog. S obzirom da ode nisan znala gotovo pa nikoga, a par cura koje i jesam žive dosta daleko, pa je uvik nezgodno za naći se, te zbog viška vrimena tj. bezuspješnog traženja posla, odlučila san otvorit blog kao hobi. Imala sam ja njega u glavi već neko vrime, ali realizirala sam tu ideju o otovaranju bloga tek kad sam stigla u ZG.
      Ja nisan dite od sniga, dok Antiša snig obožava. Ako sretnete di kad osobu od gotovo 2 m di beštima sve u 16 šetajući po snigu, to san vam ja. :D :D strašno san smotana i zaista ne volim izlazit vani po snigu. :D

      Izbriši
    2. Onda ti se stvarno divim, treba i to sve moci uskladiti, imati vremena za djecu, muza i za nas! Za blog te totalno razumim, da i imam najbolju volju sumnjam da bi ga pocela pisat, jer budimo realni mi smo u Dalmaciji malo odsjeceni od nase metropole i svih dogadjanja..pa bi mi uvik bilo krivo sto nisam ja s ostalim blogericama na nekom eventu, sto nema tog ducana kod mene itd..niz je tih protiv..bar u mom slucaju ma koliko god sve to volila! Kad vec ne volis po snigu, uvati vrimena pa se prosetaj malo od centra prema Z..stvarno je gust! :) Nisam ni ja od nekog sniga, a sve te to pitam jer i sama cu doc kroz nekih 10-ak mjeseci zivit u Zg, odn tamo na istocnu stranu..pa eto da pitam jednu splicicu kako se ona snasla i da me ohrabri malo! :) Cuvaj se Antise, za koju god ce ti preuzet blog:D pozzzz:)Petra

      Izbriši
    3. Da, nije lako ali ako se složi dobar raspored i malo spava, sve se stigne. :) Zato iman gamadi po licu, zbog nedostatka sna i stresa. Junk food san uglavnom izbacila. Tako da krivim stres i malo sna :D

      Viruj mi da san i dalje u Splitu, sigurno bi se osjećala ka i ti šta se tiče bloganja i evenata. Šteta šta se tako nešto ne organizira u ST. Otići ću sigurno do Zrinjevca, divan je.
      Svi iz ST idu u ZG :D
      Ja san mislila da ću se u ZG pogubit, da neću sist u auto ni vozit, da neću nigdi izlazit, ali eto danas je to skroz drugačije. Moram priznat da san se iznenadila kad sam skužila da iako je puno veći grad od Splita i nije tako kompliciran u snalaženju. :)

      hahahha.. a za Antišu si dobro rekla, kako je krenilo. :D :D

      Izbriši
  8. Bas si me nasmijala sa ovim odgovorom...Eto,ja zbog ljubavi iz Zgb dosla na Hvar,ti zbog muzevog posla u Zgb,zivot je nepredvidiv!Mene zanima koliko imas godina,i u kojem kvartu zivis?razumijem te da ti fali Split,tako meni fali moj Zgb,nema tog mora koji moze meni zamijenit zagrebacke ulice....mislim,volim ja Hvar da se razumijemo i ko mala sam uvjek govorila da cu imat decka Dalmosa i zivit na moru,i eto zelje se ostvaruju,ali Zgb je mom srcu!bas mi se svida sto ovako malo vise nesto saznajemo o tebi...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Da život je zaista nepredvidiv.
      Ja san napunila 28 godina prošli misec i živim negdi između Vrapča i Gajnica. :D Neman pojma koji je to točno kvarta, mislim Perjavica. Ali pod poštu san Podsused. Eto, preciznije ne znan. :D

      Razumin te u potpunosti šta se tiče ZG, ista stvar je i meni sa ST. A, ja san uvik govorila da ću imat muža sa plavim očima, tamnom kosom i lipim bilin zubima. hahhahahhahahha.. i eto, dobila san. :D :D

      Izbriši
  9. Ja imam toliko pitanja, ali mislim da bi više bili za Antišu: Kada će Antiša napisati neki post za žene, ali iz muške ruke? Kako Antiša podnosi ženu ovisnu o kozmetici? Jel Antiša potpora kada je u pitanju još jedan crveni ruž drugačijeg podtona kad već imaš 20 ruževa crvene boje, jer crvena je crvena, ne? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uputin Antiši pitanja kad stigne kući, pa ti odgovorin. A, možda ti i on odgovori! :D

      Izbriši
    2. Evo Antišini odgovori: :D


      P: Kada će Antiša napisati neki post za žene, ali iz muške ruke?
      O: Najvjerojatnije necu nikad napisat post za žene (možda bi moga pisat o ženama :) ).

      P: Kako Antiša podnosi ženu ovisnu o kozmetici?
      O: Ima i gorih ovisnosti od kozmetike (iako bi volio da nije ovisna o stvarima koje tako lupaju po džepu)

      P: Jel Antiša potpora kada je u pitanju još jedan crveni ruž drugačijeg podtona kad već imaš 20 ruževa crvene boje, jer crvena je crvena, ne?
      O: Pa i ne baš, zar nije dovoljno tih 20 već šta imaš i vrlo je malo vjerojatno da će 21. nijansa biti značajno različita od ostalih 20.

      Izbriši
  10. trenutnih pitanja nemam ali me tema iznenadila. slazem se da ST nista nemoze zamjenit i meni je svaki dolazak u ZG ko da idem neznam gdje. zadnji put sam bila prije godinu dana a kući se vratila u suzama. nasla ekipu a vjerovatno bi tu i nasla prije posal nego ovde. osim toga,tu su mi moje nakitilice,hooby dućani,tečajevi za nakit,pa beauty eventi na koje nikako nemogu doć a volila bi :( i onda se osjećam zakinuto po puno toga. ako se sjetim još čega,napisem u obliku pitanja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zašto te tema iznenadila? :)
      Da razumin te. Teško je kad od svog doma moraš ić, ali šta se mora, mora se. :)Eto, da san i ja ostala u Splitu isto bi se osjećala pomalo zakinuto kao i ti. Stoga bi se vi u Splitu morale malo udružit i nešto organizirat. :)

      Izbriši
    2. tema me iznenadila jer je ovako otvorenog tipa. dakle,nema blog nagreade uz koju idu i itanja na koja moras odgovorit već sama pokrećes ovakve teme i to mi je super. odličan način da te bolje upoznamo kao čitatelji i kolegice blogerice. a sad pitanje za tebe:

      kad mislis doć u split,i ako dođes koliko ćes dugo ostat? i kad dođes,hoćemo na kavu?

      Izbriši
    3. Bit će i odgovori na 77 Liebster pitanja :D i sve mislin da neću nikome proslijediti istu dalje, jer su sve blogerice kojima sam htjela dati nagradu već svoje dobile i odgovorile na pitanja. :)

      Ja se iskreno nadan da ću doć ovo lito u Split, jer već venem. :( I ako dođem, to će biti na par dana nažalost i opet se vjerojatno vraćam u ZG. Ako se šta promini, sigurno će se znat. :D
      I naravno da ćemo na kavu ako i kad dođem u ST! ;) Bilo bi mi jako drago.

      Izbriši
  11. Ajoj pa ti i DICU imas :D sta mislis da ja tebi postavim nekih milion pitanja a ti meni odgovaras takvim naglaskom, nemas pojma kako ja to uzivam citat, i dok citam, zvucim ka tamo neka Dalmatinka :D ah smisna sam ti samoj sebi, viruj mi :D
    Ne znam sta radis, ali ako ne radis ono sto zelis, sta bi to bilo? Sta je tvoj dream job i zbog cega?
    Imas li neostvarenih zelja iz mladosti? http://www.youtube.com/watch?v=6BDjlNLPBbo :D Mlada si jos, morala sam negdje da bocnem :D Mislila sam vise ono na treniranje nekog sporta u djetinjstvu, na vecu brigu o kozi u pubertetu, farbanje kose, neki oziljak koji si sama morala sebi napravit a nisi morala i sl :)
    Kako je Ante reagovao kad ga zadnji put jadnicka niko nije podrzao u njegovom misljenju da ne moras nikome da odgovaras na komentare? Jel bolilo?http://assets.diylol.com/hfs/c92/9d5/fe3/resized/ouch-meme-generator-ouch-you-need-some-ice-for-that-burn-117c0b.jpg?1335408789.jpg
    hehehe eto nek me ne mrzi :D

    Eto dosta ti je, ja ovo pretvorih u Liebster pitanja :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. *neki oziljak koji si sama sebi napravila a nisi morala :D I know, I know, laugh it out :D

      Izbriši
    2. ahahahhahah.. "šalim se bre" :D :D a je ti mene nasmiješ..eee ja ti i dicu iman.. točnije dvi male zviri. :D :D
      moj dream job bi sigurno bilo nešto vezano za mirise i/ili parfumerija.. ali ne Limoni, Iris i te šeme, nego baš da imam svoju parfumeriju.
      To bi bila kombinacija niche i mainstream mirisa, kao i mogućnost izrade vlastitog mirisa. Volila bi se bavit s tim malo više i naučit puno, puno više. Ali to samo ako dobijen na lotu. :D

      Šta se tiče neostvarenih želja, volila bi samo da sam imala današnju pamet sa ondašnjim godinama, e to bi bilo super. :D
      A, šta se tiče ovih drugih stvari, užasno mi je ža šta nisan počela koristiti kreme za lice puno prije. Znan da na izgled kože dosta utječe i genetika, ali mislin da kreme uvelike mogu pomoć. Ne znan, možda se varan, ali mi je isto krivo šta mamu nisan po tom pitanju nikad slušala. :D Ona ima sad 50 i sigurno ne izgleda ka da toliko ima, a tracka se kremama već ohohoho..
      Ža mi je šta nisan nastavila igrati odbojku, ali tu je više prevladalo moje zdravlje, nego želja. Pa san odustala. Farbanje kose sam prošla i na neki način mi je drago šta san taj period u životu prošla, jer bi pukla da nisan. To sam prestala raditi prije nekih 6,7 godina, ali kako mi dolaze side, bojin se da će nažalost opet morat na fabranje.. a, možda čak onda i na šišanje.. bolje mi je da ne mislin o tome, samo ću se dodatno štufat. :/

      Ožiljak koje iman na tijelu je napravljen zato šta je mora bit i nisan ga sama sebi napravila - just for the record. :D
      Iman npr. strija ka u priči, kao posljedica trudnoća i nabijenih 23 kila khm, khm.. ali to čak i ne smeta, jer se nisan tila trackat pustin kremama u trudnoći, pa san si dozvolila te strije.. ali kad san stigla u 9. misec trudnoće bila san presritna jer niti jedne nisan imala, a kad san prinila prvo dite par dana, e onda je krenilo i pucanje. :D ali, nije mi ža. Znan da će to sve posvitlit s vrimenom, bitno da san se trudila dite štitit koliko san mogla ne stavljajući svašta na sebe. I danas pazin koliko mogu.. ali manje nego u trudnoći. Priznajem. Ili si mislila na emocionalni ožiljak? A, ne na fizički? :D :D



      i veliko LOL hahahhahahhahahahhaha za mog Antišu. On je samo reka "ma nemate vi pojma" :D :D i nije baš da mu je bilo drago šta nije bija u pravu. :) Mislin ko voli kad je u krivu. Ali meni je ipak bilo drago šta ste stale na moju stranu (hehehe), jer me isto malo pecnilo kad je komentira to za komentare. Onda san se zamislila malo nad tim. Ali srićon, dobro je prošlo. :D :D

      eto, napiše ja post od komentara. :D

      Izbriši
    3. Uh neka si, kao sto sam rekla volim ja to citat, i sve ja to takoooo i sa n umjesto m, i sa ovim I slovom, bas sam uzivala :D

      A ja kao da sam postavljala pitanja da caprknem tamo gdje smo iste. Meni je isto zelja da imam svoju parfimeriju :)) toliko mi se stvorila zelja da znam sve o svakom sastojku, svakoj kremici, svakom mirisu, ma sve.. bas mi treba nesto veliko i da ja tu nabavljam sve svoje ljubavi, a i sto da ne, da napravim svoj parfem koji ce biti trajan, da ga svi osjete na meni ali da se ne guse i da im ne zadaje glavobolju. Zasad mi je najblize tome Chloe Love, isla bih prema takvim "tonovima" :)

      Pa vidi vidi kolegice odbojkasice :) Ja sam dugo trenirala ali jednostavno to se moralo prestat, ne bi vodilo nigdje, ovdje to nije toliko uspjesno ni popularno. Ali izvukla sam finu visinu, misice, i drzanje iz tog sporta i zahvalna sam na tome.

      Slazem se i za trackanje kremama, mada nismo hajde toliko zakasnile :) meni je vise zao sto se nisam uhvatila u kostac sa aknicama ranije, sto sam znala da odem spavat sa sminkom nekad poslije izlaska, sto nisam koristila faktor 50 :D i tako te stvari, ali pokusat cu to sve ispravit.

      Ja isto imam strijice bocno na guzi :D izgleda da je varirala :D To se desi kad treniram 5 mjeseci pa je istreniram i onda prestanem i tu je gdje najvise spadne :D Mazuckat cu se vise da stvorim vlaznost :)

      A Ante, ko mu je kriv, ne zna on kako ovo funkcionise, vidis cim si čit čet otvorila, mi jedva docekamo da popricamo, pa tako i sto se komentara tice, normalno da volis i ti odgovorit, koliko mi volimo komentarisat jer se tako otvori neka diskusijica, s obzirom da nemamo chat blogerski zajednicki gdje mozemo da se otvorimo :D

      Pazi sad mog posta od komentara! :) ..drago mi je da sam te nasmijala, dobro mi je iskoristen dan onda :*

      Izbriši
    4. :) Kažu za odbojkašice da su najzgodnije sportašice. :)
      Ja se ne mogu s tim pohvalit, ipak san rodila dvoje dice. :D :D
      ja san prve strije zaradila na leđima kad san naglo izrasla (to san zaboravila napisat), nekih 15-ak cm u manje od godinu dana. Mama mislila da me neko istuka, jer je izgledalo drugačije nego sad na stomaku ili bedrima. :D
      Mi žene baš možemo pričat puno.. :D muški nan nisu ni do kolina po tom pitanju :D :D
      Ja volin komentirat s vama i odgovarat vam na komentare. :D Pa se bacimo u neku ćakulu, meni je to sve gušt. :)

      Izbriši
    5. E da da imam i ja tih par na ledjima ali mislim da se taj dio oporavio, i ja sam bas naglo izrasla, od osmog osnovne sam 173cm :) mama me stalno zeza da mi nije trebala ostavljat pikovit tabletice na vidnom mjestu jer sam ih ko tic-tac jela :D Naravno, nisu one potekle moj rast i razvoj al u svakom slucaju sam izrasla :)
      Naucila sam novu rijec - ćakula :D hahaha Bilo mi je smijesno kad sam dosla prije nekoliko godina u Vodice i kazu meni i drugarici neki momci - jao sto vi znate ČAGATI :D Nisam znala je li kompliment ili ne pa smo pitale konobara :D objasnjeno nam je da je to plesanje :D

      Izbriši
    6. hahahhaha.. kad se dolazi u HR triba ponit sa sobom riječnik žargona :D :D ako di zapneš, pitaj pa ti ja rečen ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~