New In #4

I eto nas u četvrtom New In postu.

Odmah vam moram pokazati jednu ne baš kozmetičku stvarčicu koji mi je u biti najdraži proizvod iz današnjeg New In posta. Radi se o Air Wick svijeći koja miriše na kupinu i smokvu, a mijenja i boje. Slučajno sam naletila danas na nju u Konzumu i košta 20 kn, inače je 40 kn, ako se ne varam. Ima je još i sa mirisom vanilijom, po koju odoh prvom prilikom. Volila bi da miriše intenzivnije, ali u svakom slučaju efektna je.



Gucci Guilty Black, kratko i jasno - sex u bočici. Ovo je treći nastavak originalnog Guilty-a u koji je ubačeno crveno voće u top notama i meni je puno draži i nosiviji od originala koji me je na momente znao pomalo gušiti. Probajte bilo koju verziju ako već niste i jako bi me zanimali vaši dojmovi! :)


Kozmo srijeda je rezultirala kupnjom Lip Smacker balzama za usne od lubenice, Catrice ruževa u nijansama Pinker-bell i Pink me up (kojeg nema na slici, jer mi ga je Antiša naknadno kupija, pa sam ga zaboravila uslikati), te već naveliko hvaljeni Essence tekući mat ruževi u Soft nude i Berry smooth nijansama. 


Biodermin dermo bar je prošli vikend bio u City Centru West pa sam uzela za probu mini dječju micelarnu za skidanje šminke i gel za pranje lica, ostalo su pokloni od drage promotorice. 


Caudalie set je kupljen na Feelunique za desetak funti, a sadrži micelarnu od 30 ml, ulje za lice i tijelo od 15 ml, hidratantni sorbet od 10 ml i gel za tuširanje od 30 ml. 


Melvitina osvježavajuća vodica/tonik za lice od ruže. Kupljen za oko 6 funti isto preko Feeluniquea, ali nažalost ne nalazim link više. 


Rimmel match perfection korektor. S obzirom da imam već puder iz iste linije kojeg obožavam, nadam se da će me i ovaj korektor dobro služiti. Također kupljen na Feelunique za 5.99 funti.


I opet Rimmel - Scandal eyes olovka za oči u nijansi Nude koja je fantastična na waterline-u. Jako često je out of stock jer je velika potražnja za njom! Isto kupljena na Feelunique za 3.99 funte.


Prije koji dam sam zajedno sa Dubravkom sa It Girl portala prisustvovala prezentaciji u prostorijama Studia Echo, gdje se govorilo o raznim temama vezanim za medicinsku kozmetologiju. A, draga Valerija iz Formasane se kao i uvijek, pobrinula da ne odemo kući praznih ruku (u ljubičastim vrečicama je lavanda <3). 


I sad klasična pitanja :D Što se našlo kod vas novog? Jeste našli nešto zanimljivo u ovom postu? I jedno neklasično pitajne :D kakva vam je Air Wick svijeća? :)
Maja xx

Broj komentara: 40:

  1. Što ja volim novitete... Moram priznati da sam ih i ja nakupila. Danas sam pohodila Farmaciu zbog nove zalihe Bioderme pa sam i sama završila s bočicom baby micelarne, ali moja je nešto veća (1l). To sam ti ja. Go big or go home!;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja obožavam New In postove :)
      Sad ja jedva čekan tvoj post :D
      hahah go big or go home! :D zamalo san i ja uzela tu od litre, jer se itekako isplati, ali san se isto malo bojala da mi ne bude odgovarala. Ali odlična je, tako da definitivno uziman tu od litre nekom drugom prilikom. :)

      Izbriši
    2. Ma da? Ja je još nisam probala, ali žena mi je nabrojala sto funkcija tako da sam odlučila riskirati. rekla je i da je ista ko' Sensibio, ali da ima baby miris koji se meni inače i sviđa (ono baby kreme i puderi...). Svejedno, drago mi je da si zadovoljna jer će sad ukućani dobiti zabranu korištenja litrenke ;)!!!

      Izbriši
    3. Ja baš i ne osjećan onaj klasični baby miris, ali mi se sviđa jer je jako blaga, a efikasna. Ne razmaže mi makeup po licu, nego lipo sve digne na blaznicu. I čak neman poriv da operen lice sa gelom nakon korištenja micelarne, ali svejedno to radim iz navike. Meni je zaista super. Nadan se da ćeš i ti biti zadovoljna.

      Izbriši
  2. ja bi to sve tu na tvojim slikama. Nije se ništa kupovalo, ali stigla je GlossyBox danas. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Divotica! Volim postove ovog tipa, nesto su mi strasno zanimljivi hehe :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Uvauccc!:):) guilty mmmm... P.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nice :D ... i kod mene je nova Rimmel olovka :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olovka je preodlična! Naručila san i taupe nijansu. :D

      Izbriši
  6. E bas sam tu svecu gledala do sd ali je nisam nikada kupila! Joj svasta mi je lepo od novih stvari mada iz nekod razloga bih najvise volela da imam onaj mali nesesercic za tufere koji si dobila na kom pise H2O!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. svijeća je prekul.. ja volin ovakve gluposti :D
      ovi neseser je odličan za putovanje, ali ovi blaznice u njemu i nisu baš nešto najbolje.. brzo se razdvoje.. ali dobro, potrošit će se. :)

      Izbriši
  7. Uhuhu, koji noviteti, ja bih SVE osim svijeće, mene uvijek strah da mi se nešto ne zapali :D

    Jedva čekam recenzije svega a posebno ove Rimmel olovke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Viruj mi da se i ja bojin da ne bi šta zapalila.. pa san ekstra pažljiva i moran sakrit od dice, jer ako je se dovate.. uh.. bilo bi veselo..

      Olovka je fantastična! Čekam taupe nijansu, pa bi ih mogla zajedno recenzirati.

      Izbriši
  8. jaooo divne stvarčice, sad i ja moram imati ovu Rimmel olovku. Caudalie gel za tuširanje mi divno miriši, a Melvita ružinu vodicu imam još manju verziju i divna mi je <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rimmel olovka je prva liga, obaveznu ju ugrabi ;)
      Caudalie još nisam probala, ali ovako iz tube lipo miriše. Melvitinu vodicu sam jednom probala, pa još ne znan šta da mislim. :D

      Izbriši
  9. Super noviteti kod tebe :) Bravo za Caudalie, obožavam njihovu preparativu :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Prekrasni noviteti :D Steta sto u Srbiji nema Kozmo,gledala sam fotke i deluje zanimljivo + ima Lip smacker :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Lip smacker još nisam probala, ali miriše predobro. :D
      Nadam se da će se Kozmo širiti i do vas ;)

      Izbriši
  11. uf kulko nuvih stvurčica guzdarice :D
    ama baš ništa od ovog nisam probala ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Svijeća je prekrasna <3 ja ju jucer trazila u konzumu al nije bilo :D :

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a, baš mi je ža! nadan se da ćeš ju već negdi naći.
      ja već bila 3 puta do konzuma do sad i svaki put zaboravin uzet onu od vanilije, još će se sve rasprodat i dignit će cijenu dok se ja sitin :D

      Izbriši
    2. našla sam slicnu danas u dmu, za 29,90 :D

      Izbriši
    3. :D super, ja jedva danas našla ovu od vanilije u konzumu :D
      baš ću potražit tu u dm-u! :)

      Izbriši
  13. Naaaajs! :D
    Svijeća sigurno miriši božanstveno! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :D
      Divna je, ali bi volila da miriše intenzivnije. :)

      Izbriši
  14. I meni je super svijeca, jer sam ti ja od tih sto obozavaju i svijece i razno razne kucne mirise.
    Kod nas su praznici, sledece sedmice idem u kupovinu pa cu bas da bacim pogled i pomirisem ih :-)
    Dosta tu toga ima od kremica i stvari za lice,imam i ja par novih Essence ruzeva, a najvise me zanima taj parfem Gucci,jer u moru mojih parfema, nemam ni jedan Gucci. Ne znam zasto :-)
    Vec sam kod nekog napisala, mozda i kod tebe, da jedva cekam more pa da upadnem u neku vasu apoteku i probam Bioderma stvarcice i LRP. Kod mene ce new in tek oko 10-tog maja :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volin mirise.. sa svih strana mi nešto miriše :D
      Imaš i u DM-u na sličan princip sa led svijetlom, vidila sam kod jedne blogerice, pa sam danas vidila i uživo.
      A, Gucci moraš probat.. :)
      Ja jedva čekan tvoj new in post :)

      Izbriši
  15. Kako se ponaša ova Rimmel olovčica na waterline? Vidjela sam da ima predivnih nijansi, a pošto imam već par olovki i sve mi brzo odu s waterline-a, zanima me da li je ova solidna? Mislim, htjela bih naručiti, ali me strah promašaja-OPET :(.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je definitivno jedna od izdržljivijih olovki za waterline.
      Čekam još jednu u nijansi taupe pa napišen post o njima. :)

      Izbriši
  16. Znači, misliš da iako imam pomalo osjetljive oči, ne bi brzo nestajale s waterline-a?:):)..I da, za koliko ti stigne narudžba s Feeluniqua?:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ne bi.. meni zna čitavo popodne, nekakvih 4,5 sati izdržati na waterlineu. Ne jednakim intezitetom, ali vidi se olovka još. A, to mi se nije dogodilo sa niti jednom olovkom do sada.
      Narudžba stigne za 7-10 dana.

      Izbriši
    2. Hvala na odgovoru :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~