Rouge Bunny Rouge - Sketches On Water (hidratantna tonirana krema) & Prelude In The Clouds (primer)


Prije nekoliko mjeseci predstavila sam vam Rouge Bunny Rouge loose glitter pigments, a danas vam donosim post o 3 nijanse Sketches On Water toniranih krema i Prelude In The Clouds primera na bazi vode. 


Sketches On Water hidratantna krema u boji dolaze u tri nijanse Adansonia (jako svijetla nijansa žutog podtona), Quercus (srednje tamnija bež nijansa), Sequoia (tamnija bež/roza nijansa). 
Pakiranje sadrži 30 ml a cijena iznosi 55,99$ + 10,43$ za poštarinu. S obzirom da su na slici poviše sample-ovi, ovako izgleda original pakiranje.


Ono što mi se jako svidjelo kod Sketches On Water tonirane kreme je osim što je teksturom divno kremasta, jako lijepo se nanosi na lice sa prstima te se prilagođava boji teni pružajući zdravi izgled kože. 
Koža izgleda vidljivo zdravije, nahranjenije i življe, kao da na licu nemate ništa. Ne uvlači se u pore i borice, ne otežava, daje koži da diše, a koža lica izgleda kao moja samo bolja. 
Slično je bilo i sa M.A.C. F&B puderom, što se tiče izgleda na koži, ali mi je Sketches On Water nešto draži jer izgleda prirodnije i sjaji se zdravo na "pravim" mjestima na licu. Ako mogu to tako reći.


Prekrivanje je lagano do srednje, neutralizirati će crvenilo i prekriti sitne prištiće. Prema potrebi, može se nanositi u više slojeva za jače prekrivanje. Što se tiče trajnosti, primijetila sam da mi nakon 2 sata nestane sa nosa ako ne matiram sa puderom u kamenu, ali to kod mene nije ništa neuobičajeno, pogotovo kada se radi o laganijim podlogama, jer mi ovakve podloge jako brzo skliznu s nosa.
 Primijetila sam što je duže na mojoj koži cca 8 sati, ravnomjerno blijedi sa lica, ali ni tada ne ostavlja isprani izgled kože. Nakon 11 sati od nanošenja, kada sam krenula skidati šminku sa lica, na blazinici je bilo još dosta tonirane kreme što me je ugodno iznenadilo za ovako lagani tip proizvoda, kojeg sam nanijela u jednom sloju.

Swatchevi toniranih krema:

Sketches On Water toniranu kremu sam koristila sa Prelude In The Clouds primerom i bez, a razlika je bila primjetna u tom što je primer jako lijepo stisnuo pore i držao podloge kako Sketches On Water tako i sve ostale tekuće podloge nešto duže na licu, nego bez korištenja istog.
 Inače, primer nema nikakvog mirisa i zaista su se sve tekuće podloge odlično složile u kombinaciji sa Prelude In The Clouds primerom. Cijena mu iznosi 60,65$ + 10,43$ za poštarinu, a dolazi u količini od 30 ml na pumpicu. Na slici ispod možete vidjeti full size pakiranje.

Swatch primera:

*PR proizvodi


Što vi mislite o Sketches On Water i Prelude In The Clouds proizvodima? Jeste već isprobali nešto od Rouge Bunny Rouge brenda?
Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. Za početak, cijeli mi je post ODLIČAN! Proizvodi mi se sviđaju, ali sam zbog masne kože uvijek oprezna s toniranim kremama. No, primer mi se jako sviđa, kompletno, osim cijene jer odmah zamišljam i ne tako malen trošak carine?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Primer je odličan, baš me iznenadio. Sample je otišao jako brzo. :D A, ovaj post vučem već mjesecima. Cijena je malo skuplja, ali prijavi se kod njih (javi se putem maila) jer blogeri imaju 20% popusta. Ako ne uspiješ nać, javi mi se na mail ili FB pa ti pošaljen adresu. Što se tiče carine, mi u HR bi sad trebali biti free od toga jer smo u EU. Nažalost kod vas će više biti stvar sriće, barem za sad. :/

      Izbriši
  2. Preskupo, ali valjda opravdava svoju cenu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko čitam po netu, jako dobro opravdavaju svoju cijenu. Ja sam za sad i više nego zadovoljna sa RBR proizvodima. :)

      Izbriši
  3. Nisam probala ništa njihovo, ali znam za taj popust od 20% za blogere. Primer mi se najviše sviđa od svega, izgleda odlično!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve sa slabim prekrivanjem ja lagano zaobilazim :D a još ova cijena, uuh :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ovo je najmjenjeno više za one kojima nije potrebno puno prekrivanja, samo za ujednačiti ten i hidratizirati kožu. :)

      Izbriši
  5. Prvi put čujem za ovo ovdje kod tebe :)

    Sve mi se sviđa ali ipak bih prvo bazu isprobala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Eto, sad znaš za nešto novo. ;)
      I meni je baza odlična. :)

      Izbriši
  6. Prvi put sam za njih čula kod Variole :D Pisala je o matirajućem primeru i od tad me zaintrigirala :D Ove tonirane kreme mi se sviđaju ali ja nisam baš fan takvih proizvoda. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ne znan kako meni promaknu neki komentari i stvarno oprosti što tek sad odgovaram.
      Nisam ni ja fan toniranih. Ali RBR kao brend je divan! :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~