Guerlain noviteti: Maxi Shine Gloss, Le Laque i Lingerie de Peau Beauty Booster



Već duže vrijeme Guerlain nije imao u stalnoj ponudi lakove za nokte, ako ne uključujemo limitirane kolekcije stoga se ove godine vratio u stilu i to u kombinaciji od 10 La Laque lakova za nokte + bazni lak i nadlak (12 lakova sveukupno) s tim da svaka nijansa laka ima i svoj par u Maxi Shine sjajilu i u Automatique ružu za usne. Pa tako npr. jednu od najpoznatijih nijansi ruževa Rouge d'Enfer možete pronaći u laku broj 121 i u sjajilu broj 421.
Cijena La Laque lakova za nokte - 179 kn
Cijena Maxi Shine sjajila za usne - 219 kn.




Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster SPF 30 PA+++ naglašava prirodnu ljepotu kože, te stvara prirodni i savršeni ten kao da na licu nemate ništa. Sadrži hijaluronsku kiselinu te pruža osjećaj hidratacije, a zahvaljujući svili i lanu izuzetno je lagan i prozračan na licu. Bezuljne je teksture, ujednačuje ten, prekriva sitne mrljice, čini kožu glatkom pružajući istoj prirodan izgled. Dostupan u nijansama Light i Medium po cijeni od 359 kn.

 

*PR objava

Moram priznati da me BB jako privlači, jer ako uistinu radi to što i obećava mogao bi biti HG (holy grail) proizvod mnogima.

Što se vama najviše svidjelo od Guerlainovih noviteta?
Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Odgovori
    1. Da, sve divno izgleda, al nekako favoriziram ovaj BB. :)

      Izbriši
  2. Imam BB kremu, tamnija verzija i odlična je. I dobila sam i jedan lak iz ove kolekcije, super je ali nije moja boja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve znam draga. :) Nahvalila si BB, a za boju laka znan da je krivo odabrani. Ali dobro, poslužiti će nekad valjda. :)

      Izbriši
  3. Ja sam jučer listala bozicne kolekcije kako sam rekla da necu... Sve je divno i opet ću poludit, znam :/. A sljokice jedino po kući mogu nosit XD.
    Ova bb mi je napeta iako virujen da to nije za moj tan :D..i novi guerlain puder bi puno volila probat, ništa ne mirise lipse od njihovih pudera i kozmetike ( i chanel j.c. ).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe slažem se za miris. Iako ne volin mirišljavu kozmetiku, kod njih je baš posebna nekako. :D
      Ne želin niti gledat nove kolekcije, jer WL ionako raste ka luda. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~