Lancome DreamTone Dark Spot Corrector u nijansi 3


Nakon nešto više od 2 mjeseca korištenja, sinoć sam iscijedila posljednje kapi Lancome DreamTone pigmentacijskog korektora, a danas vam donosim svoje dojmove o istom.

Lancome DreamTone je proizvod za njegu i ujednačavanje boje lica koji dolazi u 3 pigmenatcijska profila. Ovisno o stanju vaše kože odabirete željeni pigmentacijski profil;
- nijansa broj 1 (fair skin tones) koja je pogodna za beživotnu kožu koja brzo crveni na suncu, a ne tamni, te ukoliko postoje flekice od akni na licu.
- nijansa broj 2 (medium skin tones) je pogodna za kožu koja na suncu ne crveni, već isključivo tamni, isto tako ako je koža sklona crvenilu oko nosa i ima neujednačnu, žućkastu boju kože.
- nijansa broj 3 (dark skin tones) za kožu koja brzo tamni na suncu i poprima maslinastu put, te ukoliko je koža beživotna i neujednačena između čela i obraza.
Testirala sam nijansu broj 3.


Iako su sve tri nijanse DreamTone-a obojane, one ne prekrivaju kao korektori ili puderi, nego se isključivo prilagođavaju prirodnoj boji lica, ujednačavaju, te ga čine blistavijim i zdravijim. Koža lica je na dodir zaglađenija i pore su suženije što ga čini idealnom podlogom za puder.

Za cijelo lice i vrat bila su mi dovoljna dva potiska pumpicom. Nakon gotovo 3 tjedna svakodnevnog korištenja DreamTone pigmentacijskog korektora primijetila sam da mi boja lica izgleda ujednačenije i općeniti izgled kože je blistaviji i zdraviji. Boja DreamTone nijanse bi se stopila s mojom bojom kože i na taj način se izjednačila s bojom jedine pigmentacijske mrlje koju imam na licu. Ovo nije proizvod koji će obrisati pigmentacijske mrlje, već ih čini gotovo nevidljivim kada se nanese na kožu.


DreamTone pigmentacijski korektor miriše ugodno i cvijetno, te je nešto intenzivnijeg mirisa nego što sam navikla osjetiti kada je u pitanju njega lica, ali nestaje nekoliko trenutaka nakon nanošenja.
Boja ambalaže mi se posebno sviđa, prepoznatiljva Lancome boja ciklame, dok je samo pakiranje plastično. Iako vizualno ambalaža izgleda jako lijepo i luksuzno, ponekad bi mi mehanizam na odvrtanje znao zapinjati prilikom korištenja. U uputama stoji da ukoliko dođe do zapinjanja, da se ponovi postupak ponovnog odvrtanja mehanizma.
Količina DreamTone pigmentacijskog korektora iznosi 40 ml, a cijena je oko 750 kn u parfumerijama.

Sastav (nije slikano sprijeda jer se slova ne bi vidjela od aparata s obzirom na pozadinu)


*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali Lancome DreamTone? Planirate li?
Maja xx

Broj komentara: 7:

  1. Ja sam testirala br 2, mali testeric je jedva dovoljan za lice i na osnovu toga nisam nista zakljucila što se tice djelovanja :/. Volila bih ga probati ali je preskup ka i ostali lancomeovi serumi koji Su uglavnom puni alkohola i kad ih prestanes koristit, koza se vrati na isto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, teško je na osnovu jednog testera i primijetiti djelovanje. Barem ja ne mogu. A, šta se tiče efekta na koži, mislim da tako svi serumi/kreme/fluidi i sve ostalo funkcionira dok se koristi. Do sad nisam našla ništa na duge staze, ali tražim. :D

      Izbriši
  2. Ovu me podsjeća na jednu l'Oreal liniju koja nije još kod nas dostupna, ali je Amerikanke stalno hvale... Ma mislim... Jako mi je interesting, ali stvarno im proizvodi sve više sliče. Znam da je to sve ista kuća, ali čemu takva sličnost, i u ambalaži i asortimanu, kada je razlika u cijeni golema?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, to ne bi znala, iako sam se sama to pitala kod npr. Bourjois i Chanel kozmetike. Ne znan odg. na to pitanje, ali slažem se sa konstatacijom. :)

      Izbriši
  3. Drago mi je da se i tebi serum svidio. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja ovo sigurno preskačem jer mi je jako puno 750 kn, ali drago mi je da si ti zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~