New In #14

Dugo vremena je prošlo od posljednjeg New In posta koji je bio negdje početkom godine, ako se ne varam. U međuvremenu se skupio popriličan broj proizvoda. Za danas sam se odlučila objaviti jedan dio tih proizvoda, a ostatak ću predstaviti u nekom od slijedećih New In ili recenziranih postova.

Na slici poviše (s lijeva na desno) nalaze se Guerlain Super Aqua Serum Light* kojeg testiram već dva mjeseca i uskoro bih trebala napisati recenziju. U sredini je Kerastaste - Initialiste* kojeg možete osvojiti u aktualnom DARIVANJU, a o novom Kenzo - Couleur Kenzo Violet* mirisu ste mogli čitati u OVOM postu. 

Na predstavljanju nove linije za njegu kože dobila sam L'oreal Revitalift Magic Blur* kremu i serum za lice, te Volume Million Lashes maskaru* i micelarnu* o kojoj sam već pisala u OVOM postu.


Noviderm je prije koji mjesec imao akciju 1+1 gratis pa sam za probu kupila gel za pranje lica i skidanje makeup-a, masku za lice i okoloočnu kremu. Za sad sam samo koristila masku o kojoj ću uskoro napisati dojmove. 


S obzirom da sam se oduševila s Niveinim In Shower mlijekom o kojem sam pisala u OVOM postu, htjela sam isprobati ostale proizvode iz In Shower linije. Za sad sam isprobala ovaj desni "Sea Minerals" i moram priznati da mi je još uvijek najdraži onaj plavi, za suhu kožu o kojem sam pisala, jer je hidratantniji i više odgovara mojoj koži. 


O Chanelovim Illusion d'ombre sjenilima čitam stalno pohvale pa sam odlučila isprobati jednu od nijansi - 92 Diapason, a lak za nokte koji po nijansi parira spomenutom sjenilu je Charivari, dok je nijansa ruža - La Malicieuse totalna krajnost, intenzivna crveno/koraljno nijansa. Prava ljetna.


Crabtree & Evelyn proizvodi su mi na listi želja već jako, jako dugo s obzirom da ih nema za kupiti u Hrvatskoj naručila sam manja pakiranje za probu preko ovdje, kao i Lancome Rouge in Love ruž u nijansi 379N kojeg obožavam. Recenzija slijedi uskoro. 


Prošli mjesec DM je imao pogodnost u suradnji s Dove i Envy Room gdje se uz kupnju dva Dove proizvoda (osim sapuna) dobije torbica koja je prostrana i odlična za putovanja. Gel za tuširanje je potrošen, zato ga nema na slici, inače se radi o istom mirisu kao i kod losiona koji divno miriše, ali je za moju kožu trenutno prehidratantan pa ću ga ostaviti za zimu.  


Za rođendan sam se počastila s L'occitane karite tonikom za lice koji ima savršeni miris, kako neki kažu "po bebama" :D. S Ebaya sam naručila OPI lak iz Gwen Stefani kolekcije pod nazivom Push and Show. Nije nijansa laka koju bih inače nosila, ali su me oduševili swatchevi na internetu. Ako nekoga zanima naručila sam ga kod OVOG sellera. Toliko hvaljena Lush - Mask od Magnaminty je napokon u mom posjedu, detaljnija recenzija će morati malo sačekati jer imam već nekoliko maski i pilinga koji su otvoreni. 


Bourjois Color Edition sjenilo u nijansi Prune Nocturne vrebam već cijelu vječnost na ASOS-u jer nažalost ta nijansa nije dostupna kod nas. Oduševljena sam s nijansom i svakako ću morati požuriti s recenzijom da i vi vidite kako divno izgleda. Ako ju je netko od vas isto vrebao kao i ja, trenutno je na sniženju KLIK! 
Givenchy je nedavo izbacio mislim 10-ak vodootpornih sjenila, koja bi trebala biti odlična za ljeto. Odabrala sam nijansu Taupe Velours, koja još čeka red na testiranje. 


Nakon dugog korištenja Avene narančaste emulzije SPF 50 odlučila sam se za Ducray Melascreen laganu kremu sa zaštitinim faktorom 50+. Nakon dva korištenja mi se čini ok što se teksture tiče, ali konkretni dojmovi će morati još malo sačekati. 
Pomellato Nudo je relativno novi brend kod nas i u ponudi imaju tri mirisa, od kojih me je Ambra očarala. S obzirom da losione za tijelo volim gotovo jednako kao i mirise, ovog puta sam se odlučila za losion koji savršeno miriše i dugo se zadržava na koži. Više o samim mirisima možete pročitati OVDJE.


Stigli smo do kraja. Nadam se da vas nisam zatrpala previše sa slikama. Recite mi što vam je zapelo za oko! :D I što ste vi novog kupili?

*proizvodi ustupljeni na recenziranje
Maja xx

Broj komentara: 20:

  1. Toliko krasnih noviteta da ne znam što bih izdvojila :-D .

    OdgovoriIzbriši
  2. divni noviteti! imam ovaj dove losion i mask of magnaminty i super su mi :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si i ti zadvoljna jednako kao i ja. ;)

      Izbriši
  3. I ja sam si uzela ovaj Karite tonik i ovu Ducray Spf kremu, za sad mi se sviđa tekstura, nije ni preteška ni prelagana, teško mi je nać za moju suhu kožu neku koja je dovoljno hidratantna, nadam se da će valjat na duge staze :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da ti je teško naći kremu, znam da ima ova legere i rich verzija. Sad ne znan, ako ti light ne bude odg. da probaš s tom rich. Ja imam mješovitu kožu iako joj treba neko vrijeme da se upije, za sad sam zadovoljna. Rich verzija bi mi sigurno bila prehidratantna. Ali nadan se da ćeš bit zadovoljna i s ovom. :D

      Izbriši
    2. Ma kad mi se od svih tih rich verzija s SPF-om odmah začepe pore i počne svašta izletat po licu, koma :/

      Izbriši
    3. A, joj da to je onda stvarno gadno. :/ sad ide toplije vrime, nadan se da će ti ova light pružit dovoljnu hidrataciju. A, i onaj L'occitane tonik bi ti mogao pomoći u dodatnoj hidrataciji, ukoliko bude potrebe. :)

      Izbriši
  4. Divni noviteti ,sad si me opet sjetila da nisam išla pomirisati Kenzo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala! :)
    E, ja ti ga isto nisan vidila u parfumerijama još. Gledala san prije nekih tjedan dana još uvijek su samo rozi i žuti na policama (Muller).

    OdgovoriIzbriši
  6. Jao imate Magic Blur! Što pre recenzija! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stigle su kreme. :) Uskoro će krenuti tek s testiranjem :/ tek za nešto više od mjesec dana će recenzija. Do tad će ju sigurno još netko napisati. ;)

      Izbriši
  7. Divni noviteti, a Guerlain serum me posebno zanima <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Sviđa mi se baš sve! <3 Diapason si i ja moram nabaviti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Diapason je divan, moraš ga nabaviti. :D

      Izbriši
  9. krasne stvarčice... a taj opić si želim otkako sam ga prvi put vidila *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! I meni se odmah svidija, al nažalost bez TC ne preživi niti dan. Vidit ću kakav je s TC. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~