Nivea 3u1 micelarna otopina


U moru micelarnih otopina koje su preplavile police trgovina, među zadnjima našla se i micelarna otopina od Nivee. Dolazi u plastičnoj ambalaži količine od 200 ml i cijenom od oko 40 kn u DM- u. Niveina 3u1 micelarna otopina obogaćena je uljem sjemenki grožđa koje jako dobro čisti kožu, te ne iritira i ne isušuje istu. 
Također je bitno napomenuti kako Niveina micelarna ne sadrži silikone, alkohol, miris, parabene i boje, te je kao takva pogodna za svaki tip kože.
Osobno mi se jako svidjelo kako je iznimno blaga na licu i ne ostavlja gorak okus na usnama. Jako dobro skida makeup s očiju (maskara, sjenilo i tuš), ne ostavljajući tamne tragove od makeupa ispod očiju nakon što ju isperem s lica. 
Nikakve iritacije, niti zatezanje kože nisam osjetila nakon upotrebe Niveine 3u1 micelarne i mogu zaključiti kako mi se iz navedenih razloga svidjela mnogo više nego L'orealova i Garnierova micelarna. Kod Niveine micelarne mi se također sviđa to što ima uži otvor, pa je razlijevanje proizvoda svedeno na minimum, dok to isto ne mogu reći za L'orealovu i Garnierovu micelarnu.
Ali kad je u pitanju omjer cijene i količine u odnosu na prethodno spomenute brendove Niveina micelarna je skuplja, a i za moje potrebe se brzo troši. Da li će u ovom slučaju presuditi kvaliteta naspram kvantitete mislim da će te to najbolje zaključiti sami iz vlastitog iskustva. S obzirom da prilikom skidanja makeupa, pogotovo s očiju, ne štedim micelarne (jer mi je bitno što manje trljati kožu) kod mene će u ovom slučaju ipak presuditi ono drugo. 


 


*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali Niveinu 3u1 micelarnu? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. Hmmm, nisam ju probala, ali trenutno koristim treću bočicu Afroditine micelarne i jako sam zadovoljna njome :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Afroditinu nisam probala, ali svakako oću, sad me baš zanima. :D

      Izbriši
  2. Baš ju isprobavam :) Nisam se još okuražila i isprobala ju za skidanje šminke, već samo za čišćenje lica nakon što skinem šminku drugim proizvodima, no imam ju tek nekih tjedan dana, pa ne mogu još ništa detaljno reći :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš biti zadovoljna! Čekam recenziju! :)

      Izbriši
  3. Nisam ju još probala, ali planiram jer me baš zanima kakva je naspram Loreala i Afrodite :D Za sad mi je Loreal favorit među drogerijskim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će ti se svidjeti. Ja ću svakako isprobati Afroditinu! :)

      Izbriši
  4. Lepa recenzija:)! Imam je i odusevljena sam,koristila sam Mixinu i Garnierovu i obe joj ne mogu ni prici:) Jedina zamerka-malo me zari kad skidam sminku sa ociju,nista strasno,oprastam joj jer je divna. Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Drago mi je da si zadovoljna, zaista je dobra micelarna. Mene ne žari ništa, a inače mi oči znaju biti osjetljive i reagirati na neki proizvod.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~