New In #17


Stigao je kraj mjeseca i kako sam obećala u  
 prethodnom New In postu danas sam pripremila još jedan s preostalim proizvodima koje nisam smjestila u prethodnom postu. 

Jako dugo vremena želim ljubičasti ruž u svojoj kolekciji ruževa, pa je odluka pala na YSL Pur Couture ruž u nijansi 39 Pourpre Divin kojeg sam naručila OVDJE. Recenzija će biti uskoro. 


Obnovila sam zalihe Garnier Ultra Doux šampona i regeneratora jer mi odgovaraju, a i cijenom su povoljni proizvodi drogerijskog ranga (oko 15 kn/kom). Često znaju biti na raznim popustima i akcijama. 


Uz šampone i regeneratore ponovila sam kupnju nekih već isprobanih proizvoda, među njima se našla Hello Beauty (<-- klik na recenziju) spužvicu za nanošenje tekuće podloge koja mi je odlična i namjeravam ju nastaviti kupovati dok ne naiđem na nešto bolje. Aveo odstranjivač laka s noktiju po tko zna koji put, Pearl Drops coffe & tea pastu za zubu po drugi put jer mi se jako svidjela, te Lancome lak za nokte o kojem sam pisala u OVOM postu.


Got2be salt sprej za kosu sam kupila najviše iz razloga jer sam htjela neki proizvod s kojim bi na brzinu mogala postići razbarušen izgled kose, a da ju ne moram stalno peglati. No nažalost proizvod nije ispunio moja očekivanja, jer iako mi kosa postane blago kovrčava kad ju sušim na zraku, poprilično mi je gusta i teška pa taj izgled kose "kao s plaže" traje jako kratko na mojoj kosi, jer sve padne zbog težine. Proizvod nije loš, ne lijepi kosu, ali za mene osobno nije ono što sam tražila od ovog proizvoda. Mislim da bi puno bolje odgovarao tankoj i prirodno kovrčavoj kosi da definira već postojeće.
Mixa Body Balm sam kupila za djecu, ali ga i ja malo kradem. Na njihovoj koži se jako dobro ponaša, no za mene je trenutno bogat teksturom pa ću sačekati hladnije dane za početak korištenja. 


Ove godine Ford Mustang navršava 50 godina postojanja i tome u čast OPI je lansirao Mustang kolekciju lakova za nokte. S obzirom da obožavam konje, kao i brze automobile (trebala sam biti muško :D) među kojima mi je Mustang uz još nekoliko sportskih automobila favorit, nisam mogla odoljeti barem jednom primjerku iz ove kolekcije u nijansi Angel with a Lead Foot. Radi se o kreč bijeloj nijansi laka koju do sad nisam imala u kolekciji. Tri tanka sloja su potrebna za potpuno prekrivanje. Lak sam naručila na OVOM linku. Essence lak - Life is a Beach je iz trenutno još uvijek aktualne Beach Cruisere kolekcije, zlatni lak s efektom pijeska. I posljednji je Max Factor lak u nijansi Cappuccino.



Dopuna mojoj Real Techniques kolekciji je i silikonski kist za nanošenje gel linera. Kist mi se sviđa jer se jako lako čisti, precizan je no s njim mi treba malo više vremena prilikom nanošenja. Kupljen je na iHerbu link (za prvu narudžbu i popust od 5$ možete iskoristiti kod SLN773). Osim iHerba Real Techniques kistovi se mogu kupiti OVDJE, OVDJE, OVDJE i OVDJE.


U DM je stigala nova uljna kupka za tuširanje od Balee, koja miriše na vaniliju, ali miris je više dirty vanilija podsjeća na chypre tip mirisa. Od Maje  sam dobila Afroditin Clean Phase gel za pranje lica i La Roche Posay kremu za licu jer njoj ne odgovaraju. Hvala Majo! <3 Gel za pranje lica sam već isprobala i za sad mi se sviđa.


Mojoj La Vie est Belle kolekciji se pridružio i losion za tijelo iz iste mirisne linije. Miris se dugo zadržava na koži i ostavlja kožu glatkom. 


Od DM- a su mi stigli proizvodi za testiranje radi se o Teint Perfektion kremi i bazi za lice. Kremu koristim od dana kad mi je stigla za sad ću samo reći da mi predivno miriše i ima finu teksturu. Baza još čeka svoj red za isprobavanje. 


FACEBOOK/INSTAGRAM/TWITTER/BLOGLOVIN'

Da li ste pronašli nešto zanimljivo u ovom postu? Jeste isprobali Baleine kreme ili možda nešto drugo iz ovog posta? :)
Maja xx

Broj komentara: 16:

  1. Mene bi jako jako zanimao ovaj paketić iz DM-a :) A ovaj YSL ruž je preeeeedivan *.*

    OdgovoriIzbriši
  2. Nijansa ruža je definitivno previše out there za moj ukus, no najviše me interesuje Balein prajmer. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Da, baš je takav ruž. :D Bit će recenzija primera, vidim da je tražen. :)

      Izbriši
  3. volim tu garnier liniju šampona i regeneratora, mojoj kosi baš pašu :D
    zamisli, iz essence beach cruisers kolekcije ništa nisam ulovila, od lakića je na polici bio samo taj zlatni a nisam baš neki ljubitelj boje :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da super su, kao i oni od vanilije i papaje isto.
      Ja san tila ovi zlatni jer neman niti jedan takav. Sad san u fazi da popunjavam kolekciju lakova s nijansama koje nemam. :D Ako ti triba koja nijansa, pogledan u ZG ako je šta ostalo. ;)

      Izbriši
  4. Divni noviteti sve redom ali meni je nekako zvijezda posta ovaj krasni YSL ruz! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđaju, za YSL se skroz slažem. :)

      Izbriši
  5. Ja nisam vidjela ništa nakon YSL ljubičanstvenog ruža. NIŠTA! :DDD

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~