New In #21


Ne znam ni sama s kojim proizvoda da započnem ovaj New In post. Ima hrpa slika i proizvoda koje sam (najviše) dobila u svrhu recenziranja, a ima nešto i rođendanskih poklona. Uglavnom su to proizvodi s "liste želja" koje sam htjela već neko vrijeme, a ako (okrugli) rođendan nije idealna prilika za to, onda ne znam što je :D . Pa, možda najbolje da krenem s mirisima jer su oni i dalje moj #1 kad je u pitanju bilo kakav oblik kozmetike. Na prvoj (a i drugoj) slici se nalaze svi Guerlain La Petite Robe Noire mirisni proizvodi koje imam u kolekciji, iako je novitet samo EDP verzija mirisa, grupna slika mi se svidjela pa sam ju odlučila objaviti kao takvu. Na slici se još nalazi EDT verzija, losion za tijelo sa šljokicama, semplovi Couture verzije mirisa kao i limitirani Mon eau de Lingerie.


Novi Tresor, točnijeg naziva La Nuit Tresor je posljednji novitet iz Lancome radionice koji me je oborio s nogu, a poklonio mi ga je Antiša za rođendan. Savršena kombinacija vanilije, ruže i orhideje. Vrlo intenzivan i trajan, za zimu i jesen je savršen. Nosila bih ga rado i za vrijeme toplijih dana, ali već polako osjećam kako mi nažalost postaje težak, pa ću ga teška srca morat spremiti do jeseni.


Bvlgari Omniu Crystalline u EDT verziji (prva verzija) sam potrošila sigurno 2-3 bočice i onda mi je dosadio. I dalje je to odličan proljetno-ljetni miris, ali nažalost više mi nije bio dovoljno zanimljiv najviše zbog slabe trajnosti. Onda je izašla EDP verzija koja me je toliko oduševila da sam ga morala imati. Traje cijeli dan, ima odličnu auru i za njega sam do sad dobila najviše pohvala kako dobro mirišem.


Uz kupnju Lancome La Nuit Tresor mirisa dobila sam i sample mirisa Van Cleef and Arpels - California Reverie koji me je također oduševio i nisam imala mira dok nije postao dio moje kolekcije. U biti, kad su u pitanju proljetno ljetni mirisi tu sam specifična jer ne volim baš nositi generičke ljetne mirise, poput Light Blue, Cool Water ili I Love Love koje često osjetim po tramvaju ili negdje u prolazu. California Reverie je savršen spoj nerolija, jasmina i meda, kao proljeće uhvaćeno u bocu mirisa, ne znam kako bi ga drugačije opisala. Predivan miris za proljeće i ljeto, ali mu je mana što se prebrzo troši i što nema intenzivniju auru. Osjeti se cijeli dan, ali jako slabo i najviše na odjeći. Van Cleef and Arpels mirise iz Extraordinaire kolekcije možete pronaći u odabranim Douglas i Martimex parfumerijama. Martimex često ima popust i do 30% na spomenuti brend.


Lanvin Marry Me miris je jedan od proizvoda koji sam dobila kad sam prisustvovala ItGirls@I Love druženju. Također jedan od mirisa koje je odličan za proljeće i ljeto, Umjereno sladak, svjež i cvjetni. Vrlo ženstven dnevni miris. Ime mu u potpunosti pristaje.


Zadnji miris za ovaj dio posta je Versace - Eros Pour Femme kojeg sam dobila na testiranje. Pisat ću vam svoje dojmove o njemu, a isprobati ga možete u svim parfumerijama u HR, ako vam se svidi opet ću spomenuti da je Martimex najpovoljniji kad su u pitanju mirisi, upravo zbog čestih popusta koje ima.


Draga Jasmina koju sam imala priliku osobno upoznati i kliknut s njom na prvu, kao da se znamo 100 godina i s kojom sam ostala u komunikaciji iako nismo u istom gradu me je nedavno iznenadila s paketom koji je sadržavao proizvode koje možete vidjeti na slikama ispod. Ono što me je očaralo, oduševilo i na što sam se navukla se nalazi na drugoj slici, a to su proizvodi iz Butika Badem klik na link za posjet stranici. Butik Badem je u Sarajevu, točnije na Baščaršiji i poznat je po svojim slatkim proizvodima, ali i začinima i čajevima. Imala sam priliku isprobati dio slatkog asortimana koji su me toliko oduševili da se nadam kako ću jednom imati priliku i otići u Sarajevo (bucket list) i posjetiti Butik Badem osobno. Ukoliko niste isprobali, moje preporuke idu za badem u čokoladi i cimetu (druga slika lijevo) i čokoladnim kamenčićima (druga slika desno). Iako mi se sve svidjelo, badem u čokoladi i cimetu mi je uistinu nešto presavršeno. Je li netko isprobao?
Jasmina, još jednom ti puno hvala na svemu <3



Povodom rođendana počastila sam se i s novim Diorovim puder-serumom Nude Air. Razmišljam pisati o njemu u jednom od nadolazećih postova. Samo kratko mogu reći, ukoliko tražite lagani puder za nadolazeće vrijeme, svakako obratite pozornost na njega.


S obzirom da obožavam L'oreal lakove, o čemu sam već pisala u OVOM postu, nisam odoljela ni ovom sivom laku koji mi je nedostajao u kolekciji. Nijanse se zove 888 Mademoiselle Grey.


S obzirom da imam prvu Urban Decay Naked Basics paletu, htjela sam istoj pridružiti i dvojku jer isto ima odlične nijanse. Naked Basics je inače jedina paleta sjenila koju najčešće koristim i koju baš vidljivo trošim, a dvojka mi je bila na listi želja već duže vrijeme. O Maybelline korektoru (kojeg nema više u HR za kupiti) sam čitala toliko pohvala da sam ga odlučila isprobati i uvjeriti se da li je uistinu toliko kvalitetan koliko se priča. Za sad sam zadovoljna, ali još uvijek je u fazi testiranja. Paleta i korektor su kupljeni OVDJE.


Na već gore spomenutom ItGirls@ILove... druženju dobila sam uistinu hrpu proizvoda, na slici niže možete vidjeti što smo dobile. Raznovrsni I Love proizvodi među kojima se našao Collistar lak u nijansi 561 Viola Misteriosa koji je baš po mom guštu i Juvena Skin Energy krema za dan i noć koja će biti idealna za korištenje u toplijim danima koji slijede.




Na testiranje su mi stigli Madara mlijeko za čišćenje lica i John Masters Organics mineralna krema sa zaštitinim faktorom 30. Jedno i drugo je već u fazi testiranja i s oba proizvoda sam vrlo zadovoljna. Detaljnija recenzija ide za nekih 20-ak dana.


Od Nivee sam dobila nekoliko proizvoda za testiranje, posebno me interesira In Shower Body Lotion s Q10, jer inače volim Niveine In Shower proizvode. Creme Smooth gel za tuširanje sam već recenzirala u OVOM postu. 


 Od L'oreala mi je stigla nova Wings Intenza maskara u predivnom pakiranju kao okvir koja se može objesiti na zid. Odlična ideja, zaista divno izgleda i ovo definitivno stavljam na zid. :) Maskara je odnedavno u fazi testiranja tako da možete slijedeći mjesec očekivati recenziju za nju.


 Od Uriaga mi je stigao Isoliss fluid na testiranje. S obzirom da nam stiže toplije vrijeme fluidi i serumi su proizvodi koji mi savršeno odgovaraju u tom periodu. Uriage Isoliss je namjenjen normalnoj do mješovitoj koži, kao i prvim borama. Čitat će te o njemu čim ga dobro istestiram. :)


Od Oriflame-a su mi stigla dva laka, ali jedan od njih (lijevi) sam poklonila u rođendanskom darivanju. Desni (Amethyst) još uvijek nisam isprobala, izgleda dobro ovako gledajući u bočici. Pokažem vam ga uskoro u jednoj od nadolazećih postova.


I za kraj sam vam ostavila nešto pomalo neuobičajeno. :) Riječ je o blaznicama za skidanje šminke kao i pilingiranju lica koje se izrađuju od konca. Više o tome možete saznati klikom na Facebook stranicu Crochet Alternative. Svoje dojomove također pišem čim ih dobro istestiram.


Ovo je bio jedan predugačak New In post, ako ste preživjeli i došli do kraja pišite mi što vam se najviše svidjelo? Što mislite o Crochet Alternative? A o slatkim proizvodima iz Butika Badem? :)
Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. Baš me zanima ovaj Maybelline korektor :) Čula sam same pohvale, ali nikako se odlučiti da ga naručim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukratko, ako ti treba jače prekrivanje onda nije baš najbolji izbor.
      Lagan je, trajan ali voljela bi da ima jače prekrivanje. :)

      Izbriši
  2. Naravno da sam stigla do kraja posta :-)) obožavam new in postove. Baš sve je divno, sviđa mi se. I meni su ti parfemi No. 1. Mislim, volim jako i preparativu i dekorativu, ali moja najveća ljubav još iz školskih dana su parfemi. Prva slika sa svim Guerlain proizvodima koje imaš je divna. Dijelimo i isto mišljenje oko Bvlgari Crystalline. Također sam ga potrošila dvije bočice, ali EDP oduševljava. Imamo dosta zajedničkih mirisa :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja obožavam new in postove. :D
      Drago mi je da dijelimo zajednički mirisni ukus. :)

      Izbriši
  3. Koje divote kod tebe,sve mi se svidja!!!Prva slika je wooooooow!Obozavam parfeme,sad moram probati Lancome i ovu EDP verziju Bvlgari-a.I molim te,sto prije pisi o ovom puder serumu i blazinicama:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Obavezno isprobaj ova dva, zaista su divni. Pišem, pišem! ;)

      Izbriši
  4. Diiiivni proizvodi! Imaš pravi Guerlain raj <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Parfemcici mi se najvise svidjaju a posebno Omnia... Upravu si, edt verzija jeste lijepa, ali malo manje trajna. Edp sam isprobala preko testera i srecom skroz su zadrzali miris, sto nekad nije slucaj sa edp i edt verzijama, ali samo je trajniji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, da EDP je meni gotovo identičan kao EDT samo je nekako zaokruženiji, puniji i trajniji. U svakom slučaju pun pogodak i baš mi je drago da postoji i jača verzija.

      Izbriši
  6. Predivni noviteti! Baš sve mi se sviđa. :) Najviše me zanimaju recenzije Dior pudera i MNY korektora.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, drago mi je da ti se sve sviđa! :) Pišem svakako o Dioru i MNY.

      Izbriši
  7. Badem butik ♥
    Divne stvarčice imaju unutra ♥
    Le Petite Robe Noir mi je naravno favorit, a imaš stvarno zavidnu kolekciju proizvoda iz te mirisne linije :)

    Blazinice igledaju jako zanimljivo, čekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj Badem, samo da je bliže. :D
      Hvala, da LPRN je baš krasan. Blaznice su fora, pišem o njima u jednoj od nadolazećih recenzija. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~