Kerastase Discipline (Bain Fluidealiste, Maskeratine & Fluidissime)


Kerastase Discipline liniju čine tri proizvoda (on line se mogu pronaći još dodatna dva proizvoda - šampon bez sulfata i regenerator) koja se sastoji od Bain Fluidealiste (šampon), Maskeratine (maska) i Fluidissime (završni sprej).
Discipline linija je namjenjena neukrotivoj kosi kojoj je potrebna disciplina otud i naziv - Discipline. Zaštitno lice ove linije je ruska prima balerina Diana Vishneva, a reklamni spot možete pogledati OVDJE ili klikom na video pri dnu posta. Ovu liniju krasi predivna zlatno roza boja koja mi se posebno svidjela. Izgleda vrlo profinjeno i luksuzno.

Bain Fluidealiste (šampon) - je namjenjen svi tipovima neukrotive i obojane kose. Ugodnog je cvjetnog mirisa koji se zadržava na kosi otprilike 24 sata od pranja. Guste je teksture i potrebno ga je vrlo malo pri korištenju na mokroj kosi. Dosta se pjeni, a i brzo se ispire s kose. Pruža kosi sjaj i volumen bez da ju oteža. Dostupan je u količini od 250 ml, a cijena mu je oko 170,00 kn.

Maskeratine (maska) - vrlo bogata i gusta maska koju je potrebno koristiti u vrlo malim količinama jer će u protivnom otežati kosu, izazvati lagani svrbež i prolongirati sušenje iste. Istog je cvjetnog mirisa kao i šampon, ali miris se duže zadržava na kosi od šampona. Čini kosu vrlo sjajnom i mekanom na dodir i uvelike olakšava raščešljavanje kose. Dostupna je u količini od 200 ml, a cijena joj iznosi 320,00 kn.

Fluidissime (završni leave-in sprej) je proizvod koji se može koristiti na suhoj ili na mokroj kosi. Ubrzava sušenje kose ukoliko se koristi na mokroj kosi, a dobrim  mi se pokazao u vrijeme kad je velika vlaga u zraku na način da mi je neukrotive vlasi na glavi držao pod kontrolom. Ukoliko se pretjera s nanošenjem ovog proizvoda, postoji mogućnost da se stvori film na kosi, koji je pomalo grub na dodir.  Dostupan je u količini od 150 ml, a cijena mu iznosi oko 250,00 kn.

Sva tri proizvoda su vrlo dobra kombinacija u borbi protiv vlage koja ponekad stvara probleme mojoj gustoj, obojanoj kosi. Cijelo vrijeme korištenja Discipline linije proizvoda nisam imala problema sa sitnim dlačicama ili napuhanom kosom pri vlasištu koju mi vlaga često prouzrokuje. Proizvodi su zaista držali kosu discipliniranom i pod kontrolom. Kosa mi je primjetno sjajnija uz korištenje ovih proizvoda, samo je važno da se umjereno doziraju i onda će pružiti maksimalan učinak na kosi.

Kerastase Discipline proizvodi su dostupni u odabranim frizerskim salonima, kao i on line (klik na gornji tab "Shop Makeup and Clothes"). Detaljnije informacije o ovoj liniji možete pročitati OVDJE.







*proizvodi ustupljeni na recenziranje

Da li ste isprobali Kerastase Discipline proizvode? Dojmovi? Koji su vaši omiljeni Kerastase proizvodi?

Maja xx

2 komentara:

~ I N S T A G R A M ~