Madara Cleansing Milk (mlijeko za čišćenje)


Kad je u pitanju njega i čišćenje lica moj prvi odabir su uvijek micelarne otopine. Praktične su i s njima nekako najbrže uklonim makeup s lica. S obzirom da nekad moram udovoljiti i svojoj znatiželjnoj strani, uz micelarne otopine volim isprobati i druge proizvode za čišćenje lica kao na primjer mlijeka. Stoga vam danas pišem o jednom mlijeku za čišćenje lica latvijskog brenda Madara. O spomenutom brendu sam već pisala u prethodnim postovima, a OVDJE i OVDJE se možete prisjetiti tih članaka. Madara mlijeko za čišćenje lica dolazi u elegantnom i minimalističkom bijelom pakiranju na pumpicu. Volim proizvode koji imaju pumpicu nekako su mi posebniji, a još ako uz to izgledaju lijepo i profinjeno - tim bolje, a ovo mlijeko je upravo takvo.
Madara mlijeko za čišćenje lica je vrlo ugodnog, svježeg i biljnog mirisa. Pogodno je za sve tipove kože. Tekstura nije ni prerijetka ni pregusta, već taman idealna. Mlijeko koristim na način da istisnem oko pola pumpice na blaznicu, pa mlijeko rasporedim po blaznici i prislonim na oko par sekundi da se makeup lakše rastopi i potom lagano protrljam kako bi uklonila kompletan makeup. Madara mlijeko za čišćenje je vrlo efikasno i upotpunosti uklanja sav makeup s lica, a pogotovo s očiju. S obzirom da ne stavljam mnogo mlijeka na blazinicu uvijek me iznova iznenadi kako tako mala količina mlijeka može ukloniti debeli sloj šminke (sjenilo, nekoliko slojeva maskare i tuš), a da pri tom ne iziritira područje oko očiju ili ostavi crne tragove oko očiju kad sve to isperem. Da bi se uvjerila u efikasnost Madara mlijeka za čišćenje lica svaki put bi nakon čišćenja lica s Madara mlijekom prešla dodatno i s micelarnom otopinom kako bi uklonila eventualne ostatke šminke kojih u biti nije ni bilo, pogotovo ne na okoloočnom području. Moram priznati da sam oduševljena Madara mlijekom jer temeljito uklanja sav makeup, vrlo je blag, ugodnog je mirisa i ostavlja kožu glatkom na dodir. S obzirom na veličinu pakiranja od 200 ml i maksimalno tri potiska pumpicom koja su mi dovoljna za kompletno čisto lice (poslije čišćenja obavezno oprati lice s gelom/pjenom/sapunom za pranje lica) ovo mlijeko će trajati dosta dugo, predviđam sigurna dva mjeseca svakodnevnog korištenja. Madara mlijeko za čišćenje lica se može kupiti na stranicama BB Natura Vera (klik - OVDJE) po cijeni od 136,00 kn.






*proizvod ustupljen na recenziranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. stvarno zvuči super :D posebno jer skida toliko slojeva šminke :)
    od mlijeka sam koristila Mixino, ali ga nanosim direktno na oči čistim prstima, pa smočim ruke i ponovo nastavim utrljavati.. mixino s blazinicom mi ne funkcionira, potrošim ih previše.. zato mi ovo djeluje odlično da odmah sve skine :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš je efikasno mlijeko.
      Mixino sam koristila ali meni osobno nije bilo dovoljno za potpuno skidanje. Razumijem šta govoriš za blazinice, zato su meni micelarne bolje jer se brže natope pa sve to skupa lipo klizi :D al sve je stvar navike i s mlijekom se da raditi, pogotovo ako ovako brzo i efikasno uklanja makeup. :)

      Izbriši
  2. Moram priznati da me jako intrigira Madara kao brend. Cijene su me ugodno iznenadila i prvom prilikom svakako ću naručiti nešto. Mjerkam noćnu kremu i tonike. :D
    Mlijeka za čišćenje baš i ne koristim, no ako je tako učinkovito pri uklanjanju šminke valjalo bi isprobati. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, imaju dobrih proizvoda. :) Neman ni ja običaj koristiti mlijeka, al ovo je iznenađujuće dobro. :D

      Izbriši
  3. Baš sam planirala isprobati ovo mlijeko, a recenzijom si me uvjerila da to moram učiniti. :) Sviđa mi se što temeljito ukloni šminku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako isprobaj, nadam se da će se i tebi jednako dopasti. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~