Filorga - Anti Age Micellar Solution


Od kad su micelarne otopine dostupne na tržištu smatram ih ključnim proizvodom za uklanjanje šminke. Iako na tržištu postoje razni proizvodi takve namjene, za mene su micelarne otopine takozvani "holy grail". Nakon micelarnih, po redoslijedu korištenja izdvojila bih dvofazne odstranjivače, potom odstranjivače u obliku kreme/losiona i kao posljednje bih izdvojila maramice za uklanjanje makeupa ali to je priča za neki drugi post, no za sad su micelarne otopine kod mene broj 1. Vratimo se mi sad na temu današnjeg posta, a to je Filorgina Anti Age micelarna otopina koja je smještena u jednostavnu, plastičnu ambalažu zapremnine 400 ml. Cijena je 169,00 kn i dostupna je za kupnju u ljekarnama kao i u Formasana trgovini (Teslina 13/Zagreb).
Kod Filorga micelarne otopine mi se sviđa što je prva za koju znam, a da je anti age što je ujedno i filozofija brenda jer su svi njihovi proizvodi anti age, poput pjene za čišćenje lica o kojoj sam pisala u OVOM postu. Filorga micelarna otopina je pogodna za sve tipove kože i odlična je za uklanjanje vodootporne šminke. Koristila sam ju na način da bi natopila blazinicu s micelarnom i ostavila na kapcima nekoliko sekundi kako bi mi se šminka rastopila i kako bi naposljetku lakše uklonila makeup. Uklanja kompletan makeup, čak i ako je potrebno malo više laganog trljanja po očima u niti jednom trenutku mi nije izazvala iritacije niti crvenilo oko očiju, kao ni po licu. Nisam osjetila zatezanje kože nakon korištenja, dapače koža je izgledala čisto kao i nakon pranja lica s gelom ili pjenom. Inače, za micelarne otopine stoji da nije potrebno ispiranje nakon korištenja, ali ja uvijek operem lice nakon korištenja micelarnih otopina jer sam tako navikla.
Filorga micelarna otopina u sebi sadrži tri bitna sastojka, a to su miceli (čišćenje kože), rhamnose (anti age) i terhalose (hidratacija i ugodan osjećaj na koži). Vrlo sam zadovoljna s ovim proizvodom jer uklanja kompletan makeup, ne ostavlja tamne tragove od šminke oko očiju, ima anti age učinak, ne uzrokuje crvenilo jer ne iritira kožu čak ni uz trljanje.





*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 5:

  1. Nisam isprobala ovu micelarnu, ali mi se čini odličnom. Općenito mi se sviđaju Filorga proizvodi pa vjerujem da bi mi i ovaj odgovarao. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Filorga ima divne proizvode, tako da vjerujem da bi ti ovaj sigurno odgovarao. :)

      Izbriši
  2. Hmm, djeluje mi zanimljivo!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Moram priznati da su i meni micelarne stalan postav od kada sam ih otkrila. Odličan proizvod, iako ovu inačicu tek moram isprobati ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, stvarno su odličan proizvod te micelarne. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~