Madara - Detox Ultra Purifying Mud Mask


Madara u svom asortimanu ima dvije vrste maski za lice Peel (za sve tipove kože) i Detox (za masnu i mješovitu kožu). Danas ću vam predstaviti Detox masku za masnu i mješovitu kožu lica, koja je sklona prištićima i upalnim procesima. Riječ je o maski od gline, koja se nanosi poput kreme na lice, ali se vrlo brzo osuši na licu kada poprima zelenu boju baš kao i gotovo svaka maska od gline. Dostupna je u dvije količine - 12.5 ml što je idealno za probu i od 60 ml po cijeni od 189,00 kn. Nažalost, nemam informaciju koja je cijena ova manje, ali čim saznam nadopisat ću u tekstu. S obzirom da kod Madare prevladavaju pakiranja u zelenoj boji, to nije izostalo ni kod Detox maske. Unutar kutije se dobiju upute, a sviđa mi se što je mjesto za ambalažu unutar kutije dodatno ograđeno kako tuba ne bi "plesala" unutar kutije.

S obzirom da je moja koža mješovita i sklona prištićima s vremena na vrijeme, Detox masku sam koristila otprilike jednom u 10 dana, dok sam između korištenja najčešće upotrebljavala piling za lice. Ukoliko je vaša koža masnija i problematičnija, preporuča se korištenje i do dva puta tjedno. Miris maske je biljni, baš poput većine Madarinih proizvoda. Osobno mi se sviđaju mirisi Madarinih proizvoda, pa mi se tako svidio i ovaj od Detox maske. Tekstura je poput kreme i brzo se nanosi na lice, a kad krene sušenje na licu osjeća se lagano zatezanje na koži kao i kod svake maske od gline. Preporučam da ne radite nagle pokrete lica kako si ne bi ste dodatno zatezali kožu i naposljetku joj prouzročili prijevremene bore. ;) Obično ju ostavim na licu oko 10-ak minuta, dok se otuširam i  potom kožu lica isperem s vodom. Maska se vrlo brzo skida s lica u doticaju s vodom, ostavljajući ju pri tom glatkom, blistavom i vidljivo čišćom. Primjetila sam da mi upotpunosti ukloni mitesere s nosa, a pore su zategnute pa je izgled kože na licu odmah primjetno drugačiji nakon korištenja ove maske. Koža lica izgleda ujednačenije, čišće i zdravije. Nakon ispiranja maske s lica nisam imala osjećaj zatezanja, kao ni crvenilo na koži. Obavezno nanosim kremu za lice nakon korištenja maske kako bi ju dodatno nahranila, kao i zbog činjenice da se kreme bolje upijaju u lice nakon korištenja maski i pilinga.

Madara Detox maska za lice dostupna je putem BB Natura Vera web shopa klik --> OVDJE.




*pr poklon

Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Sigurna sam da je dobra ova maska. Nedavno sam kupila Madara ulje Radiant Energy i oduševljena sam, tako da vjerujem da je i maska kvalitetna i dobra.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O tom ulju svi pričaju da je odlično. Maska je zaista odlična i vjerujem da bi ti se svidjela. ;)

      Izbriši
  2. Baš sam je kupila na sniženju i do sada sam je samo jednom koristila. Prvi dojam je odličan

    OdgovoriIzbriši
  3. Djeluje odlično, ide na listu jer jako volim maske za lice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da voliš maske, sigurno bi ti se i ova svidjela. ;)

      Izbriši
  4. Ja sam dosta lijena koristiti maske za lice haha, ali sviđa mi se kako si ju opisala i mogla bi biti dobra :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhaha to mi je poznato, nekad se ni meni ne da, ali s obzirom na rezultat natjeram se jednom u 10-ak dana jer se isplati. ;)

      Izbriši
  5. Ja se još nisam družila s Madara proizvodima, ali vjerujem da će doći na red :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlični su, svakako preporučam da isprobaš nešto. Čitam sam da je ulje za lice odlično. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~