Biobaza Hydradiance Clean It All, Nature - gel za umivanje


Biobaza Hydradiance liniju čine 4 proizvoda za njegu lica; Lift It Up - uljni serum, Lift In - anti-oksidans fluid, Tone It Up - tonik i Clean It All - gel za pranje lica o kojem ću vam danas pisati. Gel za pranje lica sadrži ekstrakt sjemenki peršina, boražinu, ulje lavande, ružmarina i naranče kao i vitamin E. Zbog spomenutih sastojaka gel miriše vrlo intenzivno, začinski, zapravo baš mediteranski i meni osobno je taj miris fantastičan. Nota peršina u njemu nije izražena, najviše dominira miris ružmarina i lavande. Miris vrlo brzo nestaje kad se gel ispere sa lica.
Gel sadrži 96% prirodnih sastojaka i ne sadrži umjetne boje, parabene, sulfate ni alkohol. Smješten je u plastičnu tamnu ambalažu kako bi se sastojci što duže očuvali iz tog razloga se preostala količina gel vidi isključivo kad ambalažu približite direktnom izvoru svjetla. Pumpica je klasična, jednostavna za doziranje i korištenje jer funkcionira po principu rotiranja open-close pa je kao takva pogodna i za putovanja. Moram priznati da mi se kartonsko i plastično pakiranje kao i kombinacija boja u cijeloj Hydradiance kolekciji sviđaju, sve nekako odiše prirodom, a pri tom izgleda kvalitetno.
Gel je prozirne, vrlo rijetke teksture i jedna pumpica mi je dovoljno za pranje lica i vrata. Minimalno se pjeni, a pri korištenju ostavlja glatki i hidratizirani osjećaj na koži. Poslije pranja ne osjećam zatezanje kože, a koža lica je vrlo mekana na dodir. Nisam imala nikakve probleme na licu od ovog gela. Biobaza Clean it All gel za pranje lica odlično radi svoj posao, a miris me je posebno oduševio. Sadrži 200 ml i može se kupiti u drogerijama po cijeni od oko 45 kn.




*pr poklon

Maja xx


Broj komentara: 6:

  1. Meni je ova linija odlična!! Imam sve osim fluida, a i on bi se trebao brzo naći kod mene. :-)) Miris mi nimalo ne smeta, a toga sam se bojala na početku, dapače miriši svježe. Preporučujem ti uljni serum koji je zaista odličan i super je lice. Imam mješovitu kožu i uopće ju serum ne masti, nego baš bude lijepa koža i nahranjena. Idealno sada za nadolazeće hladnije dane.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo isto mišljenje, meni je miris predobar! :)
      Hvala ti na preporuci, sigurno ide na WL čim je ulje i stavlja se na lice meni je prodano. :D

      Izbriši
  2. Biobaza odusevljava svakim proizvodom, najcesci poklon koji darujem kako zenama tako i muskarcima. A privukli su me iskrenim izrazavanjem postotka prirodnog sastava u proizvodima :) Majo ljepo pises, samo nastavi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, imaju stvarno dobrih proizvoda. :)
      Hvala ti! <3

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~