Bourjois City Radiance 02 Vanilla & Radiance Reveal 01 Ivory


Bourjois je nedavno lansirao dva nova proizvoda za blistavi izgled kože. Tekuća podloga naziva City Radiance koja sadrži zaštitni faktor 30 obećava besprijekoran i svilenkasti ten, dok Radiance Reveal korektor zaglađuje ten i pruža 24 - satnu zaštitu jer sadrži hijaluronsku kiselinu i vodu glečera s Mont Blanca.

***
City Radiance tekuća podloga je smještena u plastičnu ambalažu i sadrži 30 ml proizvoda. Volim pakiranja na tubu jer se iz njih sadržaj može upotpunosti iskoristiti. City Radiance je dostupan u 6 nijansi, a danas ću vam predstaviti nijansu 02 Vanilla - svijetlija nijansa žutog podtona. Tekstura tekuće podloge podsjeća na kremu i klizi na koži prilikom korištenja. Isprobala sam ju nanositi s kistom, prstima i mokrom spužvicom, a najboljom mi se pokazala s kistom. Iako je tekstura pomalo gusta, kad se nanese na kožu ne ostavlja osjećaj težine već prozračnosti, a lice poprima zdrav, ujednačen i obasjan izgled. Rekla bi da pruža lagano do srednje prekrivanje, a to naposljetku ovisi i o tome koliku količinu proizvoda stavljate na lice. Prekrit će crvenilo i prištiće, dok suhe dijelove vrlo lagano ističe što me je iznenadilo jer pojedini puderi su mi znali mnogo jače isticati suhe dijelove, dok je kod City Radianca to nekako suptilnije vidljivo i mislim da je to zbog toga što u službenom opisu stoji da pruža hidrataciju koži i do 24 sata, pa već pri nanošenju suhe dijelove čini manje vidiljivima. Što se tiče trajnosti ona je bila sigurnih 10 sati na licu, možda bi i duže ali ju nisam toliko dugo nosila, no s nosa je nestala oko dva sata ranije, što mi se inače uvijek dogodi sa svim podlogama ukoliko lice prethodno ne matiram s puderom u kamenu. Iako mi je lice sklono reagiranju na razne proizvode City Radiance mi nije prouzrokovao prištiće ni akne na licu. Zbog zdravog i blistavog izgleda kojeg pruža licu pomalo me podsjeća na Chanel - Les Beiges puder, što je svakako prednost ako uzmemo u obzir da Chanelov puder košta oko 400 kn. Preporučena cijena City Radiance tekuće podloge je 107,90 kn.

***
Radiance Reveal korektor je dostupan u tri nijanse, ja sam isprobala nijansu 01 - Ivory. Smješten je u matiranu plastičnu ambalažu i nanosi se pomoću spužvastog aplikator. Osim što se može koristiti kao korektor, ima i posvetljujuća svojstva pa se zbog svog jednostavnog aplikatora može koristiti i kao iluminator kako bi istaknuli određena mjesta na licu (dužina nosa, vrh jagodica, iznad usne, brada...). Korektor sam nanosila nakon City Radiance tekuće podloge kako bi mi dodatno prekrio tamne podočnjake i posvijetlio ih. Vrlo je lagane i prozračne teksture, ali ne nudi jako prekrivanje. S obzirom na svoju laganu i prozračnu teksturu ne uvlači se u bore nakon nekog vremena, ali što je duže na koži primjećujem kako s vremenom lagano nestaje. Preporučena cijena Radiance Reveal korektora je 69,90 kn, a sadrži 7,8 ml proizvoda.

Oba proizvoda su namijenjena postizanju prirodnog i svježeg izgled lica, iz tog razloga ne nude vrlo jako prekrivanje jer bi se u tom slučaju izgubio osjećaj lakoće na licu. Miris je kod oba proizvoda isti, pomalo intenzivan i cvjetni ali nestane brzo nakon nanošenja. S obzirom na visoki zaštitni faktor kod tekuće podloge kao i prozračnu teksturu i zdrav izgled kože koji oba proizvoda pružaju mislim da će biti idealni izbor za nadolazeće toplije vrijeme.






*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 11:

  1. Jedva sam cekala recenziju ovih proizvoda jer ih gledam od kada su izasli. Meni treba ipak neko srednje prekrivanje i imam mjesovitu kozu pa mozda i nisu proizvodi za mene.
    Kakav tip koze ti imas i jesi koristila puder za matiranje preko tj.jesi se zasjajila sa ovim puderom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja isto imam mješovitu kožu, nisam se zasjajila ali mi je nestao s nosa jer nisam matirala to područje, zanimalo me je kako se ponaša sam na licu, zato nisam htjela ništa drugo stavljat za matiranje.

      Izbriši
  2. Nisam ni ja na čisto da li su za mene, ali tebi na licu izgledaju mrak!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako voliš taj glow na licu onda go for it. ;) Ja sam totalno u tome trenutno i meni je ovaj puder odličan, savršeno izgleda na licu. Uživo je čak i bolje nego na slici. ;)

      Izbriši
  3. Baš pripremam recenziju oba :D Uživala sam čitajući tvoju jer su nam mišljenja poprilično slična. Mene je podloga momentalno podsetila na Diorov Star, što zbog mirisa, što zbog efekta. A razlika u ceni je evidentna, čak mi se više dopada kako se Bourjois slaže s kožom. Korektor je vrlo pristojan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se slažemo oko dojmova. ;)
      Dior Star nisam probala, ali ti vjerujem da su slični jer koliko mogu primjetiti dosta brandova ide sad na taj glowy izgled kože što se meni osobno sviđa. Bourjois se zaista odlično stapa s kožom, može definitivno konkurirati puno skupljim puderima. :)
      Za korektor se slažem. Oba proizvoda upotpunosti odgovaraju mojim kriterijima i vrlo sam zadovoljna s njima. :)

      Izbriši
  4. Odlicno. Imam jedno pitanje koristila sam njihov puder 'flower perfect' koji je povucen s trzista, te su dosli njihovi novi puderi kao sta je ovaj gore. Prije sam koristila 52 vanilla, pa ako bi mi mogla preporucit neki takav. Jer mi je ovaj bio savrsen.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Vedrana, nažalost nisam koristila Flower perfection puder pa ne znam s kojim bi ti ga mogla usporediti. Od drogerijskih bi svakako preporučila ovaj od Bourjoisa ako ti se sviđa po onom što sam napisala o njemu u tekstu, uz njega dobri su mi Maybelline Fit Me i Catrice Even Skin Tone.

      Izbriši
    2. Vedrana, ja sam bila fan FP i nakon njegovog povlacenja sam mislila da necu vise koristiti Bourjois pudere medjutim ovaj sma kupila slucajno, nije mat i gust kao FB bolje se blenda i po meni je cisto savrsenstvo. :) ja obozavam taj glow efekat Ako ne volis to mozes ga matirati puderom u kamenu.

      Izbriši
  5. Super ti izgledaju na licu. Čini mi se zanimljiva kombinacija. Kad potrošim malo zaliha možda ih i isprobam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je puder predivan, korektor mi se isto sviđa ali mi je puder draži. :)
      Hvala ti! :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~