John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery šampon i regenerator


Nakon Frizz Ease maske za kosu o kojoj sam pisala u OVOM postu, stiglo nam je pojačanje iz John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery linije u obliku šampona i regeneratora. Miraculous Recovery linija obećava do tri puta glađu kosu i umanjenje 75% površinskog oštećenja na kosi prilikom korištenja spomenutih proizvoda. Miraculous Recovery asortiman ima jedinstvenu formulaciju koja pomaže obnoviti lipidni sloj kose kao i sprječavanje nastanka oštećenja. Linija sadrži Amino Repair kompleks koji je ključan u obnavljanju ispucalih vrhova, vraća otpornost kosi i obuzdava neukrotivu i neposlušnu kosu. S obzirom da je moja kosa uvijek suhih vrhova ovakvi proizvodi su za nju neophodni jer najčešće koristim proizvode takve namjene. Uz korištenje ova dva proizvoda nemam potrebu posezati za maskom jer mojoj kosi pružaju idealnu njegu. Ukoliko je vaša kosa previše suha i oštećena preporučam da u svojoj rutinu pranja kose uključite i masku kako bi njega vaše kose bila potpuna. Prilikom šamponiranja kosa je već osjetno mekša na dodir i manja volumenom, a regenerator ju dodatno omekša i učini ju podatnijom. Regenerator bi nanijela na cijelu dužinu kose izbjegavajući tjeme i potom bi ga isprala, jer nisam imala potrebu da ga držim duže od toga na glavi. Prilikom sušenja primjetila sam da mi kosa svojom dužinom više pada nego što je napuhana što me je oduševilo (jer mi se uglavnom dogodi obrnuto). Nakon korištenja šampona i regeneratora kosa se zaista predivno sjaji, ne petlja se i lijepo pada svojom težinom. S obzirom da često pređem s peglom kosu kako bi mi bila urednija i discipliranija uz neke proizvode za pranje kose mi to ne ide baš najbolje, nekako kao da mi pegla slijepi kosu i ona ne bude onako podatna, no od kad koristim Miraculous Recovery šampon i regenerator primjetim razliku prilikom i nakon peglanja, kosa je jednostavno savršena na dodir i puno sjajnija. Jasno mi je da pegla sama po sebi pruža sjajniji izgled kose nakon korištenja, ali Frizz Ease Miraculous Recovery šampon i regenerator ju jednostavno učine više sjajnijom i glađom. Oba proizvoda sadrže 250 ml što mi se sviđa jer ih trošim podjednako i vjerojatno ću ih potrošiti u isto vrijeme, dok je kod većina proizvoda drugačija kombinacija gdje je regenerator u nešto manjem pakiranju u odnosu na šampon iz iste linije. 
John Frieda proizvode za njegu kose možete pronaći u Martimex parfumerijama gdje su često razne akcije poput trenutne koja traje do kraja veljače i uključuje 30% popusta na sve John Frieda proizvode, više pogledajte OVDJE.) Cijena Frizz Ease šampona i regeneratora je 63,90 kn/kom dok je maska iz iste linije 70,70 kn.




*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx 

4 komentara:

  1. Ovo nije za mene. Ja mučim muku s masnom kosom. Mislim da bi bila kao najgore izdanje Janis Joplin na nekom ljetnom festivalu u Engleskoj, poslije tri dana neprestane kiše ;) :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~