Dior - Poison Girl


Povijest Poisonovih inačica seže unatrag 20- ak godina i sve prethodnice su bile nazovimo ih "ozbiljne" u odnosu na posljednju - Poison Girl koja se ovog puta otvorila i mlađoj ne-toliko-ozbiljnoj populaciji. Pripada gurmanskoj kategoriji mirisa, vrlo sladak, sočan, bogat i gust na granici jestivog, što osobno volim jer osim orijentalnih, ljubitelj sam gurmanskih mirisa jer su trajniji, intenzivniji i primjetniji. Od svih Poisona moj omiljen je bio Midnight Poison (tamno plavi, koji se nažalost prestao proizvoditi), dok me je mirisom uvijek iznova osvajao Hypnotic Poison (crveni) u svim svojim varijantama, ali ga nikad nisam mogla nositi jer je na mojoj koži bio iznimno gorak i oštar. Poison Girl bih nazvala mlađom sestrom originalnog Hypnotic Poisona - vrckava, slatka i buntovna ali u sebi nosi prepoznatljivi DNK Hypnotic Poisona.
Otvara se oštrim notama ljute naranče i poput pravog otrova lagano obavija tijelo i um svojim toksičnim i zavodljivim sastojcima guste vanilije, tonke, raskošne ruže i sandalovine, uz bilo kakav pokušaj odupiranja postaje intenzivnija i jača, osjeća se gdje god da se okrenete i obavija vas satima vrlo intenzivnom aurom kojoj ne možete pobjeći, a iskreno ne znam ni zašto bježati kad i uz toliki intenzitet pruža dozu topline i ugode da se jednostavno morate prepustiti i uživati satima u njoj.
Drago mi je što se Dior sa svojim najnovijim Poisonom obratio mlađoj populaciji no ovu "djevojačku" verziju vidim i na starijima ukoliko ste ljubitelj slatkih mirisa nema razloga da ga zaobiđete na policama parfumerija jer nije girly u tolikoj mjeri da ga ne bi mogle nositi i nešto starije žene, a niti toliko neozbiljan da je namijenjen isključivo mlađim djevojkama. Isprobajte ga, dajte mu šansu uz napomenu; dozirajte ga u malim količinama, jer ovdje je ipak riječ o otrovu. ;)





*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Predivan opis! <3
    Isprobala sam ga i meni se bas svidio, nakon pročitane recenzije razmisljam da ga kupim. :D
    Petra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Sigurna sam da će se naći u tvojoj kolekciji, jer mu je teško odoljeti! :)

      Izbriši
  2. Uživam čitati kako ti opišeš parfeme. Skoro da mu mogu osjetiti miris.
    Ovaj parfem još nisam pomirisala, ali kako si ga opisala mislim da bi mi se svidio

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! <3
      Vjerujem da bi ti se svidio, ako ti se sviđao Hypnotic, vjerujem da bi mogao i ovaj iako je slađi i drugačiji, opet je poseban na svoj način. :)

      Izbriši
  3. Zvuči jako interesantno!! Moram ga ići isprobati :-))

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~