Catrice Contourious Limited Edition kolekcija


Aktualna limitirana Catrice kolekcija sadrži sve što vam je potrebno za konturiranje i nosi isto tako prikladan naziv Contorious. Kolekcija se sastoji od dvije nijanse olovki za obrve, strobing duo higlightera, kremastog highlightera u sticku, sculpting palete u kamenu za hladni i topli ton kože, kremaste palete za konturiranje, ruža i sjajila za punije usne te kosog sintetičkog kista. Dostupna je tijekom rujna na prodajnim mjestima Kozma, Konzuma, DM-a i Bipe do isteka zaliha.

S obzirom da mi je stiglo nekoliko proizvoda iz spomenute kolekcije, predstaviti ću vam ih u današnjem postu. 
Krenula bih s jednim od favorita, a to je Sculpting Powder paleta (39,90 kn) u kamenu koja je dostupna u dvije nijanse CO1 Pale Perfecionist za svijetlije cure i CO2 Almond Architect za tamnije cure, koju sam isprobala i zavoljela pri prvom korištenju. Paleta se sastoji od tri nijanse - highligter, rumenilo i bronzer za konturiranje. Highlighter pruža vrlo suptilan sjaj na koži, ima fino mljevene čestice boje bisera i ostavlja satenski izgled na koži koji se diskretno presijava na svijetlu. Rumenilo boje breskve savršeno komplementira tamnijem tenu i kao takav se idealno uklapa u nijansu bronzera koji je namijenjen konturiranju lica, ali se svakako može koristiti i umjesto rumenila. Nijanse nisu previše pigmentirane što mi se sviđa, jer se ne može pretjerati prilikom nanošenja, ne truse se i ravnomjerno se nanose na lice s adekvatnim kistom. Za highlighter koristim laganiji i pufasti kist, za rumenilo bockalicu, a za konturiranje s proizvodom u kamenu za mene je idealan kosi kist od umjetne dlake. 


Contouring Cream paleta za konturiranje dostupna je u jednoj nijansi - C01 Each and Every Cream (35,90 kn) i kao takva idealna je za svijetlije cure. S obzirom da sam još uvijek tamnijeg tena, nijansa namijenjena za kontutiranje se na mojoj koži jedva primijeti. Sviđa mi se što ima sivi podton pa jednom kad se izblenda izgleda vrlo prirodno na licu. Cure svijetlije kože će sigurno biti zadovoljne s ovom nijansom ukoliko su u potrazi za ovakvim proizvodom. Svijetlija strana palete lijepo posvijetljuje određena područja na licu, pogotovo na podočnjacima ali nudi i slabo do srednje prekrivanje. Oba proizvoda su vrlo hidratantna pa ih je svakako potrebno fiksirati nakon nanošenja s puderom u kamenu ili prahu. Najčešće sam koristila tamniju kremastu nijansu za konturiranje, pa ju potom fiksirala s tamnijom nijansom iz Scultping Powder palete.
Kremasti duo sam nanosila s kistom za konturiranje (35,90 kn) koji je također dostupan u ovoj kolekciji. Ima sintetičke, kratke i vrlo gusto raspoređene dlake što ga čini vrlo preciznim za konturiranje obraza, čela i nosa. 


Lip Contour & Colour (35,90 kn) su dva proizvoda u jednom i dostupna su u dvije nijanse C01 Nude i C02 Rosewood. S jedne strane nalazi se ruž koji se pri vrhu sužava kako bi poslužio za preciznije isticanje kontura na usnama, dok druga strana sadrži sjajilo u istoj boji kao i ruž. Sjajilo ima gustu teksturu što inače volim kod sjajila i ugodan je na usnama, dok je strana na kojoj je ruž suha pa je iscrtavanje na mojim ne tako punim usnama pomalo otežano. :) S obzirom da mi se nijansa ruža i sjajila sviđa koristim ih samostalno ili u kombinaciji. Boja je nježna, malo tamnija od nijanse usana i idealna za svakodnevno nošenje. 






*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. od svega me najviše privlači kist :D baš si čini praktičnim :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepa kolekcija! Najviše mi se sviđa paleta Sculpting Powder i kist.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna mi je ova kolekcija, a ti divno izgledaš! <3
    Petra

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~