ZAVRŠENO - [DARIVANJE] Balzami za usne u neonskom pakiranju



Dragi čitatelji, imam posebno i totalno cool iznenađenje za vas, koje organiziram na Facebook i Instagram profilu bloga u kojem možete osvojiti limitiranu kolekciju balzama za usne u neonskom pakiranju koja svijetle pod UV svjetlom.
Za sudjelovanje vas pozivam da otkrijete svoju kreativnu stranu i objavite na svom Instagram ili Facebook profilu svoju sliku u kojoj dominira tirkizna boja. Da li će to biti kozmetika, odjeća, manikura, nakit, tehnika… ili sve zajedno to je u potpunosti vaš odabir, potrebno je objaviti sliku inspiriranu tirkiznom nijansom uz obavezne hastagove #CareForTheMoment i #NjegujSvakiTrenutak kako bih vas mogla lakše pronaći. Možete me također i tagirati (opcionalno). Možete poslikati neograničeni broj slika, na kraju darivanja dvoje od vas bit će nagrađeno svim nijansana novih balzama u neonskom pakiranju + pokloni iznenađenja. Zaista mislim da su pokloni vrlo interesantni te da će se i vama svidjeti, a uz malo truda mogu biti vaši. :)
Stoga, mobitel u ruke i vašu kreativnost na sunce ;) Fotografije za ovo darivanje možete objavljivati do 15.09.2016. u 23:59 sati.
Ovog puta darivanje je namijenjeno samo za područje Hrvatske.

Za bilo kakva pitanja pišite mi na mail ili u inbox.


Sretno! <3

****************************

Dobitnice darivanja su slijedeće: 

Ivana Vukojević (Facebook)
sanjasplit (Instagram)

Čestitam curama, ostavila sam vam poruku ispod objavljenih slika da mi pošalje svoju podatke kako bi ih proslijedila Labellu za dostavu.
Pozivam vas da se pridružite aktualnom darivanju na Labello Hrvatska stranici OVDJE gdje također imate priliku osvojiti "neonce". :)



Maja xx

4 komentara:

~ I N S T A G R A M ~