[ZAVRŠENO] Essence Fall/Winter 2016./2017. + DARIVANJE


Kao i svake sezone Essence nam je pripremio pregršt jesensko zimskih noviteta, dio istih ću vam predstaviti u današnjem postu, a nekoliko proizvoda ću pokloniti i vama. :)
Isprobala sam gotovo sve proizvode osim maskare, koja čeka na svoj red. Moram istaknuti kako sam oduševljena nijansama lakova za nokte koji su mi stigli, a jednu od njih iznova nosim na noktima jer je boja toliko neobična i posebno da me je oduševila kad sam ju prvi put nanijela na nokte. Riječ je o nijansi 78 Pretty Cool Life zelena nijansa, sivkastog podtona idealna za ovo vrijeme. Uz spomenutu nijansu, stigla mi je i duboka modra nijansa, pod nazivom 83 Royal Blue. Četkica je kratka i šira pri vrhu što mi se sviđa, jer ubrzava sam proces nanošenja laka. Tekstura lakova je gusta, ali se brzo suši na noktima. Cijena: 12,90 kn.



Matt Matt Matt sjajilo za usne u boji dostupan je u pet novih nijansi, ja sam dobila onu pod nazivom 01 La Vie Est Belle koju ću uključiti u darivanje. Službene informacije kažu slijedeće: "Kremasta tekstura novoga sjajila za usne osigurava dugotrajnu boju s visokim prekrivanjem i baršunastim mat završetkom." Cijena: 19,90 kn.

Uz Matt Matt Matt sjajilo u darivanje sam uključila i Satin Touch rumenilo u nijansi 10 Satin Coral, za koje Essence navodi slijedeće: "Blush addicted! svilenkasto-nježno rumenila odmah pruža  licu svježu boju u nijansi rosewood, koraljnoj ili brončanoj - sve sa svijetlim bisernim sjajem." Cijena: 21,90 kn.

Nadalje, za vas sam pripremila i novu 2u1 kamuflažu koja objedinjuje korektor i puder unutar jedne ambalaže. Prema službenim informacijama tekstura pruža dugotrajnost, osigurava visoko prekrivanje i mat efekat bez osjećaj maske na licu. Dostupan u tri nijanse, a vi možete osvojiti onu u najsvijetlijoj nijansi - Ivory Beige. Cijena: 32,90 kn.

The Metals sjenila za oči su dostupna u 6 nijansi metalik završetka, a moja nosi naziv 02 Frozen Toffee. Sjenila pružaju kapcima visoki sjaj, a mogu se nanijeti suhim ili vlažnim kistom za intenzivniji izgled. Nanosila sam ga do sad isključivo sa suhim kistom, sviđa mi se što se minimalno trusi, klizi na kapcima i lako se može nijansa nadograđivati, a i lijepo se blenda. Nijansa je vrlo diskretnog srebrnog odsjaja i divno izgleda kao sama ili nakon prethodno nanesenog jednobojnog sjenila. Cijena: 21,90 kn.




Light Up Your Face Luminizer paleta sadrži tri nijanse za isticanje pojedinih dijelova lica. Ovisno o željama ili raspoloženju možete kombinirati pojedinačne nijanse ili sve zajedno. Bež, biserno ili zlatno čini ovu paletu raznovrsnom i iskoristivom u svakoj prilici. Tekstura je pod prstima vrlo glatka i mekana, a svaka nijansa pruža licu diskretan sjaj. Sviđa mi se što sadrži tri različite nijanse koje se mogu kombinirati, a ujedno se nalaze unutar iste palete. Cijena: 34,90 kn.





All In One bazni lak i nadlak pruža noktima visoki sjaj i produžuje trajnost laka. Sadrži posebnu formulu s uljem sjemenki grožđa. Cijena: 16,90 kn.

Extreme lasting olovka za oči u nijansi 05 Rockin' Taupe također možete osvojiti u darivanju. Ove olovke su dostupne u 6 nijansi. "svilenkasta, nježna tekstura olovke je vodootporna i pruža ultra dugotrajnu disperziju boje." Cijena: 16,90 kn.

Matt Matt Matt ruž za usne dostupan je u 7 novih nijansi, od nude do tamnih dubokih crvenkastih nijansi. Lagana kremasta tekstura ovih ruževa ujedinjuje visoku disperziju boje s mat završetkom. Ruž na slici ispod je u nijansi 02 - Perfect Match, vrlo je ugodan na usnama i ne isušuje. Ima diskretan slatki miris koji se ne osjeti nakon nanošenja. Cijena: 19,90 kn. 



Rock 'n' Doll XXXL volume maskara ima specijalno oblikovanu asimetričnu četkicu s dužim i kraćim vlaknima, prekriva svaku trepavicu pojedinačno i osigurava XL wow volumen trepavica. Cijena: 23,90 kn. 

Rock 'n' Doll duo stylist tuš za oči; "Točkice ili linije? Osjetilni kraj u obliku loptice novog tuša za oči omogućuje jednostavno kreiranje linija ili točkica za poseban i dugotrajan stil." Cijena: 21,90 kn.

****************************************************************
DARIVANJE:

U darivanju jedan od vas osvaja slijedeće proizvode;

Matt Matt Matt sjajilo za usne u boji 01 La Vie Est Belle
Satin Touch rumenilo u nijansi 10 Satin Coral 
Camouflage Makeup & Concealer u nijansi 10 Ivory Beige 
Extreme lasting olovka za oči u nijansi 05 Rockin' Taupe
Rock 'n' Doll duo stylist crni tuš za oči



Za sudjelovanje u darivanju potrebno je kliknuti OVDJE. Darivanje je internacionalno i traje do 23.10.2016. u 23:59. 
Sretno svima! :)

*************************************************

Dobitnica darivanja je Aneta Služek. Čestitam! :)
Molim Anetu da mi se javi na mail ili u inbox FB-a. Hvala svima na sudjelovanju, uskoro vam pripremam jedno cool darivanje! :)

*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. super, odlični proizvodi! <3 :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajme divotaaa jer i sama koristim Essence proizvode i prezadovoljna sam..od ovoga jos nemam nista,hmm.. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimljivi noviteti!! Ova nijansa laka koju imaš na fotkama je odlična!! A i sviđa mi se Light Up Your Face Luminizer paleta.

    OdgovoriIzbriši
  4. Cesto koristim essence proizvode,hvala ti na prilici za darivanje! :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~