Essence TE Midnight Masquerade



"Sat je kucnuo ponoć. Sa novom trendovskom kolekcijom “midnight masquerade”, essence te poziva na poseban bal pod maskama. Proizvodi u tajanstvenim bojama poput crvene, crne i lavande osiguravaju mistični izgled. Ultimativne zvijezde noći su dva duo ombré ruža za usne, sjenilo sa foil efektom i baza crnog sjenila koja se također može koristiti I kao kajal olovka za oči. Ukrasna maska oduzima dah i stvara tajanstveni izgled.
Meet me @ midnight – sa essence!"

Essence nam ponovno donosi još jednu od divnih trend edition kolekcija, ovog puta sve se vrti oko tamnih mističnih tonova ljubičaste, modre, tamno crvene i crne. Nekoliko proizvoda koji su mi nedavno stigli ću vam predstaviti u današnjem postu.

essence midnight masquerade –effect sjenilo za oči
Sjenila u bakrenoj, ponoćno plavoj i ljubičastoj boji temelje se na crnim, kao i metalik pigmentima stvarajući inovativni foil efekt.
Dostupno u 01 keep your midnight secret (modra), 02 spooktacular night (bakrena) i 03 witching you were here (ljubičasta). Cijena: 23,90 kn.
Sve tri nijanse su vrhunski pigmentirane i minimalno se truse. Nanosim ih sintetičkim kistom jer na taj način dobivam maksimalan intenzitet boje. Intenzitet nijanse lagano opada kad se ista blenda na kapku. Ukoliko imate masne kapke savjetujem da koristite primer ili 2u1 bazu i kajal olovku crne boje koja je također dostupna u sklopu ove kolekcije, kako bi sjenila ostala duže na kapku i dodatno pojačala intenzitet boje. Boje su prekrasne, osobno sam oduševljena s bakrenom po nazivom 02 spooctacular night. Sve nijanse se temelje na crnim i metalik pigmentima i kao takve stvaraju foil efekat na očima. Sviđa mi se što je svako pakiranje sjenila dodatno zaštićeno folijom, pa nema straha da će te kupiti već korišteno sjenilo.


essence midnight masquerade - Liquid Skin Illuminator
Tekući skin illuminator dostupan je u nijansi 01 sitting, waitting, witching koji se može koristiti na licu i tijelu. Pruža suptilan obasjavajući izgled na koži i prekrasno izgleda. Ukoliko želite možete ga koristiti na način da malu količinu pomiješate s tekućim puderom kako bi svom licu pružili obasjani izgled ili samo za isticanje određenih tijelova na licu i tijelo poput jagodica obraza, vrha nosa ili na ramenima. Cijena 19,90 kn.


essence midnight masquerade –duo ombré ruž za usne 
Usne su uokvirene crnom olovkom za usne i zatim obojene s tekućom mat teksturom u crvenoj ili tamno crvenoj boji stvarajući trendi ombre usne. Dostupno u 01 dance till dawn (svjetlija crvena) 02 bloody marry me (tamna, zagasita crvena). Cijena: 25,90 kn
Nijanse tekućih ruževa su me odmah oduševile. S jedne strane se nalazi crna olovka, a s druge je tekući ruž smješten u pakiranju poput sjajila koje sadrži precizan spušvasti aplikator. Iako sam bila skeptična oko crne boje olovke, na kraju mi se svidjelo kako zajedno komplementiraju ruž i olovka. Nijansa Bloody Marry Me, tamna nijansa bobičastog voća me je oduševila već pri prvom nanošenju. Najbolje od svega je što kad se ruževi jednom fiksiraju na usnama, ne preslikavaju se. Usne je svakako potrebno dobro pripremiti prije nanošenja ruževa piling + balzam za usne je neophodan kako bi nijansa savršeno izgledala na usnama, jer kad se fiksiraju na usnama imaju tendenciju k laganom isušivanju te isticanju suhih dijelova na usnama, poput gotovo svakog mat ili tekućeg ruža s mat završetkom.




essence midnight masquerade – umjetne trepavice
Batgirl-oči! Ove šišmiš-trepavice osiguravaju neobičan izgled! Višekratno su upotrebljive i uključuju ljepilo. Dostupne u 01 the dark night rises. Cijena: 25,90 kn
Osobno nikad nisam uspjela staviti umjetne trepavice kako spada, što sam i rekla na svom InstagramStoriesu. :D Ali je ovog puta znatiželja prevladala pa sam pokušala eksperimentirati s ovim trepavicama dok ih nisam napokon uspjela staviti #Ponosna. Riječ je o vrlo laganim umjetnim trepavicama koje kad se na nanesu uz rub prirodnih trepavica se gotovo ni ne osjete, jer su zaista lagane kao perce. Svojim oblikom su poprilično neobične, ali idealno prate kolekciju i savršeno komplementiraju ornament maski iz iste kolekcije. Trepavice se mogu koristiti više od jednog puta i dolaze s ljepilom.


essence midnight masquerade –tetovaže za nokte i kutikule 
Spooky nokti: zahvaljujući ovim uzbudljivim tetovažama za nokte i kutikule! Za jednostavnu aplikaciju bez vode – svaka se slika jednostavno nanosi pritiskom na nokat. Dostupne u 01 party at the haunted house. Cijena: 12,90 kn

essence midnight masquerade –ornament maska. 
Maska napravljena od meke tkanine u ornamentalnom stilu daje svakoj djevojci tajanstven i dramatičan izgled. Prilagodljiva svim oblicima lica. Dostupna u 01 from mask till dawn. Cijena: 29,90 kn
Maska je vrlo dobro napravljena i čvrsta je, no nije gruba na licu. Ima svilenu vrpcu pomoću koje se zaveže. Mislim da je idealno upotpunila temu cijele kolekcije i mene je osobno zaista oduševila, kao i ostatak kolekcije. :)


*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx


Broj komentara: 6:

  1. Sjenila su me oduševila, pigmentacija im je baš wow!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako su dobri ti sjajevi i maska :) Nadam se da ce i u Srbiji stici ta kolekcija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, odlični su! Nadam se da će vam stići, sve izgleda prekrasno. :)

      Izbriši
  3. Jako lijepa kolekcija. Sjenila su predivna!!

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~