Catrice Soleil d'été + darivanje [ZAVRŠENO]

Jedinstvena kombinacija tekućih metalnih tkanina i brončanog make-up trenda dominira kolekcijama međunarodnih modnih dizajnera na modnim pistama ove sezone. Sofisticirani grafički rezovi susreću se na ekspresivnom izgledu metalnog make-upa, koji su istodobno nježni i ženstveni. Shema boja kreće se od ljetnih tonova do intenzivnih, metalnih nijansi. Uz Bronzing Serum i Bronzer puderaste teksture za suncem osunčan ten,  sjenila za oči za metalne naglase su vrhunac make-up kolekcije. 

Catrice Soleil d'ete kolekcija se sastoji od sveukupno sedam proizvoda od kojih sam neke isprobala, a neke ću pokloniti vama jer dugo nisam organizirala darivanje na blogu, a ova kolekcija je toliko predivna da sam dio proizvoda željela podijeliti s vama. :)

Apsolutni favorit i za mene najljepši proizvod iz cijele kolekcije je GLOWrious Duo highlighter - C01 Gentle Sun Glow. Da li je zbog činjenice što pogled na njega ima hiponitizirajući efekat na mene ili što ostavlja prekrasno obasjani izgled mojim obrazima, ali ja ovaj proizvod obožavam od prvog nanošenja. S obzirom da ne volim da se na obrazima sjajim kao disko kugla pa sam pomalo izbirljiva kad su highlighter u pitanju jer želim da mi na obrazima izgleda baš onako kako sam zamislila u glavi, a da ga mogu bez straha nanositi u onoliko slojeva koliko želim i da to ne izgleda pretjerano. Iako je dvobojna nijansa ostavlja lijepi, bojom ujednačni izgled na obrazima uz taman diskretan obasjavajući izgled sjajnog efekta koji upravo ono što tražim - suptilno glow. Traje cijeli dan na obrazima, na slikama ga je bilo nemoguće uhvatiti u pravom svjetlu ali za cijenu (39,90 kn) i količinu od 8,7 grama smatram da je zaista fantastičan proizvod. 

Drugi proizvod kojeg sam isprobala je Metal eyelights (C02 Metal TANtation/31,90 kn) sjenilo za oči koje se može koristiti i kao tuš. Ima vrlo mekanu, gelastu teksturu i odličnu pigmentaciju. Natapkam ga na kapke i izblendam s kistom. Lijepo se blenda i dobro "surađuje" s kistom zbog čega je ovaj proizvod vrlo lagan i brz za korištenje. Divna smeđa nijansa sa zlatno isprepletenim reflektirajućim tonovima pruža diskretni metalik završetak na kapcima. U službi tuša ga još nisam koristila ali vjerujem da bi bio odličan, jer su mi do sad svi tuševi od Catrice, koji dolaze u ovakvim pakiranjima bili odlični i neko vrijeme sam samo njih koristila. Trajnost sjenila na mojim kapcima je preko 12 sati uz minimalno skupljanje u pregibu kapka.
Za sudjelovanje u darivanju potrebno je da ostavite komentar isključivo ispod ovog posta ili ispod objave ovog posta na Facebooku (dupla šansa) i napišete koji vam je najdraži makeup proizvod ili proizvodi. 
Darivanje je internacionalno, znači mogu sudjelovati svi do 08.10.2017. u 23:59. Poklon je set koji uključuje: Sun Stripping Bronzer, Metallic Lip Color ruž za usne Golden Lip Booster sjajilo za usne. Sretno!

Ostatak kolekcije čine slijedeći proizvodi: 

Metal infused paleta sjenila za oči (44,90 kn) //
Metallic Eyes. Različiti učinci u rasponu od mat do metalik: pet savršeno usklađenih sjenila oči s puderastom teksturom za različite ekspresivne stilove za oblikovanje očiju. Visokokvalitetna ambalaža s integriranim zrcalom ima jedinstven grafički dizajn.

Sheer Serum Bronzer (39,90 kn) //
Fluid Glow. Tekući bronzer u serumu stvara nježne, zlatne naglaske. Izuzetno svestran: primijenjen samostalno ili pomiješan s puderom, bronzer osigurava osunčan ten. Tekuće i kremaste teksture nude prirodne rezultate - posebno za ten. Praktična aplikacija pomoću pipete omogućuje jednostavnu, točnu dozu.

Sun Stripping Bronzer (35,90 kn) //
Lijepa bronca. Fini, mat bronzing puder idealan za make-up trendove "Contouring" i "Sun Stripping". Puder za matiranje odgovara svakom tonu kože.

Metallic Lip Color ruž za usne (31,90 kn) //
Kremasti metalik. Metalik efekti s visokom pokrivenošću kombinirani su sa ugodnom kremastom teksturom. Ruževi u tri moderne boje osiguravaju ekstravagantan izgled. Breskvasta nude nijansa, rosewood, kao i elegantna ružičasta roza kreiraju odgovarajuće usne kako bi postigli divan sjaj. U zlatnoj ambalaži Metalip Colors ruževi posebno su privlačni.

Golden Lip Booster sjajilo za usne (31,90 kn) //
Sjajno zlato. Metalni sjaj s efektom jačanja usana stvara sjajni zlatni završetak. Primjenjujući ga samostalno rezultira uzbudljivim metalik efektima, dok Booster sjajilo nudi nježan, zlatan sjaj kada se nanosi na ruž za usne.

**********************

Dobitnica darivanja je Ivana Cindrić! :)
Čestitam! Molim da mi se javiš na e-mail ili u inbox. 


*PR pokloni 

Maja xx

Broj komentara: 56:

  1. Najdrazi makeup proizvodi su mi od Essence. Najvise koristim sjajila za usne i maskaru. Tu i tamo ponekad kupim ruz za usne. :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Trenutno GR i Llums.. Gr mat ruzevi, a od llums tecni puderi...

    OdgovoriIzbriši
  3. Pošto sam u nekoj vječitoj žurbi biram dekorativu koja mi uz minimalan trud daje maximalu s obzirom u kojem je stanju moja koža lica. MF Pan stick se tu pokazao kao idealno riješenje za moje nepravilnosti i podočnjake dok Essence Matt Matt Matt linija ruževa sasvim pristojno "odradi" radno vrijeme na mojim usnama dok Maybelline LS maskara je već starosjedioc u mom make up kutku. Volim drogerijske make up proizvode koji su većinom vrlo dostupni i često na sniženjima tako da bez opterećenja buđeta mogu izgledati jednim decentnim a opet vrlo ženstvenim lookom.

    OdgovoriIzbriši
  4. Najdraži make up proizvodi su mi definitivno matt ruzevi,posebice Avonovi,kako dolazi jesen ponovno na rd dolazi moj omiljeni Berry Blast

    OdgovoriIzbriši
  5. Avon luxe linija. Odlični proizvodi, super ambalaža i pristupačne cijene.

    OdgovoriIzbriši
  6. Najdrazi su mi definitvno ArtDeco.i Deborah ali koristim dosta catrice sminke :) Zavisno od prilike i koliko vremena imam

    OdgovoriIzbriši
  7. Ljiljana Gligorevic Najdrazi make up proizvodi su mi Avonovi

    OdgovoriIzbriši
  8. Najdrazi proizvodi su mi svi od Max Factora i Loreala jer me dosada nikada nisu razocarali

    OdgovoriIzbriši
  9. Najdrazi makeup proizvodi su mi mat ruzevi, zaista fenomenalno otkrice i Avon maskara. Inace uglavnom moje sminkanje se i sastoji samo od nanosenja maskare i ruza. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Najdraži su mi Bourjois rumenila i L’Orealove maskare.
    FB: Tea Bandić

    OdgovoriIzbriši
  11. Najdraži makeup proizvodi su mi ruževi za usne, sve vrste, obični, mat, tekući...obožavam ih, pogotovo nude nijanse. Trenutno su mi najdraži Wet n wild tekući ruževi, odlični su. :)
    FB:Ivana Cindrić

    OdgovoriIzbriši
  12. Najdraži proizvodi su mi ljubičasta i smeđa sjenila za oči. A trenutni favorit mi je maskara Lancome Mr. Big.

    OdgovoriIzbriši
  13. Najdrazi su mi MF tek.puder,mat ruzevi,i suoer ki ke avonova mova linija rumenila 😍

    OdgovoriIzbriši
  14. Najdraži makeup proizvodi su Bourjois Healthy Mix tekući puder, Sleek rumenilo u nijansi Rose Gold i Maybelline Lash Sensational maskara.

    OdgovoriIzbriši
  15. Najdraži su mi Essence i Catrice proizvodi, pogotovo ruževi, maskare i tuševi za oči :) naravno zbog cijene ali i zbog kvalitete :) FB: Ana Frana

    OdgovoriIzbriši
  16. Volim Pupa kozmetiku, ali se često odlučim za Catrice i Essence proizvode (posebno lakove i sjajila) jer su kvalitetni, a cijene su umjerenije.
    fb Ane Saric

    OdgovoriIzbriši
  17. Trenutno su mi najdrazi Golden Rose proizvodi( maskare i tecni ruzevi), Catrice paleta za konturisanje i MF puder zato sto odgovaraju mojoj kozi i lica i pristupacnih su cena. ♡

    OdgovoriIzbriši
  18. Najdraža mi je Farmasi CC krema, Giordani Gold ruž, Catrice maskara...imam puno favorita za najdraži makeup, ali ipak najdraže mi je Hot Mama rumenilo. :-)

    OdgovoriIzbriši
  19. Najdraža mi je Farmasi CC krema, Giordani Gold ruž, Catrice maskara...imam puno favorita za najdraži makeup, ali ipak najdraže mi je Hot Mama rumenilo. :-)

    OdgovoriIzbriši
  20. Farmasi cc krema, avon maskara, avon mark linija, nuxe, catrice i essence sjenila i olovke, max factor puderi

    OdgovoriIzbriši
  21. Najdrazi makeup proizvodi su mi bronzer, highlighter i za oci- senke, eyelineri i maskare ��

    OdgovoriIzbriši
  22. Max Factor puder, maskara, olovka za oči i ponešto od Bourjois (rumenilo, sjenila, sjajilo za usne)

    OdgovoriIzbriši
  23. Najdraži makeup proizvodi su mi bronzer i maskara bez kojih nikuda ne krecem :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Najdraži makeup proizvodi su mi Catrice maskara i Essence sjenila.

    OdgovoriIzbriši
  25. Moji najdraži makeup proizvodi (oni nešto skuplji) dolaze iz redova Artdecoa, L'oreala i Bourjoisa, dok od povoljnijih, odnosno onih nižeg cjenovnog ranga, jako volim Catriceovu bazu "Prime and fine" , tekući tuš za oči-vodootporan, lakove za nokte "ICONails Gel Lacquer" i Catriceova rumenila.
    Facebook: Han Han

    OdgovoriIzbriši
  26. Wet & wild mat dugotrajni ruž!
    Ovisna sam o njima, imam skoro sve nijanse

    OdgovoriIzbriši
  27. Trenutno Essenceov soo glow highlighter :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Najdraže su mi Essence maskare, ruževe i rumenila, a trenutno sam opsjednuta Catrice HD tekućim puderom, puderom u prahu i njihovim sjenilima. Za nisku cijenu imaju stvarno odlične proizvode.
    FB: Ana Anči

    OdgovoriIzbriši
  29. Draženka F. Ostronićponedjeljak, 02 listopada, 2017

    Obožavam Loreal Infallible mat tekući puder, Essence rumenila i maskare i ruževe te puder u prahu od Catrice kozmetike. To su defitivno moji favoriti i stvarno su odlični i kvalitetni, pogotovo ako uzmemo u obzir povoljnu cijenu.
    Facebook: Draženka F. Ostronić

    OdgovoriIzbriši
  30. Zasad sve od Loreala i Max Factora :)

    OdgovoriIzbriši
  31. Najdrazi make up proizvodi su mi matt ruzevi za usne :)

    OdgovoriIzbriši
  32. Obozavam Avon, pogotovo njihove parfeme te Essence-ove limitirane kolekcije (posebno hvatam njihove lakove za nokte i ruzeve za usne):D

    OdgovoriIzbriši
  33. Obožavam Catrice tuš za oči, primer, HD tekući puder i mislim da istoimeni puder u prahu, a također volim i Essence ruževe i njihovu olovku za obrve :) to su mi svakako favoriti.
    FB: Danijela Fudurić

    OdgovoriIzbriši
  34. Najdraži make - up proizvod mi je... hm... teško se odlučiti jer ih imam jako puno, ali baš onaj najdraži make up mi je Lancome Grandiose Extreme maskara koja me je u potpunosti oduševila. Lijepe linije, ruža na vrhu. Četkica je zakrivljena i dizajnirana na način da omogućava novu tehniku nanošenja proizvoda koja na jednostavan način stvara efekt punih i ujednačenih trepavica. Uz maskaru mi je još najdraži tuš za oči Lancome Grandiose Liner. Ovo čudo tehnologije uključuje osovinu koja omogućuje zakrivljenost drške za 35 stupnjeva i dosad neviđenu fleksibilnost pri nanošenju. Jednostavno obožavam! :)
    FB: Martina Dreven

    OdgovoriIzbriši
  35. Essence Pure nude highlighter, catrice ruževi za usne, Max Factor maskara i tuš od Essenca :D Fejs: Ana Fudurić

    OdgovoriIzbriši
  36. Missha PC BB krema i Lancome Defincils maskara ;)

    OdgovoriIzbriši
  37. Najdrazi proizvod Bourjois rumenilp i catrice nude sjenila
    Fb Ivona Grgurić

    OdgovoriIzbriši
  38. Najdraži makeup proizvodi su mi ruževi za usne i maskare marke Catrice, a što se podloge tiče, obožavam cijelu Infallible mat liniju od Loreala
    FB: Danijela Bee

    OdgovoriIzbriši
  39. Nikolina Gašić
    Najdraži su mi essence sjajila stvarno su odlična i olovke za oči iz avona 😃

    OdgovoriIzbriši
  40. Najdraži proizvod mi je catrice HD liquid camouflage tekući puder :)
    fb: Maria Mihalic

    OdgovoriIzbriši
  41. Najviše volim Miss Manga maskaru od Loreala, i HD tekući puder od Catrice kozmetike.
    Facebook: Danijela Danci

    OdgovoriIzbriši
  42. Najdrazi makeup proizvodi su mi od essence i bourjois. Volim essence nude palete sjenila, maskaru Lash princess zelenu, essence all about matt fixing puder a bourjois ima meni savrsen healthy mix serum 💗

    OdgovoriIzbriši
  43. Max Factor puder i moram reći Avon mat ruževi =)

    OdgovoriIzbriši
  44. Max Factor maskara i Oriflame GG kuglice za nijansiranje :)
    Hvala na SJAJNOM darivanju i SREĆNO svima :)
    fb Jasmina Makuljević :)

    OdgovoriIzbriši
  45. Obožavam Lancome maskaru
    FB: Irena Matković

    OdgovoriIzbriši
  46. hm hm hm, imam par favorita bez kojih ne mogu, to je Loreal matirajući puder, obožavam ga, Catrice glam&doll maskara, catrice tuš onaj kao flomaster, avon matt ruž <3

    OdgovoriIzbriši
  47. Najdraža mi je Max Factor 2000 Calorie maskara.
    FB: Rajka Kovačević

    OdgovoriIzbriši
  48. Definitivno ruževi, to je moja ovisnost umjesto cipela =)

    OdgovoriIzbriši
  49. Najdraži proizvod mi je definitivno Vichy dermablend tekući puder i Catrice Sun glow matt bronzer . 😍

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~