Salvatore Ferragamo - Signorina Ribelle EDP

Osma verzija popularne Signorine donosi nam buntovnicu, barem po svom nazivu - Ribelle. Prepoznatljiva Vara mašnica koja krasi i prethodne verzije ovdje je pojačana intenzivnom bojom fuksije. Moram priznati da mi je posljednja verzija Signorine ujedno i najljepša, spoj gurmanskih nota vanilije, kokosovog mlijeka i sladoleda zaokružena cvjetnim notama ylang ylanga, jasmina i fragipanija položene na toplu bazu mošusa i sandalovine zaista čine jedan neodoljiv sočan miks orijentalno gurmanskog mirisa, dostojnog svake "šinjorine" (u prijevodu - cure, gospođice). 
Zanimljivo je što su note, iako neobične čine savršeno zaokruženu kombinaciju umjereno slatkih nota kod kojih se niti jedna ne ističe previše, već se zajedno projiciraju kao slastan i sočan spoj jestive kreme zbog čega na trenutke dobijem veliku želju za slatkišima.
Moram naglasiti kako ovdje nije riječ o šećerno karamelastom gotovo glavoboljnom mirisu, već isključivo o mliječno kremastoj deliciji koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca...mislim, nosnice. 
Ovaj delikatni slatkiš na mojoj koži priča glasnu priču nešto manje od dva sata, nakon toga se stiša, postane sramežljiv te postaje rezerviran samo za osobe koje vam stoje vrlo blizu. Pomalo mi je žao što se ova divota ne osjeti duže, jer smatram da je vrijedna pažnje. No, kad razmislim malo bolje možda je tako napravljena s razlogom, jer Signorina se sigurno poželi vratiti svom prirodnom stanju, biti svoja, simpatična, draga i romantična zbog čega Ribelle dio ove mirisne priče traje kraće, na temelju čega zaključujem da ona ipak poželi imati samo povremene izlete k svojoj buntovnoj strani...a mislim da nisam jedina koja se pronalazi u ovakvom opisu karaktera. ;)
Ako ste u potrazi za parfemom koji će vam uveseljavati jesenske i zimske dane, grijati vas svojom mekoćom i toplinom tijekom prohladnih večeri preporučam da isprobate ovu "buntovnu šinjorinu" koja će vas sigurno ugodno iznenaditi. 

Miris je dostupan u Martimexu, Mulleru i Douglasu. Cijena za 30 ml je oko 400 kn (Martimex često zna imati 30% popusta na ovaj brend)

*pr poklon 

Maja xx

2 komentara:

  1. Zvuči vrlo zanimljivo jer sam veliki ljubitelj "slatkisa" u hladnije vrijeme, a i sam dizajn bočice mi je presladak

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~