Chanel Chance eau Tendre EDT vs. Chanel Chance eau Tendre Sheer Moisture Mist

Posljedni miris iz Chanel Chance triologije nazvan je eau Tendre i zamišljen je kao cvjetno voćni nastavak prvog Chance - a. A, kako Chanel zamisli, tako Chanel i napravi. :)

Lijevo: Chanel Chance Sheer Moisture Mist  Desno: Chanel Chance eau Tendre EDT

Miris je cvjetno voćni, idealni ljetni parfem, sa divnom laganom aurom za ljetne vrućine. Trajnosti od nekakvih 6 sati.

Može se on nositi cijelu godinu, samo meni on na toplijem vremenu puno ljepše dolazi do izražaja.
Jako nosiv, ne napadan i iako možda djeluje kao da je slabije aure i da ga ne osjećate, vjerujte mi osjećaju ga ljudi oko vas.
Otvara se notama dunje i grejpa, onaj prvi tren osjetite blagu navalu citrusa, ali se to brzo smiri i prevladava divna, nježna, cvijetna kompozicija kombinirana zumbulom, jasmin sa predivnom bazom od irisa, mošusa i ambre.

Vjerujem da ste ga već osjetili u prolazi, jer je jako puno tražen i jako nošen ljetni parfem. Ima ga za kupiti samo kao Eau de Toilette verzija, dok je samo prvi Chanel Chance izašao u Eau de Toilette i Eau de Parfum verziji. Naravno, svaki Chanelov miris uvijek dolazi sa popratnim proizvodima, kao što su losion za tijelo, kreme za tijelo, kupke i gelovi za tuširanje, sapuni ...

A, ja bi vam danas predstavila i usporedila EDT i Sheer Moiuster Mist kao još jedan od popratnih proizvoda istog mirisa. 

Chanel Chance eau Tendre EDT - dolazi u količinama od 50 ml (oko 490 kn) i 100 ml (oko 630 kn). U staklenoj, jednostavnoj okrugloj bočici, kao i sva Chanel Chance izdanja. I sa isto tako rozom bojom kutije koju imaju i preostala 3 mirisa iz Chanel Chance linije. Razlika im je jedino u imenima napisanim na kutiji.

Chanel Chance eau Tendre EDT 50 ml

Sheer Moisture Mist - ne znam zašto sam uopće zaobilazila ovakve verzije mirisa. Valjda iz neke navike, jer volim mirise u staklenim bočicama. Ovaj sam dobila u razmjeni sa jednom dragom curom, koja mi ga je predložila. A, kako volim sam miris, znala sam da neću pogriješiti ni sa ovakvom verzijom. 
Dolazi u količini od 100 ml, u sprej metalnoj elegantnoj bočici. On bi bio kao nekakvi losion, za tijelo u obliku spreja. Onako je više skin scent, ali ipak osjetan, iako slabiji, ali i puno nježniji od mirisa samog parfema.

Bez alkoholni je i puno je nosiviji preko ljeta od parfema koji inače sadrže alkohol u sebi. Za cure koje su alergične na klasične EDT i EDP verzije mirisa, baš zbog alkohola mislim da je ovo idealna zamjena za isti. Jako je ugodan na koži, rekla bi da donekle i hidratizira. Trajnost mu je skroz ok, negdje oko 4 - 5 sati. S obzirom da je bez alkohola, mislim da mu je trajnost skroz zadovoljavajuća. Uzimajući u obzir omjer cijene od nekakvih 300 i nešto kn (za točnu cijenu javite u komentaru ;) )za 100 ml proizvoda kojeg ionako koristim u onolikim količinima kao i parfem :D mislim da je ovo itekako dobra investicija. 


Chanel Chance eau Tendre Sheer Moisture Mist 100 ml


Lijevo: Chanel Chance eau Tendre Sheer Moisture Mist  Desno: Chanel Chance eau Tendre EDT


Zaključak: Oba proizvoda su dobra i mislim da nećete pogriješiti ako bilo koji odaberete. Naravno, da je još najbolja kombinacija kad se koriste zajedno, jer automatski produžuju trajnost miris. Ali svakako malo veću prednost dajem Sheer Moisture Mist - u, jer je količinski, a i cjenovno prihvatljiviji. 


Volite li vi Chanel parfeme? Koji vam je najdrži?
Maja xx




Nema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~