YSL - Sun Palette Horizon i YSL - Midnight Garden palete sjenila za oči

Danas vam donosim recenziju dviju YSL paleta sjenila za oči.
YSL Sun Palette Horizon i YSL Midnight Garden

YSL Sun Palette Horizon
YSL Sun Palette Horizon

YSL Midnight Garden


YSL Midnight Garden

YSL Sun Palette Horizon - ova paleta je zamišljena za ljetni makeup. Kao što vidite boje su baš prave ljetne. :) A i pakiranje nije uobičajeno kao ostale YSL palete u regularnoj ponudi koje su inače zlatne boje.
Ova paleta je Limited Edition i izašla je na ljeto 2006. 

Isprike što nemam sliku novijih paleta, zagubljene su prilikom instalacije Windowsa. 

Uglavnom, natrag na paletu. Kupljena je preko straweberrynet.com, za stotinjak kn. Dolazi u smeđoj kartonskoj kutiji, u kojoj se nalazi smeđa baršunasta vrečica koja krije jednu četkicu za sjenilo u skrivenom džepiću sa unutarnje strane.


Pakiranje same palete je čvrsto i kvalitetno, te sadrži ogledalo. Paleta ima 4 boje sjenila + svjetlucavi highlighter koji se proteže preko cijele palete. Ne moram vam ni govoriti da sam samo gledala u paletu nekoliko dana, prije nego li sam je počela koristiti. 

Boje su redom, s lijeva na desno; tirkizna, svijetlo smeđa, žuto/zlatna i tamno plava. Svijetlo smeđa i žuto/zlatna su puno mekanije i pigmentiranije boje i sadrže svjetlucave čestice, dok su tirkizna i modra manje pigmentirane i mat su. Nažalost, modra mi najmanje ostaje na kapcima i trebam je nekoliko puta nanijeti. A, možete to i vidjeti na swatchevima u nastavku:

s lijeva na desno: highlighter, tirkizna, svijetlo smeđa, zlatno/žuta, tamno plava

s lijeva na desno: highlighter, tirkizna, svijetlo smeđa, zlatno/žuta, tamno plava



s lijeva na desno: highlighter, tirkizna, svijetlo smeđa, zlatno/žuta, tamno plava



YSL Midnight Garden Ombres 5 Lumiers Palette -  Ova paleta me je odmah oduševila bojama, a za to oduševljene je djelomična kriva i prijateljica koja mi je ukazala na nju. Hvala S. :D

Paleta dolazi u zlatnoj i čvrstoj kutijici, u kojoj se nalazi 5 boja sjenila, ogledalo i 2 aplikatora za nanošenje. Izašla je kao Limited Edition za jesen 2011. Cijena kod nas je preskupih 500 kn. Moram priznat da je kvaliteta ovih sjenila puno bolje od onih u Sun Horizon paleti. Sve boje sadrže shimmer u sebi, pigmentirane su, lijepo se blendaju. Zajedno čine ubojitu kombinaciju, ovo je jedina paleta koju imam i u kojoj mi se sve boje sviđaju.

sa blicem
YSL - Midnight Garden

dnevno svijetlo
YSL - Midnight Garden

YSL - Midnight Garden

YSL - Sun Palette Horizon

YSL - Midnight Garden i Sun Palette Horizon 


Sviđaju li vam se YSL palete sjenila? Što mislite o njima?

Maja xx

Nema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~