L'oreal Glam Bronzer - Blondes

Da, znam da sam crnka i da sam kupila bronzer na kojem piše da je za plavuše, ali ovaj mi je imao ljepše boje i to je presudilo, bez obzira na to kome je namijenjen.  ;)

nije li divan ;)

U zadnje vrijeme sam počela bit oduševljena L'oreal proizvodima. Njihovi novi lakovi za nokte su nešto predobro, ali isto malo preskupo (5 ml/35 kn), i njihova Infallible sjenila su također predobra... ali o njima ću pisat nekom drugom prilikom, sad je na redu ovaj ljepotan na slici poviše. 

Iako na njemu piše da je bronzer, ja bi rekla da je ovo višenamjenski proizvod kojeg možete koristiti kao rumenilo, highlighter i sjenilo. 


Divan mi je ova kao školjka reljef koji je otisnut. Ali ovaj bronzer krije još neke male trikove u sebi 
četkicu i ogledalo 

Znači, multifunkcionalni proizvod sa ogledalom i četkicom (ne baš upotrebljivom), težine 11 grama =  ok 110 kn. (kombinacija popusta u DM - u može biti od pomoći :D ) Pa mislim da je vrijedan te cijene, jer zbog svoje pigmentiranosti trajat će stoljećima. Jako ga malo treba, jer je stvarno jako pigmentiran. 
Evo, da vam to i dokažem na slikama, svi su swatchevi jednim potezom prsta
sa blicem, 
4. swatch je u biti boja pomiješana zajedno, a 5. je malo izblendano da vidite kako izgledaju kad se pomješaju

dnevno svijetlo

sa blicem 

dnevno svijetlo



Zaključak: Mislim da je ovaj proizvod opravdao svoju cijenu, radi ovolike količine pigmentiranosti i sjaja nemojte se bojati da će te bliještati kao disco kugla, jer nećete. Ostavlja lijepi sjaj na obrazima (nisam ga koristila kao sjenlilo još) svakako bi ga preporučila. Onaj bronzer za brinete vam je malo tamniji i umjesto roze boje, tamo imate koraljnu. Svakako oba su lijepa i trajna na obrazima, ne gube se na licu ni nakon 6-7 sati nošenja. 


Kako se vama čini ovaj proizvod? Koristite li ga možda?
Maja xx






4 komentara:

  1. Već sam i čula i čitala same pohvale za ovaj bronzer ali u mojoj se košarici našao skroz drugi bronzer za ovo ljeto pa me je ovaj zaobišao :D ali svakako lijepo izgleda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super šta se odupireš porivu da ga ne kupiš, ja jednostavno nisam mogla, jer sam ga željela od kad sam vidila promo slike, a nije ga bilo kod nas za kupit. imam i ja nekoliko bonzera, ali ovaj definitivno najlipše izgleda ;)

      Izbriši
  2. E,obo toliko dugo gledam..bas mi je drago da sam naisla na ovu tvoju recenziju..sad definitivno kupujem:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je ovaj proizvod. Čim je multifunkcionalan, vrijedi kupnje. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~