Favoriti u kolovozu

Skoro je kraj 9. mjeseca, a ja nisam imala nikako dovoljno vremena, da složim post o favoritima u kolovozu. Napokon se sad sve poklopilo i uz podršku vaših lajkova na Facebooku <3 pišem post :)

Dakle, radi se uglavnom o preparativnoj kozmetici, koju ionako više koristim ljeti, jer je šminkanje zbog velikih vrućina bilo svedeno na minimum. A i uglavnom sam koristila samo one makeup proizvode iz prošlog mjeseca.



Caudalie Beauty Elixir - o ovom proizvodu sam čitala same pohvale i naravno, vrag mi nije dao mira, morala sam ga kupiti. :) Da skratim, oduševljena sam s njim. Ne zbog silnih pozitivnih komentara, nego jednostavno jer mi čini lice svježije i ljepše. Nanosim ga prije kreme ili seruma na lice, tri šprica su mi dovoljna za cijelo lice i vrat. Ima poprilično intenzivan miris, kombinacija nekakvih biljaka i alkohola, malo hladi i osvježava kožu lica (ali ne isušuje mi kožu!), obavezno usne uvucite prema ustima :D i zatvorite oči kad ga koristite, jer nije baš najugodniji osjećaj na usnama poslije špricanja. Upija se nakon nekoliko trenutaka te možete nastaviti sa nanošenjem kreme i ostalih proizvoda za lice koje inače koristite. Navodno se može koristiti i kao fiksator makeup-a ja se nisam sa tim usrećila, na pojedinim mjestima mi se šminka malo razmazala, pa ga više kao takvog nisam koristila. Ako ga koristite svako jutro i svaku večer, trajat će vam mjesec dana. Ja imam pakiranje od 30 ml i cijena mu je oko 90 do 100 kn. Postoji pakiranje od 100 ml, a cijena mu je oko 280 kn. Može se kupiti u ljekarnama, ljekarničkim odijelima u DM-u, te on line na feeluniqueescentual ili lookfantastic.


L'oreal Derma Genesis Pore Minimizing - tražila sam za kupiti nekakav pore minimazer, a u to vrijeme imala sam neke kodove za popuste preko daljepoti.hr, te sam odlučila probati od L'oreala. Moram priznat da je jako dobar proizvod, umanji mi pore, upija se jako brzo, ima blagi miris, ali nakon nekoliko trenutaka više se i ne osjeti. Podloga odlično sjeda na njega, stoga je odličan i kao primer. Ali ... povlači se iz prodaje, ako već i nije do sada. Jako mi je žao zbog toga, jer je zaista odličan proizvod. Dolazi u pakiranju od 15 ml i 50 ml. Cijena od 15 ml je oko 60 kn, dok je ovaj od 50 ml oko 100 kn.

M.A.C. Mineralize Skinfinish Refined - o njemu sam već sve napisala ovdje. Nema smisla da se ponavljam, samo ću nadodati da je postao dio moje svakodnevne makeup rutine. Obožavam ovaj proizvod!

Rosal Oriental Beauty - ovaj balzam za usne sam kupila u DM- u jer me privuklo orijentalno pakiranje i predivna ljubičasta boja, a i tadašnja cijena mu je išla u prilog, jer je bio snižen na nekakvih 8 - 9 kn. Koristim ga nekoliko puta dnevno, odličan proizvod koji lijepo nahrani usne, nije puno masan, nego baš taman kako treba. Malo manje mi se sviđa miris, nekako je preintenzivan, kao i okus pa moram malo pazit da ga ne jedem. :) Svakako, preporučam.

Balea Urea krema za područje oko očiju - ovo je moja prva krema za područje oko očiju i za sada sam jako zadovoljna s njom. Koža oko očiju mi izgleda ljepše, pomalo zategnuto i glatko. Jako dobro hidratizira jer je poprilično masna (5% uree), pa je koristim samo navečer kada skinem makeup, nažalost preteška mi je za nošenje preko dana, jer kad nanesem makeup zna mi se preslikati na kapke, stoga je isključvio koristim navečer. Cijena je oko 22 kn u DM - u za 15 ml proizvoda.


Koristite li vi neki od ovih proizvoda? Kako ste zadovoljni s njima?
Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. probaj od cadeavere kremu za oko očiju (ja imam onu s kuglicom) i odlična mi je za preko dana. mislila sam uzeti ovu od balee za navečer :) (Niki)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja baš tražim neku okoloočnu kremicu da kupim,hvala na savjetu,probaću ovu :) i ugasi word verification da nam svima bude lakše komentarisati ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Al' mi je upaljen? Sorry! Ne volim ni ja to! Gasim čim skužim di je! :)
      Probaj svakako kremu, uglavnom je svima dobra, mislim da ne možeš pogriješit s njom! ;)

      Izbriši
  3. Caudalie Elixir...meni traje ona bočica od 30ml valjda dva tjedna a koristim ga kao fiksator jer mi na taj način osvježi i lice i make up :D !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, meni točno misec dana, sa 3 šprica ujutro i navečer. Ali nažalost meni nikako kao fiksator ne služi, baš jer mi malo šminku razmaže. Svakome drugačije očito. :)

      Izbriši
  4. Nisam probala ništa od toga, samo se mogu složiti da su MAC-ovi Mineralize Skinfinish odlični svi redom i vrlo se isplate, s obzirom na ogromno pakovanje.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~