Bottega Verde - Riso Venere gel za tuširanje i mlijeko za tijelo


Bottega Verde je talijanski brend koji se od ovog ljeta može pronaći u BIPA drogerijama. Brend nam donosi široki spektar proizvoda za njegu lica i tijela, kao i makeup-a. Ono što je bitno napomenuti je da se Bottega Verde brend oslanja na tradiciju i u svojim proizvodima koristi isključivo proizvode bazirane na prirodnim aktivnim sastojcima.

Danas vam donosim svoje dojmove o djelomičnoj postavi proizvoda iz Riso Venere linije tj. Crna Venere Riža linije, a radi se o gelu za tuširanje i mlijeku za tijelo. Preostale proizvode iz ove linije čine krema za lice, mousse za čišćenje lica, krema za ruke i piling za tijelo o kojem će te isto čitati uskoro na blogu.

Mlijeko i gel za tuširanje su pakirani u visoke, elegantne plastične boce količine 250 ml. Rok trajanja svakog proizvoda je 12 mjeseci od otvaranja.



Gel za tuširanje i kupanje (69,00 kn) je rijetke je teksture stoga ga ne treba količinski puno za pranje tijela jer se isti dovoljno zapjeni, ostavljajući kožu glatkom, hidratiziranom i blago mirisnom. Gel za tuširanje je antioksidacijski, sadrži ekstrakt organski uzgojene crne Venere riže. Ne sadrži parabene, silikone, niti bojila.


Mlijeko za tijelo (89,00 kn) sadrži ekstrakt organski uzgojene crne Venere riže, a također sadrži i ulje riže, vitamin E i UVA zaštitu. Ne sadrži parabene, silikone, niti bojila.
Ostavlja kožu hidratantnom, s obzirom da je rijetke teksture fino se upija još prilikom utrljavanja u kožu, ostavljajući istu glatkom bez onog čudnog osjećaja kao da "stoji" na koži... a miris koji ostavlja ... nešto prekrasno ... opisala bi ju kao kombinacija osvježavajućih i toplih puderastih nota koji obaviju vašu kožu u jedan primjetan mirisni trag, iza kojeg vam ne treba nanositi nikakav parfem ili toaletnu vodu. Isto ga imam običaja koristiti i u službi kreme za ruke, koje ostavlja glatkim i hidratantnim. A i zato da miris mogu duže osjetiti i češće mirisati. :D Dok vama pišem ovaj post, svako malo mi ruka leti prema nosu, ne mogu si pomoći, jer me miris zaista oduševio.

*proizvodi ustupljeni na recenziranje

Da li ste primijetili Bottega Verde proizvode? Koristite li već nešto od ovog brenda?
Maja xx

Broj komentara: 16:

  1. Nisam bila 100 godina u Bipi pa nisam u toku ...

    jako primamljivo, voljela bih probati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj u zadnje vrijeme hrpa novih brendova, tko će to sve pokupovat haha :D
    Mlijeko za tijelo zvuči baš dobro, čekam neku akciju u Bipi pa možda kupim ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno ima puno novih brendova. :D Mliko je meni ludilo, nadan se da će se i tebi svidit. ;)

      Izbriši
  3. Isprobala sam piling i mlijeko i stvarno su super. I mene je oduševio miris ove linije. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Piling još čeka testiranje. Al slažem se za miris. ;)

      Izbriši
  4. Ja sam zadnji puta tražila u svojoj Bipi, ali nisam pronašla. Svakako namjeravam nešto isprobati. Ali za jesen i zimu preferiram maslace jer moja se koža ne može nahraniti...:(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost maslac nemaju u ovoj liniji, za druge nisan sigurna.
      Ja sam ih slučajno našla na polici, nisu izdvojeni i mislim da ne drže cijlu Bottega Verde liniju, nego samo dio. Nadan se da ćeš ih uspit pronać, a i moguće da sve Bipe ni ne drže ovi brend.

      Izbriši
  5. Ubrala sam ih čim Su došli i još one neke argan sheme što stoje kraj mlika i gela. Super da je miris ludilo, možda uzmen kad potrosim svojih 75329 krema, losiona i ulja za tilo :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahahah, ti to neš nikad potrošit! :D A, neću ni ja svoje. :D Poslat ću ti za probu ovi losion pa vidi jel' ti triba cila boca uz 75329 kojih imaš. :D

      Izbriši
  6. Koristila sam njihovu masku za lice od bijele gline. Pomoglo mi je s miteserima. Superzadovoljna sam. Ja sam to prije kupovala u Italiji (Blaženi Trst i njeogva blizina <3 ) za neke sitne novce. Super ako ima u Bipi. Baš ću ovih dana pogledati i naravno kupit jer sam pri kraju s proizvodom.

    OdgovoriIzbriši
  7. Super! Hvala ti na informaciji. Uvijek sam u potrazi za dobrim maskama i pilinzima, a ovu ću svakako potražiti. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. A pa ovo za mlijeko za tijelo i miris nisam trebala pročitati. sad želim, hoću, moram :D
    ehhhh... ;)
    iako, moram priznati da mi se čini da su u italiji cijene njihovih proizvoda niže... meni je bila dobra linija od vanilije, neznam ima li ju bipa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Moguće da je jeftinije u Italiji, ja zaista ne bi znala. Tu liniju od vanilije nisan primijetila u nas, al bi ju rado volila pomiristai. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~