L'oreal Professionnel - Intense Repair šampon i maska za kosu


Za njegu svoje (zdrave, na vrhovima suhe) kose, u posljednjih godinu i pol dana sam koristila nekoliko proizvoda, to su Garnier Ultra Doux šampon i regenerator za dugu i suhu kosu, te Aussie 3 miracle tretman koji su obavezni prilikom svakog pranja kose kako bih istu održala podatnom i glatkom. Svaka 3 do 4 mjeseca koristim maske ili razne tretmane za kosu u obliku ampula, a tu se nađe još i dodatni proizvod u spreju, za sjaj kose. Kao što možete primijetiti to je popriličan broj proizvoda koji mi daje solidne rezultate. Kažem solidne, jer postoje proizvodi koji mogu pružiti još bolje rezultate. 


Do sad nisam imala priliku koristiti L'oreal Proefessionnel proizvode za njegu kose u obliku šampona/regeneratora/maske pa sam na testiranje dobila šampon i masku iz Intense Repair linije. U početku korištenja (valjda iz navike) sam pomislila kako mi ova dva proizvoda možda neće biti dovoljna i da mi neće pružiti zadovoljavajuće rezultate, no moram priznati da su rezultati bili puno bolji od očekivanog. Dapače, odlični. Već prilikom prvog korištenja Intense Repair šampona primijetila sam kako mi je kosa na dodir mekana, a to mi se inače dogodi tek kad stavim regenerator na kosu, dok je maska upotpunila njegu i dodatno nahranila kosu tj. zamijenila mi je upotrebu korištenja regeneratora i Aussie 3 minute miracle tretmana. Osim što je zamijenila upotrebu navedenih proizvoda, značajno mi je skratila i vrijeme potrebno za pranje kose. 


Nakon gotovo mjesec dana korištenja primijetila sam kako mi je kosa vidno sjajnija i izgleda zdravije, a suhoća vrhova je svedena na minimum. Moram nadodati kako sam oduševljena mirisom ove linije koja me podsjeća na miris kruške, a zadržava se na kosi i do dva dana nakon pranja. Naposljetku, mogu zaključiti kako sam prezadovoljna s maskom i šamponom iz Intense Repair linije koji su mojoj kosi uistinu pružili primjetne rezultate i ono najbitnije, skratili mi vrijeme za pranje i stiliziranja kose.



Proizvodi ustupljeni na recenziranje

L'oreal Professionnel - Intense Repair proizvodi se mogu kupiti isključivo u L'Oreal Professionnel frizerskim salonima. To vrijedi i za ostale L'Oréal Professionnel proizvode za njegu i styling kose. Za listu salona gdje su dostupni ovi proizvodi kliknite ovdje.

Da li ste isprobali Intense Repair liniju proizvoda? Dojmovi i preporuke za druge L'oreal Professionnel proizvode su dobrodošli! :)
Maja xx

22 komentara:

  1. Probala sam šampon ,dobila sam ga na poklon,i malo je reći da sam oduševljena njime,maltene mi i nije trebao regenerator ili maska,a kosa mirisna,meka,divota :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam L'Oreal Pro! <3 Imam ovu masku i jedva čekam da je isprobam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja! :D
      Nadam se da ćeš biti jednako zadovoljna kao i ja. ;)

      Izbriši
  3. Odlični proizvodi, imala sam i šampon i masku i bila prezadovoljna. Trenutno imam Absolute repair i isto sam prezadovoljna. I da probala sam flowerbomb i nije mi, nije mi... Bolji mi je la vie est belle.... Nije mi loš ali nije me se doimio ni nakon skoro 10 godina...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako ću pogledat i Absolute repair liniju, hvala na sugestiji. ;)
      Žao mi je za Flowerbomb, mene je više dojmio sad nego prije. Ali slažem se da je LVEB ljepši, nekako je kvalitetniji i jači i definitivno trajniji.

      Izbriši
  4. Nemam nista l'oreal pro i ne znam uopce sta bih probala prvo(osjetljivo vlasiste brzo se masti, vrhovi suhi ali ne od pituravanja i nisu ispucali), a privlaci me i cujem same pohvale. Mozda za volumen... :/ e da, jedino mythic oil imam i nije mi neki wow dojam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako nisan probala ništa osim Intense Repair, znam da L'oreal PRO ima liniju za osjetljivo vlasište Control Sensibalance i prirodnu liniju Puret Naturelle možda bi ti nešto od toga pomoglo. Linija s keratinom (plave boje) je navodno isto dobra, hrani kosu, pogotovo ako je isušena i oštećena. Teško je točno odrediti što bi ti odg. jer sve treba isprobati da bi znala hoće ti odgovarati. Možda kombinacija proizvoda npr. šampon za osjetljivo/masno vlasište, pa regenerator ili maska za suhu kosu (to ionako ne nanosiš na tjeme).
      Meni je Mythic oil zakon i mislim da si ti prva od koje čujem da ti nije wow. :)

      Izbriši
  5. Isti slučaj kao prethodni komentar,vlasište masno a vrhovi suhi,možete li nešto preporučiti za nas tip kose

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo gore sam napisala prijedloge i opet ću nadodati da je teško procijeniti što će nekome odg. jer nije svima vlasište i kosa ista. Dok nisam isprobala proizvode za profesionalnu njegu kose nisam uopće mogla zamisliti da može postojati tolika razlika u izgledu kose. Svakako mogu preporučiti profesionalne proizvode, možda neki od gore navedenih L'oreal PRO proizvoda (za osjetljivo vlasište ili prirodnu liniju) kao i kombinacija proizvoda. Za suhe vrhove svima preporučam L'oreal PRO - Mythic Oil, jer je meni savršen za suhe i ispucale vrhove.

      Izbriši
  6. Volim L'Oreal prof. proizvode :) Ovu liniju nisam probala ali Absolute repair regenerator je meni vrh regeneratora :)
    Nekako sam došla do zaključka da mi jeftin šampon + ap regenerator daju odličan rezultat.
    Imam i vitamino color šampon, kad njega koristim ne trebam regenerator.
    Njihovi proizvodi koje sam probala a meni ne odgovaraju su expert volumertry šampon i pro-keratin regenerator :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Absolute repair ću svakako isprobati, baš me zanima. Vjerujem da ima istine u toj kombinaciji koju navodiš. :) Maska i regenerator definitivno naprave najviše posla u njezi kose.
      Ti imaš iskustva sa L'oreal PRO proizvodima, hvala na prijedlozima! :) Žao mi je što ti ova dva proizvoda nisu odg. mene jako zanima pro-keratin linija.

      Izbriši
    2. Imam želju još masu toga njihovog isprobati, do sad sam isprobala samo 7-8 stvarčica :)

      Izbriši
    3. Nadam se da ćeš isprobati sve što želiš i da ćeš sa svim biti zadovoljna. :)

      Izbriši
  7. Svoju formulu za dubinski hranjenje sam pronašla, ali za šampon sam još uvijek u potrazi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj nadam se da ćeš uskoro naći onaj koji će ti odgovarati. :)

      Izbriši
  8. Kupila sam masku pred koji mjesec na Feelu i odlična mi je :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, baš mi je drago da si zadovoljna. Maska je stvarno prva liga. :)

      Izbriši
  9. Super recenzija :)
    Ja sam do nedavno koristila Vitamino Color liniju,a preko ljeta koristim Solar sublime liniju.

    Da napomenem, iako vjerojatno svi znaju, Loreal se može kupiti i preko Feelunique, Lookfantastic i sličnih stranica po povoljnijim cijenama nego kod nas, pogotovo s nekim promo kodovima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Da i taj Solar sublime linija je hvaljena. Tu Vitamino Color nisam koristila jer još kosu ne bojam, ali ću ju svakako imati na umu.
      Hvala za informacije o nadružbama, sigurno će biti nekome od koristi. :)

      Izbriši
  10. Imam Absolute repair masku koju obožavam, jako me privlači ova linija, čekaj samo da potrošim zalihe :D

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~