New In #16


Kad sam se vratila s mora u Zagrebu me je dočekalo nekoliko noviteta, među njima i Nuxe* suha ulja za tijelo, lice i kosu u limitiranim Mademoiselle Prodigieuse izdanjima o kojima možete više pročitati na OVOM linku. Suho ulje bez šljokica sam dugo vremena koristila i voljela, a limitirani izgled bočice je divan. 


Uz Nuxe, stigli su i Borotalco* deo sprejevi koje obožavam i često koristim u posljednje dvije godine. Sviđa mi se miris i trajnost ovih sprejeva. Više informacija o Borotalco deo sprejevima možete pročitati na OVOM linku.


Prošli mjesec sam prisustvovala Maybelline druženju i predstavljanju Baby Lips* balzama za usne o kojima vjerujem sve već znate. Balzami su stigli u DM i Kozmo drogerije i trenutno su na akciji (13,90 kn u DM-u i u Kozmu uz kupnju jednog, drugi se dobije za 45% nižu cijenu). Moj favorit je zeleni - Menta, a mirisi balzama u boji su jednostavno neodoljivi. Više informacija o proizvodima, kao i o samom druženje očekujte uskoro na blogu. 


Za Magnitone Lucid kažu da je jeftinija verzija popularnog Clarisonic Mia. Koristim ga već nekoliko dana i za sad sam zadovoljna s rezultatima. Detaljnija recenzija će sačekati još neko vrijeme. Magnitone proizvodi se mogu kupiti na OVOM, OVOM, OVOM ili OVOM linku. Poštarina za Magnitone je besplatna na svim stranicama.


Obnova zaliha; Aussie 3 minutnog tretmana i Garnierove micelarne. Oba proizvoda su trenutno na sniženju u DM-u. Aussie je 40 kn, a Garnier micelarna 29 kn. Oba proizvoda koristim već dugo i vrlo sam zadovoljna. 


Le Petit Marseiliaise gelove za tuširanje sam imala namjeru isprobati u svim bojama (mirisima), ali sam skužila da me poprilično isušuju, pa ću potrošiti zalihe sa slike i prijeći na neke druge gelove za tuširanje. Balein balzam za tuširanje (nešto slično kao Nivein In Shower) mi je otkrila čitateljica Sanda i zahvaljujem joj na tome :) Divno miriše, obogaćen je uljem pa fino hidratizira kožu nakon ispiranja. 


I za kraj još jedan miris kojeg sam maknula s liste želja, dugo željeni Sisley Eau de Sisley 3 koji mi je savršen ljetni miris. Kombinacija oštrog pačulija i citrusa. Divan, jak, ali nije težak. Mogao bi proći kao unisex miris. Ako volite fini pačulij, isprobajte ovaj Sisley. ;)


To je to za ovaj post. Mislim da će uskoro ići još jedan New In jer se skupilo još nekoliko proizvoda za objavu, s obzirom da ovaj post nisam htjela pretrpati sa slikama pa će slijedeći ići negdje do kraja mjeseca. :)

*proizvodi ustupljeni na recenziranje

Da li ste pronašli nešto zanimljivo u ovom postu? :)
Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. Ja volim pačuli :D jako! Parfem zvuči kao nešto što bi mi se moglo svidjeti, obzirom da bi plivala u Lushevoj Karmi - da mogu.
    Balein regenerator sam i sama kupila, i mislim da se više isplati od Nivee, iako Nivea ima malo "jači trenutni učinak".
    A što se pretrpavanja New in-ova tiče... sram me je malo mog sljedećeg...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Karma mi je bila preintenzivna (nova verzija), staru nisan probala.
      Ovdje je oštar pačulij, ali ugodan. Svakako isprobaj. :)
      Nivea mi je i dalje draža, ali ova roza Balea mi se sviđa i isplativija je.
      Ja čekam tvoj slijedeći New In ... :D što duži to bolji. :D :D

      Izbriši
  2. Moram priznati da me zanima taj Magnitone :) Inače, Sisley 3 meni se nikako nije svidio, ali to je vrlo individualno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S Magnitone uređajem sam za sad zadovoljna. Bit će recenzija kad ga dobro isprobam i vidim promjene za koje se nadan da ću vidjeti. :D
      Sisley ima jako posebne i neobične mirise i znam da dosta osoba ne voli njihove mirise tj. ne može se zamisliti da ih nosi. Mene je 3 oduševio kad sam ga prvi put probala prije nekoliko godina i sad mi je srce na mjestu kad ga napokon imam u svojoj kolekciji. :D A, inače mi je pačulij jedan od dražih sastojaka, pa nije ni čudno. :D I kako kažeš, to je vrlo individualno. :)

      Izbriši
  3. Meni je svaki proizvod zanimljiv na svoj način ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan ti je new in :) Jako me privlače ovi baby lipsovi, za sada imam samo ljubičasti ali planiram sada dok su na akciji uzeti još koji ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Baby Lips su mi dobri, preferiram više ove bezbojne, a i fino hidratiziraju. Za sad sam zadovoljna. :)

      Izbriši
  5. Super noviteti. Posebno me zanima taj uredjaj za ciscenje lica. Ja sam mislila uzeti Miu, ali jos dvojim oko toga. I kad vidim Baby Lips takve sve na gomili, ma koliko sam svjesna da svu razvikani, ipak ih zelim- sve :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Magnitone mi je za sad dobar. Clarisonic nisam probala pa nažalost ne mogu usporediti. Vjerujem da je bolji, ali je zato i skuplji. Za Baby Lipse ti vjerujem. :D

      Izbriši
  6. super su ti noviteti :D
    jesi probala baelino ulje za tuširanje? ukoliko nisi, obavezno ga stavi na listu, predobro je, nivea mu nije ni do kolina :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Što ima i ulje na ovaj princip, kao losioni? OMG pa kako ja to ništa ne vidin. :D Naravno da ću potraži i isprobat, hvala za info! :*

      Izbriši
  7. Odlični noviteti! Jedva čekam recenziju Magnitone Lucida. Super što si već sada zadovoljna rezultatima. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~