Guerlain Ombre Éclat 1 Shade - #184 L'instant D'un Reve


Sjenilo koje traje cijeli dan na kapcima, pigmentirano, minimalno se trusi, savršene teksture, lakog i brzog nanošenja, a ujedno se savršeno blenda zvuči kao san, ali Guerlainu je to uspjelo. Isprobala sam sjenila gotovo svih luksuznijih brendova s našeg tržišta i moram priznati da mi se mono sjenilo od Guerlaina najviše svidjelo, upravo zbog spomenutih karakteristika koje ga svrstavaju u moje favorite među sjenilima od dana kad sam ga kupila.
Odabrala sam nijansu L'instant D'un Reve koja je kombinacija smeđe, sive i ljubičaste boje još neobičnijeg završetka. Ne mogu definirati da li ima biserni, metalik ili satenski završetak, sadrži jako fine sjajne čestice, koje ne izgledaju kao shimmer već kao da kapcima pruža lagano obasjani izgled. Sjenilo je iznimno mekano na dodir, na mojim nemasnim kapcima bez baze izdrži cijeli dan i ne uvlači se u pregib oka, a ni intenzitet boje ne blijedi s vremenom.

L'instant D'un Reve nanosim sa spužvastim aplikatorom koji dolazi uz njega, natapkam ga na kapke i onda s kistom za blendanje blendam pregib oka s nekom drugom nijansom (ili istom) da prijelazi između sjenila budu što manje vidljivi. Guerlain mono sjenila su smještena u baršunastu crnu vrećicu koja krije luksuzno i sjajnom pakiranju obavijeno zlatnom bojom. Mono sjenila sadrže količini od 3,6 grama, a koštaju oko 220 kn u parfumerijama. Guerlain proizvodi se mogu kupiti i on line OVDJE.
Na slici niže sam nanijela L'instant D'un Reve na pokretni dio oka (kapak) i izblendala s Faint nijansom iz Urban Decay Naked Basics palete o kojoj sam pisala u OVOM postu. 









Da li ste isprobali Guerlain sjenila? Što mislite o njima?  Koji brend za vas ima najbolja sjenila? :)
Maja xx

Broj komentara: 8:

~ I N S T A G R A M ~