Kenzo & Givenchy event 12.10.2015.


U ponedjeljak (12.10.2015.) prisustvovala sam Givenchy i Kenzo eventu na kojem su predstavljena četri mirisna noviteta (po dva od svakog brenda) koja su već neko vrijeme dostupna u parfumerijama. Predstavljanje se održalo na 16. katu Eye Vidikovca u Zagrebu u večernjim satima. Zajedno s kolegicama blogericama Marušom i Majom, imala sam priliku pobliže upoznati priču iza stvaranja svakog mirisa kao i cijele kampanje, pa smo se tako svi prisjetili prvog Kenzo Flower mirisa koji s posljednjim Flower By Kenzo L'elixir novitetom slavi 15 godina od prvog lansiranja Kenzo Flower mirisa, također smo imali priliku pogledati kako se stvarao spot za tri nova Kenzo unisex mirisa pod nazivom Totem o kojima više možete pročitati OVDJE. Nakon predstavljenih Kenzo noviteta uslijedila su dva od Givenchya, a riječ je o toaletnoj verziji Dahlie Divin koja je prvi put lansirana prošle godine u Eau de Parfum koncentraciji, a obje verzije krasi lice Alicie Keyes. Posljednji mirisnih novitet koji nam je predstavljen je Live Irresisitble, još jedna inačica već dobro nam poznatih Very Irresisitible mirisa koju ponovno krasi lice Amande Seyfried. Cijelu večer zaokružila je i plesna točka cura iz plesne škole - Plesni Punktovi.

U nastavku vam prilažem nekoliko službenih slika s eventa, jer moje slike nažalost nisu baš najbolje ispale, ali nekoliko sam ih uspjela objaviti na Instagramu pa ako ih još niste vidjeli, to možete učiniti klikom OVDJE. :) Cijeli album sa službenim fotografijama možete pogledati OVDJE.
Iskoristila bih priliku da se zahvalim Kenzo i Givenchy timu (Valentina, Karina i Igor) na pozivu i na odlično odrađenom eventu na kojem sam se zaista lijepo provela, a vjerujem da su i moje kolegice blogerice. ;) :D
P.S. ako niste znali, Kenzo odnedavno ima i svoju Facebook stranicu (klik --->) KENZO Hrvatska













Maja xx

Broj komentara: 6:

~ I N S T A G R A M ~