Rimmel


Vjerujem da do sada svi već znate da je Rimmel od travnja ponovno dostupan u Hrvatskoj i trenutno se može kupiti u odabranim DM drogerijama. Danas ću vam predstaviti tri Rimmel proizvoda koja su dostupna i kod nas, nadam se da će vam se svidjeti. :)


Rimmel Wake me up wonder'full maskara je dostupna u dvije verzija - s arganovim uljem (narančasto pakiranje) i u zelenom pakiranju koju ću vam danas predstaviti. Wonder'full wake me up maskara prema službenim informacijama ima hidratizirajuća i njegujuća svojstva i obećava voluminizirane i produljene trepavice. Sadrži provitamin B5, vitamin E i ekstrakt krastavca.

Odmah na početku ću skrenuti pozornost na miris ove maskare koji je fantastičan! Inače, niti jedna maskara koju sam do sad isprobala nema pretjerano ugodan miris, uglavnom je to onaj specifični miris maskare, no kod ove maskare on je vrlo ugodan i uistinu divan. Smatram da miris kod maskare uopće nije bitan s obzirom da se nanosi na oči, a ne npr. na usne, ali sam ga istaknula u ovom slučaju jer je nešto drugačije i do sad se nisam susrela s maskarom ovako ugodnog mirisa. Četkica je sintetička i pomalo neobičnog izgleda, na krajevima je deblja, a po sredini se sužava. Poprilično je velika što mi se sviđa, jer volim velike i deblje četkice koje obuhvate većinu trepavica. Maskara ima vrlo izražen crni pigment i trepavicama pruža dramatičan pogled. Sviđa mi se kako uvije i progusti moje relativno duge, ali tanke i ravne trepavice. Prvih nekoliko puta je maskara vlažnija, ali nije mi slijepila trepavice, što se češće koristi postaje sve bolja prilikom nanošenja. S obzirom da sam ju nosila desetak i više sati na trepavicama primijetila sam da volumen s vremenom ne opada, ali se mrvicu trusi ukoliko ju nanesem na donje trepavice. Skida se bez problema s micelarnom otopinom ili mlijekom za skidanje makeupa, a nakon ispiranja s vodom ne ostavlja nikakve crne tragove na okoloočnom području. Cijena: 69,90 kn.



Kate Moss Lasting finish Lipstick 105

Ruževi iz Lasting Finish kolekcije su smješteni u tamno crveno pakiranje s crnim prstenom na sredini. Dostupni su u 10 nijansi, a ja ću vam danas predstaviti jednu od njih u nijansu 105. Riječ je o nude nijansi, toplog podtona koja će pristajati većini cura. Ukoliko ste u potrazi za srednje tamnom nude nijansom preporučam da isprobate ovu. Inače, nisam ljubitelj nude nijansi jer teško nalazim onu koja će odgovarati mom (neutralnom, prema toplom) tonu kožu i da nisam dobila ovu nijansu na isprobavanje, vjerojatno bih ju zaobišla u DM-u misleći kako mi ne stoji. No, moram priznati da sam se ugodno iznenadila kad sam ju isprobala jer nisam izgledala isprano i bolesno, kako obično izgledam kad nosim nude nijanse. Ovo je neka pomalo smećkasta nijansa roskastog podtona i idealna je za svakodnevno nošenje, jer nije preintenzivna i napadna, ali i dalje je primjetna. Vrlo je slična nijansi MAC Soar olovke, pa ukoliko tražite povoljniju varijatnu, obratite pozornost naovu nijansu. Formula ruža je fantastična, klizi na usnama i ne prelijeva se. Vrlo je ugodan i hidratantan, ali se s vremenom posuši u gotovo mat završetak. Ne zateže usne čak ni kad se fiksira, s obzirom da se zbog vrlo hidratantnog osjećaja koji pruža čini da nije pretjerano pigmentiran i tu sam se isto ugodno iznenadila jer u nekoliko poteza na usnama ostavlja identičnu boju kao i u pakiranju. Miris je ugodan, pomalo slatkast ali nije preintenzivan i nestane par minuta nakon nanošenja. Trajnost je sasvim solidna, izdržat će konzumaciju pića i nekoliko manjih zalogaja i umjereno nestati s usana. Uz takvo nošenje može izdržati do 3 sata, a bez konzumacije može i nešto duže. Ruž je vrlo lagan na usnama, poput balzama i s vremenom zaboravim da ga nosim. Sviđa mi se što se ne moram opterećivati i gledati svako malo na ogledalo da li mi je nestao s usana, već stoji na usnama dok god osjetim hidratizirajući osjećaj na usnama. Kad taj osjećaj nestane, samo ponovnim nanošenje ruža. Odličan ruž kad želite nanijeti malo boje na usne tijekom dana, a da ne izgleda kao da ste se previše trudili. :) Cijena: 46,90 kn.


Rita Ora Nail Polis – Neon Fest

Kolekcija Rita Ora lakova je limitirana i lansirano je sveukupno 17 nijansi u ovoj kolekciji, nisam sigurna da li su sve nijanse dostupne kod nas. Danas ću vam predstaviti nijansu Neon Fest. Riječ je o vrlo vibrantnoj rozoj, gotovo fuksija nijansi koja je savršena za ljeto, pogotovo kad koža poprimi malo boje. Ja ju već sad neprestano nosim i obožavam jer je vrlo efektna i vesela nijansa kakve volim tijekom toplijih mjeseci. Četkica je kratka i kao takva je precizna i ima lagano zaobljen vrh koji olakšava lakiranje. Trajnost mu je do dva dana bez nadlaka, a svakako moram istaknuti kako se vrlo brzo suši na noktima što je velika prednost pogotovo kad sam u žurbi. Cijena: 19,90 kn.

*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Mene je najviše iznenadio ruž. Ja volim nude nijanse (kad pogodim pravu ;) ), ali ovaj mi djeluje čak malo narančasto u pakiranju, tako da ga sigurno ne bih kupila na prvu. No, na tvojim usnama izgleda odlično!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene je. :)
      Na usnama je realna nijansa, u pakiranju je inače tamniji ali zbog direktnog svjetla se čini dosta svjetliji. Uživo ćeš najbolje moći procijeniti. :)

      Izbriši
    2. Zahvaljujući tvom postu ću ga uopće primiti u ruke.... Prema tome, super recenzija! Rimmel, nadam se da cijenite trud ;) :*

      Izbriši
    3. Drago mi je da sam pomogla. :)
      Hvala ti! <3

      Izbriši
  2. Maskara mi se čini jako zanimljiva, imat ću je na umu, :-)). A ruž krasni izgleda i baš ti divno stoji.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~