Hairmilk - potpuna Nivea njega za svaki tip kose


Struktura kose razlikuje se od osobe do osobe: suha i oštećena kosa treba potpuno drugačiju njegu od normalne ili guste kose. Uz NIVEA Hairmilk liniju možete izabrati točno onaj šampon i regenerator koji odgovaraju vašem tipu kose. Bilo da imate tanku, gustu ili normalnu kosu, sve što joj je potrebno dobit će s novom linijom NIVEA Hairmilk. Njena kremasta, lagana formula lagano obavija svaki pramen kose i obnavlja kosu ne čineći je teškom.

Obnavljanje kose s Hairmilk proizvodima je usmjereno na svaku pojedinu vlas koju obnavlja iznutra. Nije više riječ o površinskom popravljanju oštećenja.
Formula novih Hairmilk proizvoda blago čisti i jača kosu iznutra te joj pruža snagu. Mliječni proteini osnova su ove formule: riječ je o prirodnim sastojcima koji jačaju kosu iznutra i oživljavaju je kako bi bila podatna na dodir. Osim toga, formula sadrži Eucerit® i ulje makadamije. Ulje makadamije poznato je po tome što prodire duboko u kosu i time povećava njezinu elastičnost, a Eucerit® 
takozvani „lijepi vosak“ koji posjeduje i razvila ga je NIVEA dobiven je iz prirodnog vunenog voska, pruža optimalnu zaštitu od vanjskih utjecaja jer štiti površinu kose tako što je zaglađuje i njeguje.

Na temelju analize kose o kojoj sam vam pisala i pričala u OVOM postu, preporučeni su mi proizvodi iz linije za normalnu strukturu kose koja je suha. 
Spomenuta linija sastoji se od sveukupno tri proizvoda; šampon, regenerator i regenerator u spreju. Linija za normalnu i tanku kosu sadrži tri proizvoda, dok je onoj za gustu strukturu kose namijenjen šampon i regenerator. 

Šampon i regenerator uvijek koristim u kombinaciji i to na način da uvijek jednom šamponiram kosu, isperem i potom nanosim regenerator na 2/3 dužine kose, izbjegavajući dodir s tjemenom. Inače nemam običaj koristiti sprejeve na mokru kosu jer najčešće podbace svojim djelovanjem na mojoj kosi ostavljajući ljepljivi osjećaj nakon sušenja ili mi jednostavno kosu dodatno otežaju i izostane osjećaj potpune slobode kretanja, već se sve nekako slijepi uz glavu. Iskreno, bila sam skeptična i s korištenjem ovog spreja, ali sam ga svejedno odlučila isprobati prvenstveno zbog toga što nudi mnogo benefita za kosu poput zaštite od topline, njeguje kose, pruža joj volumen, čini ju sjajnijom... protresla bi proizvod prije upotrebe i na vlažnu kosu nanijela 3,4 potiska pumpicom i potom kosu pošešljala (to je jedina situacija u kojoj češljam svoju kosu), nakon počešljane kose nanosim par kapi ulja na vrhove kose i posušim kosu s fenom.
Hairmilk šampon i regenerator su vrlo lagane teksture i nakon korištenja ne pružaju osjećaj težine, već naprotiv kosa je lepršavija, glatka i nije napuhana kako mi inače zna biti s pojedinim proizvodima za njegu kose. Mislim da to što kosu čini podatnom i lepršavijom dovoljno govori o činjenici koliko zaista ovi proizvodi čine ono iza čega stoje, a to je da ne pružaju osjećaj težine koji najčešće dovodi do toga da moja kosa izgleda napuhano, a uz pomoć regeneratora u spreju kosa je primjetno sjajnija čak i četvrti dan od nanošenja. 

Nivea će ponovno imati promocije u Arena centru poput one o kojoj sam pisala u OVOM postu, a na OVOM linku možete provjeriti datume budućih promocija i ukoliko ste u mogućnosti posjetite ih i napravite analizu vlasišta i/ili kose i isprobajte za sebe prilagođene proizvode.

I to nije sve... :)
Nivea je odlučila nagraditi troje čitatelja (po strukturi kose) s cijelom Hairmilk linijom + nekoliko dodatnih rekvizita za kosu. Darivanje kreće ovog vikenda i uz malo kreativnosti možete osvojiti Nivea Hairmilk paket. :)








*u suradnji s Niveom

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Super darivanje, obožavam Nivea proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super, moram isprobati za gustu kosu. Inače, ona prva obična verzija za sve tipove kose mi se jako svidjela.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prva verzija mi je bila dobra, ali ove nove su još bolje! :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~