Etat Libre d'Orange u parfumerijama Martimex


Etat Libre d'Orange je ambiciozna, odvažna parfumerija – strastvena, bujna, slobodna. Slobodna za kreiranje. Slobodna voljeti i biti voljena.
To je drugačija vrsta parfumerije - inteligentna, sa jasnim stajalištem. Parfumerija koja  koristi ironiju u nazivima svojih mirisa. Duhovita parfumerija koja potiče predrasude i potiče nejasnoće. Parfumerija koja se igra s idejama i obnavlja užitke koji se mogu pronaći u osjetu mirisa, kroz uzvišene, delikatno sastavljene mirise. To su mirisi napravljeni od visokokvalitetnih sastojaka koja se spajaju s kožom kako bi mogli pripadati samo osobi koja ih nosi. Mirisi koji su napravljeni bez ograničenja ili kompromisa. Mirisi koji su dizajnirani da smetaju, dodiruju, iskušavaju, oduševljavaju. I zavode, zavode i zavode.
Mirisi koji su stvoreni kako bi proširili granice parfema, prevladali zabranjeno, prekršili pravila. Pobunili se.
Etat Libre d'Orange brend osnovao je 2006. god. Etienne De Swardt.
Etienne de Swardt priču je započeo u Južnoj Africi, mjestu gdje je rođen, nakon toga i na mjestu odrastanja, djetinjstva, prijateljstava i rajskog mora, predivne Nove Kaledonije, francuskom otočju usred Tihog oceana. Nakon toga krenuo je u novo osvajanje – Pariz.
U Parizu je studirao u jednoj od najprestižnijih poslovnih škola, Institut ESSEC. Radio je za LVMH i Givenchy prije nego što je napravio svoje prve nezavisne korake u stvaranju Oh My Dog! i Oh My Cat!, luksuznih mirisa za kućne ljubimce. To je bio samo skok i ogroman korak za stvaranje brenda Etat Libre d'Orange.

Filozofija brenda
Živjeti na uglu, na rubu

KVALITETA: SLOBODA ZA PARFUMERE
ISKRENOST: SLOBODA GOVORA
BUNTOVNOST: SLOBODA IDEJAMA

Kao alternativna kuća mirisa, Etat Libre d'Orange je autentična i cijenjena snaga u parfemskoj industriji. Ljubitelji parfema postali su više obrazovaniji i razboritiji. Etat Libre d'Orange odgovorio je riskiranjem. Etat Libre d'Orange radi s briljantnim parfumerima i bez ograničenja uobičajenih formulacija troškova u parfemskoj industriji. Etat Libre d'Orange daje parfumerima kreativnu slobodu za proizvodnju neobičnih i izvanrednih mirisa.

Corner parfumerija
Većina njihove snage i nadahnuća dolazi iz lokacije njihove parfumerije, što također služi kao metafora njihove filozofije. 69 rue des Archives nalazi se na uglu u središtu Pariza, u četvrti poznatoj kao Le Marais. Nalaze se na raskrižju svega što je uzbudljivo i zloglasno u ovom jedinstvenom susjedstvu.
Mi smo na raskrižju, parfemska kuća s maštom.


Kolekcija
Etat Libre d'Orange je eklektična i odvažna zbirka od trideset parfema. Originalni i jedinstveni, mirisi pokazuju poštovanje tradicionalne umjetnosti i zanatskog stvaranja parfema. Mirisi imaju bezvremenski potencijal, kontrastni su. Svakom novom kreacijom, Etat Libre d'Orange se razvija i ponovno osnažuje.
Ekskluzivno u Martimexu na Trgu bana J. Jelačića u ponudi je 12 mirisa:

*Une Amourrette (najnoviji miris u kolekciji)
Roland Mouret & Etat Libre d'Orange udružuju snage da odjenu tijelo u miris
Suradnja s Rolandom Mouretom, poznatim dizajnerom i autorom seksi Galaxy haljine.  Roland prekriva tijelo, Etat Libre d'Orange prekriva kožu -stvoreni su jedno za drugo. Spojili su filozofije, stavove, identitete i stvorili Une Amourette -ljubavnu aferu koja neće trajati vječno, ali je nezaboravna. Suvremeni miris, bezvremenski. Miris žene koju muškarac želi zapamtiti. Note kompozicije: Neroli, Iris, Ružičasti Papar, Kardamon, Pačuli, Vanilija, Akigalawood.


*Archives 69
Miris senzualnog oslobođenja, sloboda da budete ono što jeste i radite ono što želite. Zavodljiv, neovisan. Adresa flagship parfumerije. Esencijalna poruka brenda. Glavne note: ružičasti papar, lišće papra i pačuli.



*Divin' Enfant
Ostvari svoje hirove i oslobodi dijete u sebi. Miris inspiriran šarmom djece, no predstavljen na ne-savršen način: - dijete nas može šarmirati, ali i iritirati nas svojim bezobraznim ponašanjem. Dijete može biti neodoljivo sa svojim anđeoskim osmijehom, ali nas isto tako izluditi... – inspiracija je ovog intrigantnog, kontrastnog mirisa koji se otvara nježnim cvijetom naranče i slatkastom notom bijelog sljeza,  zatim slijede ruža, koža, kava, duhan, amber i mošus.


*Dangerous Complicity
Nježno udruženje ljubavnika i dobrovoljni partneri u zločinu. Senzualnost. Koža. Toplina. Glavne note su đumbir, rum, kokos i pačuli.



*Fat Electrician
Prokletstvo ljepote-znate da neće trajati vječno. Oslobodi snagu dok možeš. Sjećanje na mladost. Glavne note: Vetiver s Haitija, krema od kestena i vanilija.


*Hermann a mes Cotes me Paraissait une Ombre
Svi imamo sjene, a ona koja putuje s tobom je tvoje alternativno ja. Kompleksni osjećaji. Egzistencija. Svjetlo i tama. Glavne note su: crni rbiz, crni papar, tamjan, ruža i pačuli.



*Jasmin et Cigarette
Crno bijele, holivudske božice prijašnjh vremena preko srebrnog ekrana. Fantazija starog Hollywooda. Greta Garbo. Allure. Glavne note: jasmin absolut, duha, cedar i tonka.



*Like This
Otiđite na mjesto koje najviše volite i osjećajte se kao doma. Ugodan. Nježan. Ovaj miris je posvećen i inspiriran engleskom glumicom Tildom Swinton. Njeni mirisi su mirisi doma, stoga je željela parfem koji će biti čarobni napitak s takvim mirisom. Oštri đumbir koji se osjeti na prvu, s notama bundeve, mandarine, ruže uz vetiver i drvenaste note zaokružuju kompoziciju mirisa.


*Putain des Palaces
Fantazija zavodnice koja mami stranca na zavođenje. Rituali Femme Fatale. Očaravajuća. Seksi. Glavne note: Absolut ruže, ljubica, đurđica, đumbir.


*Rien
Ništa je sve. Pođite preko granica svega i otkrijte ništa osim ozbiljno intenzivnog doživljaja. Snažan. Kompleksan. Glavne note: Tamjan, Ruža Absolut, Iris.



*Remarkable People

Vi znate tko ste. Bezkompromisni, neočekivani, nekonvencionalni, nepredvidivi. Posebni. Jedinstveni. Budite svoji. Glavne note: Grejp, Kardamon, Jasmin.



*Tom of Finland
Prava erotska snaga tijela i kožna jakna. Oda ljepoti muškog tijela. Svježina. Čistoća. Požuda. Ljepota muškog tijela. Glavne note: Limun, lišće breze, papar, vanilija, iris, vetiver, vanilija, tonka.


Maja xx

2 komentara:

  1. Volim ovaj brend, imam Putain des palaces i obožavam ga. :)
    Petra

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~