Catrice spring/summer 2018. + swatchevi Professional Artist palete


Inovativni, visokokvalitetni koji prate najnovije trendove -

CATRICE predstavlja kombinaciju ljepote i mode. Inspiriran
kolekcijama sa svjetskih modnih pista za proljeće / ljeto, CATRICE
predstavlja nove must-haves proizvode za prvu polovicu 2018.godine.
Trend Dewy odnosi se na holo, prizmatičan, mokar, prirodnog sjaja,
osunčani izgled koji osigurava višestruke efekte.
Proizvodi za brze i besprijekorne make-up stilove nudi #InstaEFFECTs
trend, dok pojam Athleisure opisuje proizvode visoke performanse
koji mogu izdržati i najteže vježbe i napore.
Isprobala sam nekoliko proizvoda iz trenutno aktualne Catrice kolekcije za proljeće i ljeto, kao i paletu sjenila za oči iz "Palette Promo" kolekcije za koju sam priložila i swatcheve. 

Lashes To Kill Pro Instant Volume Maskara 24h Ultra Black & Waterproof 
Ova maskara bi trebala doći uz licencu! Lashes To Kill Pro Instant Volumen Maskara osigurava savršenu definiciju i ima trenutni učinak volumena. Četkica srednje veličine obuhvaća čak i najtanje trepavice i prekriva ih s dubokom crnom teksturom. Uvija trepavica i stvara puno volumena - za fenomenalan Catwalk Look. Također je dostupna u vodootpornoj verziji, koja ima plavo pakiranje dok je "obična" verzija u zlatnoj boji. Od dvije spomenute, isprobala sam vodootpornu koja ima odličnu četkicu s kojom lijepo uvijem trepavice. Intenzivne je crne boje i tijekom dana doslovno ne mrda s trepavica, a niti se trusi. S obzirom da je vodootporna malo teže se skida s trepavica čime opravdava svoju glavnu karakteristiku. Ovakvu vrstu maskare je najsigurnije nositi tijekom ljeta, kad se ionako cijeli makeup topi brzinom svjetlosti, ova maskara stoječki podnosi sve. :)

Galactic Highlighter kapi
Galaktički sjaj. Nježne rosé kapi stvaraju galaktički sjaj na koži zahvaljujući pigmentima koji reflektiraju svjetlost. Tekući highlighter s praktičnom pipetom se primjenjuje kao završetak na vrhu pudera. Ne samo prikladne za jagodice, kapi nude sjajne rezultate ispod lukova obrva, na mostu nosa ili na dekolteu. Koža odmah izgleda mlado, svježe i blistavo.
Obožavam highlightere i svaki dan ih nanosim u kamenu ili na kapljku, bitno mi je da se sjaji. Ovaj u potpunosti opravdava svoje ime jel pruža doslovno galaktički sjaj, dok ovo pišem razmišljam kakav bi bio da ga pomiješam s malo pudera? Must try. Ako želite da se sjajite sjajnije od disko kugle - ovaj je highlihter za vas. Mislim da će predivno izgledati na preplanuloj put kad se nanese i na ramena za dodatni sjaj. 

Dewy Wetlook Stick
Shiny, Shinier, Dewy. Prozirni sjaj s pigmentima koji reflektiraju svjetlost osigurava blistav Dewy Look. Praktična, twist olovka postavlja suptilne naglaske na kapcima, obrazima ili obrvama i osigurava brz i jednostavan California ten obogaćen vlagom i sjajom.
Da bi Trend Look djelovao, Dewy proizvodi nikad ne bi trebali biti kombinirani s puderastim teksturama. Najbolje je da ih upotrijebite s tekući ilikremastim; u protivnom rezultai mogu ispasti loše. Da biste stvorili savršen sjaj, postavite ciljane naglaske na pokretni dio kapka, na obraze, ispod i iznad luka obrva Gloss Pen olovke.

Prisma Chrome ruž za usne 
Izvan ovog svijeta! Prisma Chrome ruževi pružaju usnama prizmatične i metalik efekte za elegantan završetak. Osam jedinstvenih nijansi kombiniraju savršenu pokrivenost u samo jednoj aplikaciji i kremastoj teksturi. Usne se osjećaju čudesno meke i sjajne u raznim nude, ljubičastim, crvenim ili smeđim nijansama.

Creamy Matt paleta za usne
Matt Ljubav. Visokokvalitetna paleta ujedinjuje primer za usne, osam kremastih-mat ruževa za usne i zlatni highlighting prah. Shema boja je skladno usklađena i sadrži raspon nude nijansi u različitim intenzitetima. Veliko integrirano ogledalo omogućuje make-up u pokretu. Paleta uključuje ogledalo i sintetički kist. Volim ovu paletu jer je praktična i sadrži široki spektar nijansi, a ako sam baš raspoložena za eksperimentiranje, znam natapkati lagano zlatnu nijansu iz palete na sredinu usana za dodatni efekt. Iako ta kombinacija lagano isušuje usne, nemam ju običaj koristiti često, ali zbog svoje praktičnosti i raspona nijansi, ova paleta ide sa mnom na ljetovanje. 

Instant Glam paleta sjenila za oči
Party s osam! Paleta ujedinjuje osam sjajnih modernih boja u samo jednoj kompaktnoj paleti. Savršeno kombinirana u četiri duo-sjenila, postoje brojne kombinacije za izabrati u različitim gradacijama boja. Nježne ružičaste nijanse, intenzivni bobičasti tonovi, kao i klasična svijetla i tamno smeđa, omogućuju ostvarenje snova i omogućuju vam da kreirate različite izglede. Inovativni aplikator usklađen je s oblikom oka i ima suženi vrh za profesionalnu, vrlo preciznu aplikaciju oko očiju u sekundi. Kod ove palete mi se sviđa način na koji se može upotrijebiti aplikator, s obzirom na njegov srcoliki oblik i dvije nijanse objedinjene u jedan "pan" u biti možete nanositi odjednom dvije nijanse na kapak. Naravno, to sam prekasno skužila pa taj način nanošenja nisam poslikala, već sam odvojeno kombinirala brončane nijanse (1. gore lijevo) za kreiranje look-a na slici niže. Odlična je pigmentacija i divno se blendaju kao i sva Catrice sjenila koja sam do sada isprobala, mislim da zaista opravdavaju cijenu svojom kvalitetom. 

Spectra Light Effect Lak za nokte 
Iridescent holo i duo-kromirane ribe koje su van ovog svijeta! Jedinstvenim efektima Spectra Light Effect lakova stvorite popularan Trend Look na noktima . Nanijeti na LuxChrome 2in1 Bazu & nadlak postignite hipnotizirajuć završetak od pet modernih nijansi uistinu koje se uistinu ističu! Kombinacija dugotrajne formule, sjajnih nijansi s trendy holo ili duo-krom efektima i visoki sjaj pretvaraju galaktički Spectra Light Effect lak u apsolutni must-haves!

LuxChrome Foil Effect lak za nokte
Ogledalce, ogledalce! Lako je stvoriti impresivan efekt zrcalnog sjaja na noktima s Foil Effect lakom: nanijet na suh LuxChrome 2in1 Bazu & Nadlak, razvija svoj "Like a Mirror Effect", koji traje nekoliko dana i izgleda poput tekućeg srebra. Kao posljednji korak, učvrstite manikuru s LuxChrome 2in1 Baza & nadlak. Ovo zasigurno osigurava glam faktor, privlaći puno pozornosti i donosi popularni efekt zrcala na sljedeću razinu. LuxChrome Foil Effect lak sa svojim visoko-sjajnim efektom ogledala na glatkim noktima kao baza. LuxChrome 2in1 Baza & Nadlak savršeno priprema nokte, uklanja sve nepravilnosti i produljuje trajnost Foil Effect laka. Efekat ogledala može zasjati bez ikakvih prepreka!

HD Liquid Coverage Precision korektorT
Tanki aplikator omogućava posebno preciznu primjenu dugotrajne teksture korektora s visokom pokrivenošću. Omogućuje da male, neželjene nepravilnosti kože i crvenilo nestanu na ciljani način. Koža izgleda glatka i mjesta kao i krugovi ispod očiju su stvar prošlosti! Dostupan u tri različite nijanse, Precision korektor savršeno nadopunjuje HD Liquid Coverage Foundation puder.

Professional Artist paleta sjenila za oči "Palette Promo"

Velika paleta sjenila. Jedna paleta, 16 dugotrajnih i visoko pigmentiranih puderastih sjenila. Moderne boje su uparene s apsolutnim klasicima - od nježnih highlighter nijansi do neutralnih, do svježih ružičastih tonova do intenzivnih smeđih boja - Professional Artist paleta sjenila pruža neograničene mogućnosti zahvaljujući velikom izboru boja, nježnih tekstura i mat do svjetlucavih efekata.„ "Palette Promo“ se sastoji od 4 velike palete :
Professional Artist paleta sjenila za oči
Lip Artist PRO paleta ruževa
Filter In A Box Photo Perfect Finishing paleta za lice
Galaxy In A Box Holographic Glow paleta za lice
Kolekcija će biti dostupna na prodajnim mjestima Bipe do isteka zaliha.

Ova paleta, kao i ona s ruževima putuje također sa mnom na ljetovanje, jer je kombinacija boja u ovoj paleti toliko predivna da se može kreirati zaista jako puno lookova. Nijanse su različitih završetaka od mat pa do svjetlucavih i zaista su prikladne za kreiranje dnevnih i večernjih lookova. S obzirom da ju nisam uspjela pošteno isprobati, napravila sam samo swatcheve, ali na dodir su sjenila fina i vjerujem da me ni pri korištenju na kapcima neće razočarati.
 prvih osam nijansi s lijeva na desno 
zadnjih osam nijansi s lijeva na desno
*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

2 komentara:

~ I N S T A G R A M ~