Naj Oleari

Naj Oleari je talijanski brend koji je prisutan na tržištu preko 30 godina. Posljednji redizajn pakiranja makeup proizvoda bio je prije dvije godine i od tada su me osvojili. Ima nešto u tim elegantnim pakiranjima s dozom šarma ukrašenim malim palmicama, pčelicama, trešnjica... zbog čega želim imati apsolutno svaki proizvod ovog brenda u svojoj kolekciji. Isprobala sam nekoliko proizvoda ovog brenda, a u današnjem postu ću vam probati sumirati one osnovne, čisto kako bi se dotakla onih važnijih informacije u smislu teksture, kvalitete i izdržljivost svakog isprobanog proizvoda. Brend ima široki spektar proizvoda u svojoj ponudi (preko 180 proizvoda), od mono sjenila, sjajila, bronzera, pudera, korektora, pa do seruma za lice, odstranjivača makeupa, kreme za ruke te popratnog pribora za nanošenje makeupa. Zaista se tu može naći veliki broj proizvoda, a svaki krasi prekrasna i upečatljiva ambalaža, te decentni slatkasti miris vanilije.

Prvotno su bili dostupni u parfumerijama Martimex, sad se polako šire i u druge parfumerije pa njihov asortiman sad možete pronaći u odabranim Muller i Douglas parfumerijama. Cijene se kreću od 60 pa do otprilike 200 kn, ovisno o proizvodu. 
Oleo gel lak za nokte 59,90 kn (8ml) //
Isprobala sam do sada već nekoliko nijansi ovih lakova i moram priznati da su vrlo kvalitetni. Na noktima ostavljaju sjaj visokog završetka i traju 3-4 dana bez nadlaka. Nisam isprobala vrlo svijetle nijanse, no nijanse #32 (Acquamarina), #14 (Rosa Azalea) i #29 (Grigio Rosa) su vrlo zadovoljavajuće kvalitete, odlično se nanose jer imaju ravnu profesionalnu četkicu i brzo se suše na noktima. Kad se osuše, imaju ugodan slatkasti miris, a u sebi sadrže emolijentna ulja, koja omogućuju da lak traje duže na noktima. 
                 #29 Grigio Rosa                                                 #32 Acquamarina   
Soul Mate Duo sjenilo za oči 135,00 kn (3,2 grama) //
Riječ je o dvostrukim komplementarnim sjenilima u olovci. Izuzetno su pigmentirani i "masnije" teksture pa pri korištenju doslovno klize na kapcima. Laki su za blendanje i ostavljaju intenzivu boju. Jednom kad se fiksiraju na kapcima (nemam masne kapke), ostaju cijeli dan kao netaknuti. Prije nanošenja sjenila (bilo kakvih), imam običaj na kapke staviti mrvicu pudera u prahu, da ih setiram a i kako bi sjenilo lakše blendala, ali bazu za sjenila ovdje nisam koristila i nisu se skupljali u pregib kapka. Vrlo praktična sjenila, koja ne zauzimaju puno mjesta u kozmetičkoj torbici, no za njih je potrebno korištenje šiljila jednom kad se istroše. Ova sjenila su dio limitirane Shine Vibes kolekcije.
Glowing Perfection serum za lice 172,50 kn (30 ml) //
Ovo je proizvod kojeg koristim kao bazu prije nanošenja pudera. Iako u sebi nosi naziv "serum", ostavlja mrvicu boje, vrlo neznatno no dovoljno da se primjeti ujednačenost tena kao i iluminirajući efekat koji pruža odmah po nanošenju. Volim ovaj proizvod i koristim ga redovito, ima ugodan miris i divnu teksturu, no osim što pruža hidratantan efekat na koži i priprema ju za daljnje nanošenje makeupa, također po nanošenju pudera nazire se obasjavajući efekat na obrazima zbog čega koža izgleda mnogo zdravije nego bez nanošenja ovog seruma. Pakiranje je vrlo elegantno na tubicu, zapremine 30 ml, no potrebno ga je zaista jako malo i može se koristiti na cijelo lice ili samo na određene dijelove lica. 
Forever Matte (145,00 kn/4g), Shine Vibes (119,00/2,8g) i Lasting Embrace (189,90/5ml) ruževi za usne //
Isprobala sam ruževe različitih završetaka i moj favorit je Lasting Embrace ruž za usne isproban u nijansi #12 Metallic Red. Riječ je o tekućem ružu za usne, crvene boje metalik završetka. Sviđa mi se što metalik završetak nije previše izražen kod ove nijanse (ukupno su dostupne dvije nijanse s metalik završetom od sveukupno 12 nijansi iz cijele kolekcije). Ovaj ruž je nevjerojatno trajan, s obzirom da se radi o crvenoj nijansi preciznost kod nanošenja je neophodna jer kad se fiksira, vrlo ga je teško ukloniti s usana. Mislim da je ovo jedan od definitivno najtrajnijih tekućih ruževa koje sam do sada isprobala. Pigmentacija je vrlo visoka i u jednom potezu ostavlja vrlo intenzivnu nijansu. Iako ne zateže usne po fiksiranju u mat završetak, ja sam iz navike najčešće nanosila ovaj ruž na prethodno hidratizirane usne. Ima decentan slatkasti miris vanilije, a jednom kad se fiksira zaboravite da ste ga nanijeli. Shine Vibes ruž u nijansi #2 Pesca Luminoso (nosim ga na slici) je nešto poput balzama u boji nego ruž. Također je dio limitirane Shine Vibes kolekcije koja se još uvijek može pronaći na pojedinim prodajnim mjestima ili on line. Vrlo lijepa, ljetna nijansa koja miriše po voćnim notama, ostavlja visoku pigmentaciju na usnama s obzirom na svoju teksturu te mokri izgled usana, poput sjajila. Ovo je ruž za svakodnevne, neopterećene dane kad želite nanijeti malo boje na usne kako bi osvježili look, no potrebno ga je ponovno nanositi tijekom dana ukoliko želite održati istu boju usana. Forever Matte ruž u nijansi #11 Rossetto Mat me nažalost nije oduševio, riječ je o neutralnoj nijansi, koja ima rozi podton zbog čega ne odgovara mom neutralnom prema žutom podtonu kože. Iako je formula vrlo ugodna na usnama, za nanošenje ove nijanse potrebno je dobro pripremiti usne, koristiti piling jer ova nijansa zahtjeva savršeno glatke usne kako bi izgledala ujednačeno i ne uvlačila se u sitnije linije na usnama. Formula je ugodna, iako mat zaista ne isušuje usne, ali je nijansa sama po sebi vrlo zahtjevna zbog čega nije ušla u moje favorite kao dva prethodno spomenuta ruža. Možda su ostale nijanse iz ove linije bolje formule, ali ih nisam isprobala pa ne mogu biti sigurna.
Bright Blossom Bronzer #2 Caramello Salato 180,00 kn (8g) //
Bronzer koji je smješten u čvrsto kompaktno pakiranje s ogledalom. Pri pogledu direktno na pakiranje primjete se sitne sjajne čestice, koje se gube kad se proizvod nanese na lice. Tekstura je vrlo svilenkasta i pri nanošenju s kistom doslovno klizi na licu. Vrlo je sitno mljeven i lako je raditi s njim, jer ne pruža intenzivnu pigmentaciju pri prvom nanošenju stoga nema straha od pretjerivanja jer se optimalno raspoređuje na četkicu, a potom i na lice. Kao i svi Naj Oleari proizvodi, tako i Bright Blossom Bronzer krasi decentan miris vanilije koji se ne osjeti jednom kad se nanese na lice. Na obrazima traje tijekom čitavog dana, te je jedna od onih nijansi koju mogu nositi tijekom čitave godine, jer ostavlja toplu boju koja ne vuče na narančasto. Svakako još jedan proizvod koji je moj apsolutni favorit.
Golden Escape paleta za oči i lice 200,00 kn (17g) //
Kako sam na početku spomenula, isprobala sam široki spektar proizvoda ovog brenda kako bi složila svoje dojmove o proizvodima pojedinačno, a da je vezano za kvalitetu, trajnost, pigmentaciju i slično... iz tog razloga neki od ovih proizvoda možda nisu dostupni u našim parfumerijama, no još uvijek se mogu pronaći na web stranici brenda poput Golden Escape palete za oči i lice. Paleta je čvrsta, kartonska s magnetim zatvaranjem u kojem se nalazi veliko ogledalo. Sadrži sveukupno 9 nijansi toplih, zemljanih tonova, te po jedan highlighter i rumenilo. Na slici nosim 2., 3. i 6. nijansu po redu (od dolje prema gore). Vrlo su mekane teksture i minimalno se truse (barem ove svjetlije, jer tamnije još nisam isprobala). Odabir nijansi u paleti je zaista odličan te se vrlo lako može kombinirati za dnevne i večernje lookove, te je kao takva idealna za putovanje jer se u njoj nalazi sve što vam je potrebno za makeup na kapcima i obrazima. Lako se blendaju i ne gubi se intenzitet pigmenata prilikom blendanja. U paleti su 4 nijanse mat završetka, a ostale su satenske s diskretnim sjajnim efektom. 

Insta Beauty 2u1 rumenilo i highlighter u sticku 189,00 kn (2x4g) //
Ovaj proizvod dostupan je u dvije nijanse, a ja sam isprobala #1 Tramonto Dorato koji sadrži highlighter u zlatnoj boji šampanjca te rumenilo tamno crvenkaste nijanse. Ovo je također jedan od vrlo praktičnih proizvoda, koji se mogu koristiti tijekom čitave godine, ali s obzirom na kremastu teksturu najprikladniji su svakako za ljetne dane iako ih ja i dalje koristim. Mogu se nanositi direktno iz pakiranja ili prstima kako ih osobno preferiram nanositi. Pri nanošenju s prstima formula ovih proizvoda se topi pod toplinom istih što olakšava nanošenje i blendanje ovih proizvoda na licu. Vrlo su pigmentirani, pogotovo rumenilo pa je svakako potrebno pažljivo raditi s njim jer se može lako pretjerati. Rumenilo na licu pruža vrlo svjež izgled zbog čega je trenutno moje omiljeno rumenilo koje koristim gotovo svaki dan, a obje nijanse vrlo lijepo komplementiraju jedna drugoj, te na obrazima traju čitav dan.
Impeccable tuš za kapke 135,00 (4ml) //
Tuševi za kapke su dostupni u sveukupno 4 nijanse - crna, plava, smeđa i zelena. Imaju vrlo tanak, precizni kistić no kod nijanse #03 Smeraldo Cromato pigmentacija je vrlo loša. Naime, tuš ne ostavlja intenzivnu zelenu boju pri prvom nanosu već ga je potrebno nekoliko puta nanijeti kako bi se nijansa mogla lijepo vidjeti što me je nažalost odbilo kod ovog proizvoda jer sam zaista očekivala kako će nijansa biti barem donekle slična onoj na pakiranju. No, iako sam ga uspjela jednom prilikom nanijenti u 4 sloja, trajnost mu je bila neupitna, izdržao je vrući ljetni dan bez da se pomaknuo s kapaka. Nadam se da ostale nijanse nisu ovako slabe pigmentacije, jer je trajnost ovog proizvoda zaista impresivna. 
Bright Potion Highlighter #2 Oro Liquido 143,00 kn (17ml)//
Tekući highlighter u bočici dostupan je u dvije nijanse #1 Rose Quartz za svjetlije cure, rozog podtona i #2 Oro Liquido ili "tekuće zlato" za brončani izgled kod cura nešto tamnije put. Ovdje je riječ o highlighteru vrlo visoke pigmentacije, te se vrlo lako može pretjerati s njim. Ja doslovno nanosim kapljicu na svaki obraz, jer mi je sve više od toga zaista previše na licu, no tko voli... :)
Vrlo brzo se suši na koži ostavljajući intenzivno sjajan efekat na licu, te se lijepo stapa s kožom te ukoliko se pravilno dozira izgleda zaista prirodno. Nema ljepljivog osjećaja na obrazima po fiksiranju ovog proizvoda. Bočica sadrži 17 ml proizvoda i s načinom na koji ga ja koristim, trajat će vječno. Osim kao highlighter, može se koristiti na način da se pomiješa s kremom ili puderom za dodatni obasjani izgled cijelog lica tijekom dana, a može se koristiti i na tijelu. Još jedan proizvod vrijedan pažnje i svakako još jedan moj favorit. :) 


              lijevo: bez blica                                                       desno: s blicom

*pr poklon

Korišteni proizvodi: 
Naj Oleari - Glowing Perfecting Serum
L'oreal - Infaillible 24h puder, nijansa 140 Golden Beige
Naj Oleari - Golden Escape paleta (3 sjenila, navedena u tekstu)
Naj Oleari - Shine Vibes ruž u nijansi #02
Naj Oleari - Bright Blossom Bronzer #2 Caramello Salato
Avon - True maskara 5u1
Naj Oleari - Bright Potion Highlighter #2 Oro Liquido

**slike lica i swatcheva nisu uređivane niti fotošopirane


Maja xx

Nema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~