Bohoboco ▪️Jasmine White Leather ▪️


       


Dok koračamo u još jednu (novu) godinu koja za neke simbolizira novi početak, željela sam podijeliti svoje dojmove o jednom posebnom mirisu za koji mislim da prikladno utjelovljuje novi početak.
 
▪️Jasmine White Leather ▪️

je još jedan poseban miris iz Bohoboco radionice. Uvijek me oduševe Michalove kreacije, postoji nešto jedinstveno i čarobno u svakom mirisu koji on kreira i to me uvijek iznova iznenadi. Jasmine White Leather otvara se intenzivnom prašnjavom notom brušene kože, no u jednom trenutku iz te prašnjavosti izranja kristalna, gotovo hladna čistoća jasmina. 

Trenutak kada sam se zaljubila u njega bio je kada su svježina lavande i kristalno čisti jasmin krenuli izranjati iz prašnjavosti brušene kože. U isto vrijeme mogu osjetiti kako se miris brušene kože raspršuje na isti način kao što to rade kišni oblaci kada se sunce pojavi na nebu i u mislima zamišljam taj trenutak kao simbol novog početka ili nove godine. Jasmine White Leather nije samo miris, to je iskustvo. Lavanda i jasmin zajedno stvaraju jedinstvenu i zadivljujuću kombinaciju koja se osjeća gotovo poput svježeg hladnog povjetarca.
Miris koji ispuni prostoriju sa samo dva prskanja, ostaje na koži više od 10 sati i nekoliko dana na odjeći.


Maja xx

Nema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~