Goldfield and Banks - Sunset Hour recenzija


Iako je Sunset Hour lansiran 1. veljače ove godine, te je dio moje kolekcije već nešto više od dva mjeseca, htjela sam pričekati toplije dane, odnosno proljeće kako bi u potpunosti prenijela svoje dojmove o njemu.

Ovo je miris koji cvjeta na višoj temperaturi, svoju sočnost i slatkoću najbolje pokazuje kada ga toplo vrijeme podigne.

Otvara se trpkim voćem od maline, breskve i citrusa. Mogla bi se zakleti da osjećam i miris kruške. Sunset Hour je gust, voćni miris, ali nije težak i asocira me na osvježavajući koktel. Svaki put kad ga nosim, u mislima me ponese na ljetni odmor i dane provedene na plaži, dok ispijam koktele i uživam u opuštenim danima. 

Sunset Hour je savršen miris za toplo vrijeme, ali nije tipičan miris losiona za sunčanje/plažu. Ovo je uzvišeniji i luksuzniji tip ljetnog mirisa koji će se nositi s osmijehom. Raskošno je prožet vedrim duhom i mislim da se svi možemo složiti kako je to nešto što svi posebno volimo tijekom ljetnih praznika. ☺️

Kako se približava drydownu, toplina baze postaje izražena, čineći voćne note gušćima, ali nikada ne postane zamoran. To je ono što volim kod Sunset Hour-a, ima gustoću, slatkoću i toplinu, ali nije prenaporan ili previše sladak šta ga čini odličnim ljetnim mirisom s velikom postojanošću (7+ sati) i umjerenom projekcijom. 


Miris je dostupan na TOP.hr

Maja xx

Nema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~