Clarins Eclat Minute Instant Light Natural Lip Perfector - 01 Rose Shimmer


Clarins Eclat Minute je proizvod koji je kombinacija sjajila i balzama za usne. Dostupan je u 6 nijansi, a ja sam odabrala nijansu broj 1 - Rose Shimmer

Već dugo želim isprobati ovaj proizvod, jer sam pročitala jako puno pozitivnih recenzija za isti. 
Eclat Minute teksturom i izgledom podsjeća na sjajilo ali i na balzam - da pojasnim; intenzivnije se sjaji od običnog balzama za usne, a manje je intenzivnog sjaja od klasičnih sjajila za usne. :D Točan naziv za njega stoji da je gel za usne


Eclat Minute je smješten u elegantno, usko pakiranje na tubu sa spužvastim aplikator za nanošenje. Sviđa mi se što se količina proizvoda može regulirati pritiskom na tubu i što ga u tom slučaju ne može izaći previše. Iako je nijansa naizgled roze boje, na usnama se ta boja gotovo ni ne primijeti jer se ista prilagodi boji mojih usana. Miris je ugodan, slatkast, ali brzo nestane s usana. 


Kod Eclat Minute volim što decentno istakne usne pružajući im "plumping" izgled, što znači da usne vizualno izgledaju punije zahvaljujući 3D shimmeru koji suptilno ističe usne. Točnije, proizvod vam pruža onaj "my lips but better" izgled usana.
Nije ljepljiv na usnama, dapače nevjerojatno je ugodan. Za mene se osobno ovaj proizvod pokazao fantastičnim kao balzam za usne jer ih štiti i ukoliko su suhe i ispucale lijepo ih zagladi, a učestalim korištenjem iste obnovi. Eclat Minute je jako dobar kao baza prije nanošenja mat i/ili suhih ruževa jer nije pretjerano sjajan i tekuć na usnama, stoga je nanošenje takve vrste ruževa olakšano. 


Cijena Clarins Eclat Minute iznosi 129,00 kn u parfumerijama, a možete kupiti i on line OVDJE. Sadrži količinu od 12 ml. Rok trajnosti je 36 mjeseci od dana otvaranja.
Zaista ne mogu pronaći manu ovom proizvodu i mislim da je odličan omjer cijene i kvalitete. 


Da li ste isprobali Clarins Eclat Minute? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 20:

  1. Još ne, ali stalno čitam i slušam o tome koliko je to dobar proizvod!

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican je i jesam ga isprobala ali daaaavno, davno no nisam ga nikada posjedovala. Nadam se da cu i ja to uskoro promijeniti jer mi je od tog davnog isprobavanja na wishlisti! :D I krasno ti stoji na usnama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno znam osjećaj i nadan se da će uskoro biti skinut s tvoje WL! :)
      I hvala ti <3

      Izbriši
  3. Obozavam Clarins. ovo sjajilo i neka druga iz kolekcije apsolutno svi hvale! A ja ne mogu virovat da ga nisam kupila, probala sam ga ali ne znam bi ja zašto me nije toliko odusevilo...možda zato što ne volim baš sjajila iako je ovo ipak malo drugacije. često vidim zene ulicom, u kafanama, wc-ima kako popravljaju njime makeup na usnama. ps: jedva čekamo summer izdanja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja ljubitelj sjajila, ali ovo je divno. Ovo je nešto između i stvarno se može koristiti non stop i kao balzam i kao sjajilo, ja stalno koristim kad sam doma, mislim praktički je nepotrošiv.
      A, summer izdanje uf.. :)

      Izbriši
  4. kao brend,ne. sad bjezim od sjajila pa vise koristim ruzeve

    OdgovoriIzbriši
  5. nisam isprobala :)
    sviđa mi se kako izgleda na usnama,,, :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa i nadam se da će biti prilike za isprobavanjem. :)

      Izbriši
  6. da! baš sam nedavno pisala o ovom proizvodu samo nijansi 05. stvar koja će još dugo zauzimati prostor u mojoj kozmetičkoj torbici <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Odličan proizvod kojeg ću definitivno ponoviti.

      Izbriši
  7. imala sam ga, baš u ovoj nijansi i jako voljela :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo isto mišljenje o ovom proizvodu. Zaista je odličan. :)

      Izbriši
  8. Imala ga u ovoj nijansi, sjajan proizvod!

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~