Narciso Rodriguez For Her L'absolu EDP


Narciso Rodriguez je postao prepoznatljiv po svojim mošusnim mirisnim izvedbama, oni koji poznaju njegove mirisne uratke sigurna sam da bi ga znali prepoznati i zatvorenih očiju, u masi drugih mirisa. Narciso svoj prepoznatljivi miris mošusa provlači kroz sve mirisne verzije svojih specifičnih kreacija, baš poput mirisnog pečata. Ni L'absolu nije iznimka, ali je drugačiji od svojih prethodnika.

Možemo li samo odvojiti trenutak i obratiti pozornost na jednostavnost kontura i dizajn bočice kao i savršenu grimiznu boju koja je zarobila ovaj mirisni uradak. Svaka For Her i Narciso parfemska bočica je zaista nešto prekrasno. Linije i boje Narciso Rodriguez bočica su toliko posebne da oduzimaju dah svojom jednostavnošću i smatram da su jedne od najljepših mirisnih bočica na tržištu.

Narciso Rodriguez For Her mirisna linija je sinonim za eleganciju, gracioznost i zavodljivost. Ne poznajem niti jednu osobu kojoj su se svidjeli svi Narcisovi mirisi ali se svaka od njih pronašla u minimalno dva, pa tako i ja. Kod svih For her verzija dominantna je ta nota mošusa, kako sam spomenula na početku u nekim verzijama je on više izražen, a u nekim je nešto manje. Kod L'absolu verzije je manje izražen i omekšan je jasminom i kremastom tuberozom i ovog puta se složio s kemijom moje kože. Kod prethodnika u edt varijanti jasmin i tuberozu su zamijenili citrusi i vetiver, dok je ruža dominirala edp varijantom koja je na mojoj koži mirisala vrlo prašnjavo i suho. L'absolu je raskošniji i manje je suh od svog prethodnika zahvaljujući spomenutim notama koje savršeno drže balans na mojoj koži. Iako je na prvi špric sličan svojim prethodnicima pruža drugačiji tvist što se duže zadržava na koži. Top note su izrazito citrusne, pomalo opore ali brzo nestanu i onda se satima razvija topao, baršunasti miris.

Miris je lansiran prošle jeseni i bojom bočice savršeno komplementira tom godišnjem dobu. Dovoljan je pogled na boju i izgled bočice da vas privuče, a jedan špric da vas očara. Vas i druge u prolazu. Svi Narcisovi mirisi imaju "ono nešto" što će natjerati prolaznike da vas upitaju koji miris imate na sebi - govorim iz iskustva. ;) Svrstala bih ga u kategoriju orijentalno cvijetnih, ali nemojte da vas to prepadne jer ovaj miris je daleko od teškog i intenzivnog mirisa kakvi se obično klasificiraju pod orijentalne, For Her L'absolu je poseban, on je spona između orijentalnih (mošus, sandalovina, pačulij, ambra) i cvjetnih (jasmin i tuberoza) mirisa.

L'absolu je miris s više lica, elegantan je i bezvremenski, pomalo ozbiljan, jednostavan i misteriozan. Ima toplinu i mekoću u sebi, ali ne na onaj uobičajen puderasti način, L'absolu je ozbiljniji, odrasliji i definitivno erotičan. Ako želite mirisati drugačije, isprobajte jedan od Narcisovih mirisa, s obzirom da nam se uskoro bliži Valentinovo ... mislim da se s odabirom Narcisovog mirisa ne može pogriješiti. ;)

Preporučena maloprodajna cijena za:
30 ml - 410,00 kn
50 ml - 622,00 kn




*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Ovaj miris sam probala u parfumeriji i jako mi se sviđa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista je divan, drago mi je da se i tebi sviđa. :)

      Izbriši
  2. Dugo vec zelim ovaj parfem! Mirisala sam ga u Sephori i ostao mi je u pamcenju kao nesto predobro. Mislim da je vrijeme da ga kupim. Mosus je, sto se mene tice, svrsenstvo jedno. <3 Divan post

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista je divan, moram se složiti. :) Bočica je prekrasna i nadan se da će uskoro postati tvoj. :)
      Hvala ti!

      Izbriši
  3. Predobar je ovaj miris, zaista si ga divno opisala! Ja imam Narciso Rodriguez NARCISO i prepredivan mi je!! Slažem se oko bočica, totalno su posebne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Joj meni je Narciso favorit od svih, a L'absolu ga slijedi. Čekam Poudre verziju koja nam uskoro dolazi, vjerujem da će i on biti divan, a bočica je još jedna u nizu savršenih. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~