Oriflame The ONE Colour Stylist Ultimate ruž za usne + darivanje


U današnjem postu osvrnut ću se na nove Oriflame ruževe za usne, a tri nijanse ću pokloniti jednoj od vas u sklopu darivanja na Facebooku klikom na ovaj link. :)
Isprobala sam sveukupno 6 nijansi novih The One Colour Stylist ruževa za usne. Iako je formula poboljšana, izgled pakiranja je ostao isti. Kolekcija broji sveukupno 24 nijanse prikladne za svaki podton kože. Od neutralnih, prirodnih nijansi do intenzivnih tonova crvene i ljubičaste. U nastavku će te vidjeti kako isprobane nijanse izgledaju na meni koja imam neutralni podton kože, a jedna od vas će također imati priliku isprobati ove ruževe te se uvjeriti u odličnu teksturu, bogatu pigmentaciju kao i njegu koju ovi ruževi pružaju pri nošenju. 
Ruževi imaju izvrsnu trajnost (tamnije nijanse nešto dužu u odnosu na svjetlije) pa čak i uz umjerenu konzumaciju jela i pića sasvim se solidno drže na usnama. Pri nanošenju ostavljaju lagani sjajni završetak poput balzama za usne, koji lagano prelazi u polu mat prilikom fiksiranja. Vrlo su jednostavno za nanošenje, što iz brenda potvrđuju kako ruževi iz ove linije imaju inovativni i precizno oblikovani vrh koji omogućuje besprijekornu definiciju i konture usana u samo jednom potezu. S obzirom da sam se i sama uvjerila u preciznost kod nanošenja ovih ruževa, zaista nisam imala potrebu nanositi olovku kako bi obrubila usne prije nanošenja ruža. U jednom potezu formula ruža ostavlja intenzivnu pigmentaciju (ponajviše kod tamnijih nijansi) te u potpunosti prekriva usne bez dodatnog razlijevanja preko ruba usana. 
Nijanse swatcheva idu kako slijedi (od svijetlih prema tamnim): Clover Dream, Plum Elegance, Pink Lady, Fatal Red, Mocha Cream i Berry Bliss. 

Nijanse koje poklanjam su prave ljetne uz jednu bold ljubaičastu u nijansama: Flashy Coral, Purple Glamour i Uptown Rose koje možete vidjeti na slici ispod.


Korišteni makeup proizvodi za ovaj look su: 
*pr poklon

Maja xx

4 komentara:

~ I N S T A G R A M ~