Lancome Hypnose Drama maskara - Excessive Black


Lancome Hypnose Drama maskara je dostupna samo u jednoj boji - Excessive Black. Dolazi u količini od 6,5 ml i cijenom od oko 250 kn u parfumerijama. 
Četkica je blago savinuta u obliku slova S pružajući trepavicama volumen, definiciju i produživanje. Formula maskare je poprilično vlažna i sporo se suši. Da bi izbjegli slijepljene trepavice preporučam da višak maskara obrišete s maramicom prije nanošenja. S obzirom da inače preferiram gušće i duže čekinje kod četkice maskare, moram priznati kako me je Hypnose Drama ugodno iznenadila efektom na trepavicama. U jednom sloju sam dobila dramatičan izgled trepavica s kojim sam oduševljena. Maskara u potpunosti opravdava svoj naziv - Hypnose Drama. Iako nije vodootporna, izdržala je cijeli dan nošenje na trepavicama, volumen se nije izgubio, a trušenje je izostalo. Lancome maskare su dostupne on line na ovom linku.





Slike bez maskare su preuzete iz prethodnih postova.

*proizvod ustupljen na recenziranje

Kako se vama čini Lancome Hypnose Drama? Da li ste isprobali neku Lancome maskaru? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 16:

  1. wow djeluje očaravajuće nisam još uvijek na žalost valjda nekad budem u buducnosti imala prilike nadam se ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, odlična je maskara. Nadam se da ćeš ju imati priliku isprobati. :)

      Izbriši
  2. odlično izgleda, ali cijena je poveća za 6,5 ml :/ inače,nisam niti jednu lancomeovu maskaru probala o.O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo prva Lancome maskara i zaista sam oduševljena jer odlično radi svoj posao. A, cijena je malo viša ali ako uleti popust onda se isplati. :D

      Izbriši
  3. Izgleda super intenzivna što mi se sviđa, ali ne volim mokre maskare, skroz mi polijepe trepavice :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nažalost to je problem s tim mokrim maskarama i meni se sve slijepi, ali ne smeta niti malo kad se pobriše s maramicom ostane sasvim dovoljna za dva sloja sigurno.

      Izbriši
  4. uvik mislim kako cu kupit neku hypnose maskaru pa nikako, nekako mi skupo za nesto sto tako kratko traje... :/ ova izgleda dobro ali meni savinute cetkice nisu napete. da nisam probala le volume, mislila bi da he maskare uglavnom ne drze vodu :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su najdraže široke i debele maskare, ali ova me je stvarno iznenadila.

      Izbriši
  5. Jako dobro ti izgledaju trepke s ovom maskarom! ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovu još nisam isprobala ali moja HG maskara je definitivno Lancome Definicils! Kad ju stavim uvijek me svi pitaju koju maskaru nosim jer uistinu vidno produži i podeblja moje jedva vidljive trepavice. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam tu probala, baš ću ju proguglat. Drago mi je da si i ti zadovoljna sa svojom verzijom Lancome maskare. :)

      Izbriši
  7. Ovu sam i ja dobila, vjerojatno istom prilikom. :)) Još nije došla na red, s obzirom na broj trenutno otvorenih maskara. Stvarno daje dramatičan izgled tvojim trepavicama. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah da istom prilikom je dobivena i evo tek nedavno stigla na red, ja jednu po jednu otvaram. :D Je efekat je stvarno odličan, vjerujem da ćeš i ti biti jednako zadovoljna. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~