FARMASI VFX PRO CAMERA READY TEKUĆI RUŽEVI ZA USNE

U današnjem postu željela sam podijeliti s vama svoje dojmove o novim Farmasi tekućim ruževima za usne. VFX Pro Camera Ready tekući ruževi za usne dolaze u 8 boja za svaki podton kože. Najveći fokus je na nude nijansama i vjerujem da će svatko pronaći idealnu nude nijansu za sebe. Na isprobavanje sam dobila sve nijanse, no moram odmah naglasiti kako nijansu broj 3 nemam na slikama swatcheva. Pretpostavljam da je najmlađi član iskoristio priliku dok nisam gledala i zaigrao se s ružem te ga je negdje smjestio, a ja ga još uvijek nisam pronašla. 

Ruževi su odlične pigmentacije i trajnosti. Po nanošenju se vrlo brzo fiksiraju i postaju potpuno mat. Lagano zatežu usne po fiksiranju, ali osjećaj nije snažan i vrlo brzo sam se navikla na to. Jednom kad se fiksiraju zaista ne mrdaju satima s usana. Konzumiranje pića i manjih zalogaja ne utječe na blijeđenje nijanse što je svakako veliki plus. Također, ruževi se ne preslikavaju na masku, pa se mogu nositi bez straha da će se razmazati. Oduševljena sam izborom boja i kvalitetom ovih ruževa koji su definitivno vrijedni pažnje. Trenutna kataloška cijena im iznosi 26,90 kn/4ml (puna cijena je inače 44,90 kn). 

Slike su neobrađene i slikane su na dnevnom svijetlu. Za referencu inače sam neutralni pod ton kože, no koristim pudere sa žutim/bež tonovima. Na slikama nosim Bourjois Healthy Mix u nijansi 53. 
#01 RETRO ROSE
#02 COOL BEIGE
#04 BARELY THERE
#06 VIBRANT PINK
#07 ROYAL PURPLE
#08 DARK BURGUNDY
Slikano ispred prozora s lijeva na desno: 01 Retro Rose / 06 Vibrant Pink / 08 Dark Burgundy


Maja xx

Nema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~