L'oreal x Elie Saab

Poznati modni kreator Elie Saab je uz već poznatu kolekciju mirisa, kreirao i limitiranu makeup kolekciju u suradnji s L'oreal Paris pod nazivom "The Power of Grace". Fokus ove limitirane kolekcije je isključivo na ruževima i sjajilima, a dostupni su u obližnjim drogerijama (Muller, Bipa i DM), no među spomenutom kolekcijom nalazi se također maskara u crnoj boji i jedna paleta sjenila, no ta dva proizvoda nažalost nisu dostupna u drogerijama, već isključivo on line, na web stranici https://emaglam.hr/

Stigao mi je PR paket u kojem se nalaze 4 nijanse ruža i 3 nijanse sjajila za usne, fantastične pigmentacije kako dolikuje L'orealu. Sjajila su guste teksture, vrlo ugodni na usnama. Oba proizvoda imaju suptilan miris, prepoznatljiv za L'oreal proizvode za usne. 

Na swatchevima niže sam prikazala dvije nijanse sjajila, jer sam se u zadnji tren sjetila da bi mogla nešto iz kolekcije pokloniti i vama. No, uz sjajilo u nijansi Oud Provocant kojeg ću pokloniti, u paketić ću ubacit još pokoji (nekorišteni) L'oreal proizvod. ;)

Darivanje će kroz koji dan biti objavljeno na mom Instagram profilu OVDJE, ako bi željeli sudjelovati svakako navratite na profil, a do tada vam prilažem slike kolekcije. 






lijevo: slikano ispred prozora, desno: na unutarnjem svijetlu
Nijanse s lijeva na desno: Royal Attitude, Santal Clash, Rose Bang i Musc Impact

lijevo: slikano ispred prozora, desno: na unutarnjem svijetlu
Nijanse s lijeva na desno: Ambre Choc i Spice Drama

Maja xx

Nema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~